Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בגלל שינוי מקום עבודה אני מעוניין להחליף את הרכב הנוכחי שלי.

כרגע נוהג בפולסווגאן אפ, ידנית, בעיקר נועדה לנסיעות עירוניות.

מחפש רכב אוטומט, צריכת דלק סביב ה-17 לק"מ, משנת 2016, קילומטראז' מתחת ל70K, עדיפות לחברות: פולקסווגן, סקודה, סיאט, סוזוקי, קיה וכל חברה נוספת שתעלה על הדרישות ובו-זמנית תהיה אמינה וחסכונית בטיפולים.

תקציב: 40-45K

מרחק נסיעה יומי: 110 ק"מ +-

אשמח להמלצות.

תודה לעוזרים:-)

ליאור

פורסם

אתה מצפה ל 1/17 בתנאי כביש עירונים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי תצטרך להתפשר על משהו, לא נראה לי שיש דגם שיענה על כל הדרישות. אולי תרד כמה שנים ותרכוש מגאן/פלואנס דיזל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלילי, הנסיעות הן מחוץ לעיר תל-אביב - קריית גת, משמע אני מצפה ל1 ל17 בתנאי כביש בין עירוניים.

מה דעתך על שברולט ספארק (דגם חדש) או קיה פיקנטו 'ספורט'?

אתה מצפה ל 1/17 בתנאי כביש עירונים?

פורסם

ברור, תמיד יש פשרות :)

מה דעתך על: שברולט ספארק (החדשה) או קיה פיקנטו 'ספורט'?

לדעתי תצטרך להתפשר על משהו, לא נראה לי שיש דגם שיענה על כל הדרישות. אולי תרד כמה שנים ותרכוש מגאן/פלואנס דיזל.
פורסם (נערך)

צריכת דלק כזו תוכל למצוא בשנתון מתקדם במיצובישי ספייס סטאר.

אבל

גם בהונדה ג'אז מהדור הקודם, או מהדור החדש עם הגדלה של התקציב ללפחות 50K ואז אולי תוכל לרכוש ג'אז מבציר 2015 דגם טרנד.

אחלה רכב שבעולם וגם מאוד בטיחותי, נוח, מרווח, מאובזר וחסכוני בדלק.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

הספארק אופציה טובה שתענה על דרישת צריכת דלק, מוזמן לקרוא את המבחן שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצוין, רק חושש מנושא האמינות כי בכל זאת מדובר בשברולט. גם ביד 2 לא חסרים רכבים כאלה למכירה עם ק״מ נמוך, השערות מה הסיבה לכך?

פורסם

מה יש לחשוש מאמינות של שברולט ספארק? אתה נוסע בוולקסווגן ומדבר על אמינות של שברולט?

רכב אמין מאוד סך הכל, אחותי מחזיקה בכזה כבר שנתיים וגם נוסעת לא מעט, טיפולים שגרתיים בלבד.

אתה יכול גם לחפש פג'ו 208 עם המנוע 1.2 טורבו החדש, יהיה אמין חסכוני ומאוד נוח לנהיגה בבין עירוני

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

תמיד משעשע לראות בעלי רכבי פולקסווגן שמדברים על אמינות בעייתית של רכבים אחרים, עם כל הכבוד לאיכויות של פולקסווגן (ולא חסר) במדד האמינות היא משתרכת כנראה אחרונה או בין האחרונות בטבלת העממיות.

כן אפילו מתחת לצרפתיות המשוקצות.

זה מפליא אותי שלמרות כל הבעיות הם עדיין מצליחים לשמור על כזה דימוי אמינות חסר פשרות אצל הלקוח הישראלי, זה משהו שכנראה שייך לתחום האנתרופולוגיה ולא לפורום הזה.

לענייינו, הספארק אמינה ותהווה אחלה של אופציה, מומלצת עבור קריטריונים שהצבת.

פורסם (נערך)

אני לא חושב שהוא יוציא צריכת דלק משולבת של 1/17 בספארק. זה לא ריאלי.

אלא אם כן, הוא יסע למרחק ארוך מאד עם בקרת שיוט עובדת וישאר בסביבות ה-90-100 קמ"ש. וכמובן ששימוש במזגן יפגע בצריכה.

מאיזור נתניה עד רמת הגולן שהכביש היה פתוח הוצאתי צריכה מדודה של כ-1/16 במשאבה.

בד"כ הצריכה המשולבת שלי היא 1/14 (ללא מזגן וכולל פקקים ועומסי תנועה).

אם הכביש פתוח ואין יותר מדי פקקים אני מצליח גם להשיג 1/15.

1/17 זה נתון שהוא בהחלט אופטימי יתר על המידה.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

אחי הקיה פיקנטו אוטו פצצה, גם מבחינת אמינות ונוחות, אתה מרגיש שאתה נוסע ברכב גדול כי הוא מרווח בפנים.אגב גם הספורט יכול להתאים לצרכים שלך

פורסם
אני לא חושב שהוא יוציא צריכת דלק משולבת של 1/17 בספארק. זה לא ריאלי.

אלא אם כן, הוא יסע למרחק ארוך מאד עם בקרת שיוט עובדת וישאר בסביבות ה-90-100 קמ"ש. וכמובן ששימוש במזגן יפגע בצריכה.

מאיזור נתניה עד רמת הגולן שהכביש היה פתוח הוצאתי צריכה מדודה של כ-1/16 במשאבה.

בד"כ הצריכה המשולבת שלי היא 1/14 (ללא מזגן וכולל פקקים ועומסי תנועה).

אם הכביש פתוח ואין יותר מדי פקקים אני מצליח גם להשיג 1/15.

1/17 זה נתון שהוא בהחלט אופטימי יתר על המידה.

כנראה שאתה לוחץ ממש חזק על הגז...

אחותי משיגה בקלות 1-17 בינעירוני עם הספארק שלה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

הוא מדבר על זה שלא מצליח להוציא 1 ל 17 משולב וזה נכון, היא לא מגיעה לזה אם אתה מערב נסיעה עירונית אבל בבין עירוני שזה מה שפותח השרשור ביקש אם תסע רגוע היא כן יכולה להגיע לשם.

פורסם

אני קיבלתי 1/16.6 במסלול בין עירוני עם שני אנשים ונסיעה לא ממש חיסכונית, לכן בבין עירוני לא תהיה בעיה לקבל את הצריכה שפותח השירשור מבקש ואף יותר.

לגבי אמינות פוולסוגן, יש לו אפ ידנית לא רכב עם dsg.

• תוכן חדש...