Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קפטיבה בנזין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מתעניין בנוגע לשברולט קפטיבה 3.2 [בנזין] שנת 2009-8 וברשותכם כמה שאלות.

נסועה שנתית שלי תהיה ככל הנראה עד 9000 בשנה.

היצרן מצהיר על צריכה משולבת של 8.7 לליטר אבל ברור לי כמובן שמדובר בפנטזיה - אשמח לדעת מבעלי נסיון מה הצריכה בפועל.

כמובן כל תובנה נוספת בנוגע לרכב, עלויות תחזוקה: טיפולים, ביטוח ורישוי/זמינות חלפים/אמינות [מנוע/גיר/אלקטרוניקה וכו'] תתקבל בברכה.

כמו כן האם ישנם מחלות ידועות/דברים ספציפים שחשוב לבדוק לפני קניה בדגם הזה/מה נחשב ק"מ סביר/מחיר סביר?

מבין רכבי פנאי 7 מקומות נראה שהוא בין הזולים בחבורה [הבנזין בפרט] - האם זה מוצדק [כלומר מדובר ברכב בעייתי] או שתופעת העדר פשוט הפכה אותו למציאה כי אנשים פשוט קונים "את מה שכולם קונים"?

עריכה אחרונה על ידי amir_1479
פורסם

היי, אני יש לי את הדיזל 2.0 2008

האוטו נוח לנהיגה, הוא חזק (מדובר בדגם בנזין, היה לחבר שלי במקרה) וגם יש לו מערכת שמעבירה עד 50% כוח לציר האחורי לפי הצורך יש לו 7 מקומות 2 האחרונים לאנשים עד 1.80 שזה הרבה.

אך אם יש רוב הנסיעות שלך בעיר אז תתכונן לצריכת דלק איומה.

שטח טכני לא מתאים, אך שבילים/בוץ/שלג עובר בקלות יחסית.

הצלבות גם לא, עלייה תלולה עולה בקיצור אם לא הצריכת דלק אוטו פגז.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם
היי, אני יש לי את הדיזל 2.0 2008

האוטו נוח לנהיגה, הוא חזק (מדובר בדגם בנזין, היה לחבר שלי במקרה) וגם יש לו מערכת שמעבירה עד 50% כוח לציר האחורי לפי הצורך יש לו 7 מקומות 2 האחרונים לאנשים עד 1.80 שזה הרבה.

אך אם יש רוב הנסיעות שלך בעיר אז תתכונן לצריכת דלק איומה.

שטח טכני לא מתאים, אך שבילים/בוץ/שלג עובר בקלות יחסית.

הצלבות גם לא, עלייה תלולה עולה בקיצור אם לא הצריכת דלק אוטו פגז.

תודה emilio!

אין לי אשליות לגבי שטח כמובן.

מה זה איומה? 6 ק"מ/ל?

פורסם

תשמע אני באמת שלא יודע כמה כי לא היה לי רכב כזה אך תעשה חשבון לבד, 6 צילינדרים 3.2 אוטומט והבודי כבד אז 6 בעיר אם לא יותר במקרה של רגל כבדה?!

פורסם
הדיזל כמה דלק?
הדיזל ממוצע 1 ל 10 משולב

אם הרגל כבדה אזי יכול גם 1 ל 8 משולב

מחוץ לעיר חסכוני מאוד 1 ל 12 ואם ממש לחסוך אבל זה כבר לר כיף אז 1 ל 15 זאת אומרת לנסוע 90 קמ"ש כל הדרך

פורסם
ואמינות? שברולט או יותר קוראני.
האוטו מיוצר ע"י שברולט קוריאה על ידי דייהו ובקוריאה יותר בשם דייהו אנטרה, יוצר גם באוסטרליה תחת המותג ווקספול קפטיבה

האמינות טובה אם טופל כמו שצריך וגם אם תטפל כמו שצריך,

הגיר הוא תוצרת יפן בעל 5 מהירויות, די אמין לא שמעתי עליו דברים רעים אם כי קצת איטי בתגובותיו

דברים חלשים הם, חיישן כמות אוויר ששובק חיים די מהר

ומערכת מיתלים חלשים כמו גם יש לשים לב לבוקסות משולשים אחורה קדימה

יש גם לעקוב אחר כמות שמן בדגם בנזין לא אוכל שמן אם לא קורעים אותו אך אם כן יש לשים לב

תבדוק גם את שרשרת תיזמון בדגם בנזין אם לא מרעישה

סה"כ האוטו תמורת המחיר שווה

פורסם
תודה על התגובות המפורטות. מבחינת מרחב פנימי ל7 מקומות. הוא דומה למאזד חמש או גרנדיס?
גרנדיס אני לא בדקתי אך בטוח יותר ממאזדה 5.

הרכב הוא סבבה.

• תוכן חדש...