Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

אני צריך לרכוש רכב.

כרגע במשפחה זוג ו-3 ילדים בגילאים 5, 4, 1 - כלומר כולם עדיין במושבי בטיחות/בוסטר עם רתמות.

תקציב: 85,000₪

נסועה ממוצעת צפויה: 5000-7000 ק״מ בשנה

פרופיל נסיעה: בעיקר סידרוים בעיר ונסיעות יותר ארוכות לטיולים בערך פעם בחודש.

דרישות מהרכב: אמינות, בטיחות, מרווח למושבי בטיחות, בגאז׳ גדול מספיק לעגלה + מזוודות, אפשרות לילד נוסף בעוד כמה שנים.

לאחר מחקר ראשוני, אני מטלבת בין:

1. טויוטה ורסו

2. מיצובישי אאוטלנדר

בבקשה, מה דעתכם ואיזה מידע נוסף דרוש להגיע להחלטה?

תודה רבה!

פורסם

בשביל המצב הנוכחי, טויוטה יותר מתאימה, בזכות החלוקה ל 3 מושבים נפרדים בשורה השניה ( וזה בתנאי שלא מדובר במושבי בטיחות גדולים ). אבל הבגאז' שלה רק 440 ליטרים כאשר השורה השלישית מקופלת. אם בעתיד, כאשר יהיו 4 ילדים ויהיה צורך בבגאז' גדול ( מזוודות בנוסף לעגלת תינוק ) , שני הרכבים לא יספיקו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני באמת נוטה לטויוטה בגלל 3 המשובים הנפרידים. כרגע 3 המושבים נכנסים לי בקיה סיד.

האם חוץ מזה הרכבים דומים בכל שאר הפרמטרים (אמינות, בטיחות, מחיר).

אם יהיו 4 ילדים, אז ניתן לפתוח רק מושב אחורי אחד. האם גם במצב כזה, הבגאז׳ לדעתך קטן?

והאם יש רכבים אחרים ששווה לי לבדוק?

תודה

פורסם

בתקציב שלך אין הבדל ברמת הבטיחות. בשנתונים האחרונים במיצובישי הוסיפו מערכות מקוריות.

טויוטה קצת יותר זולה באותו השנתון ( היא גם היתה יותר זולה בתור חדשה ). צריכת דלק קצת יותר טובה.

אמינות דומה, תחזוקה דומה.

כמובן, מיצובישי יותר גבוהה ויותר מתאימה לטיולים ( זה לא ממש רכב שטח ), ולא צריך לחשוש מגובה המדרכה .

טויוטה משפשפת מדרכות יחסית גבוהות עם הפגוש הקדמי.

במצב של מושב אחד בשורה השלישית בשימוש , נשאר מקום לעגלת תינוק יחסית קומפקטית ומתקפלת וזהו. במיצובישי המצב יהיה טיפה יותר טוב, אבל לא משמעותית.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אצלי יש את הבעיה עם הבגז' בקיה סורנטו כ4 ילדים ברכב(יש בוסר+כיסא תינוק),לדעתי גגון או תיק לגג יפתור את הבעיה גם אני שוקל לקנות..

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

יש בקרת שיוט בוורסו 2016.

ורסו יותר רחבה ויותר שימושית ל 5 נוסעים.

פורסם

מול וורסו הייתי שוקל ברצינות את הקיה קארנס, גם עם 3 מושבים נפרדים אחורה וגם עם מיזוג לשורה שניה, משהו שאין בטויוטה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מול וורסו הייתי שוקל ברצינות את הקיה קארנס, גם עם 3 מושבים נפרדים אחורה וגם עם מיזוג לשורה שניה, משהו שאין בטויוטה.

אם כבר קראנס, אז היתי לוקח את הקרניבל. הקראנס נופלת בכל המובנים מאחותה הגדולה הקרניבל. לקרניבל 7 מושבים נפרדים, מרווחת ואמינה ומכילה מיזוג לכל השורות ברכב. המחיר שלה מאוד זול ביחס לתמורה. לא מכיר את הטויוטה והמיצובישי. לא יכול להתייחס אליהם.

פורסם

ה וורסו קטנה, זה 7 מקומות אבל צפוף מאוד, ל 7 מקומות, מבין ה 2 האאוטלנדר עדיפה בכל אספקט.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מבחינת תמורה למחיר, עדיף סיטרואן פיקאסו.

מנוע יותר חזק ודי חסכוני. מרחב פנים עדיף והדגם החדש נחשב אמין.

ממליץ לחפש רמת גימור אקסלוסיב שמוסיפה גם מערכות בטיחות מקוריות וגם אבזור מפנק.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
ה וורסו קטנה, זה 7 מקומות אבל צפוף מאוד, ל 7 מקומות, מבין ה 2 האאוטלנדר עדיפה בכל אספקט.

לגמרי אאוטלנדר ! מרווח , אמין וזול לתחזוקה .

:fadein:
  • תוכן חדש...