Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי.

כבר מספר זמן מחפש לקנות רכב אבל מבולבל מהכל כבר... לצערי הדרישות שלי די קפדניות מה שהופך את העניין להרבה יותר מתסכל.

אשמח אם יש מישהו שיוכל לייעץ אבל כנראה שתקידו לי שאני חי בסרט :)

אז בגדול הרכב יעבור הסבה לגז ולפי מה שהבנתי רצוי שהמנוע בנזין לא יהיה הזרקה ישירה- כי הזרקה ישירה עדיין ישתמש בבנזין

חוץ מזה הדרישות הן:

גודל לא קטן מידי אך לא גדול מדי.

יחסית חסכוני 1:17 בערך

אמין ולא יקר לטיפולים

גג נפתח

לחצנים בהגה

תקציב 30K מקסימום איזה 32 ככה...

קמ סביר כי אני נוסע איזה 35 אלף בשנה

אשמח אם יש צשהו שאפילו עונה על חלק הדרישות אבל לא כולן. למרות שכולן יהיה עדיף..

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי yulianx
פורסם

לא קטן מידי ולא גדול מידי - מתכוון לקטגורית סופר מיני? כמו מזדה 2/יונדאי i20?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סובארו מוצלחות עם גז לפי מה שאני יודע. אם אתה רוצה אני חבר בקבוצת וואטסאפ של גפ"מ עם לא מעט מתקיני מערכות בקבוצה, אם בא לך אתה יכול לשלוח טלפון בהודעה ונקשר אותך, שם תוכל לקבל חוות דעת ישירה ממתקיני מערכות וגם ממשתמשים עם כל מיני סוגי ודגמי רכבים.

מבחינת הדרישות שלך עצמן, הייתי ממליץ לך על שברולט מאליבו 2010 מנוע 3.5. רכב מפנק, מתאים לנסועה גבוהה וייכנס לך בתקציב כולל התקנת המערכת (אפשר להשיג אחת במצב סביר ב 22-24K והתקנה צריכה לעלות עוד 8K בערך, אצל מתקין יקר אבל הכי איכותי בארץ לדעת רבים, אצל אחרים אמור לצאת קצת יותר זול).

באופן כללי לגבי גז, אל תצפה לניסים. הגז אמנם הרבה יותר זול (מחירים נעים כיום בין 2.09 ל 3.20 ש"ח לליטר) אבל הרכב גם צורך יותר וכמו כן אוכל גם קצת בנזין בהנעות ועד שעובר לגז. אם יש משמנת גם השמן עולה הכסף. ז"א שבאופן כללי הצריכה תהיה טובה יותר מבנזין אבל לא פי 2 אם זה מה שאתה חושב, יותר לכיוון הפי 1.5 מבנזין. בהצלחה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לא קטן מידי ולא גדול מידי - מתכוון לקטגורית סופר מיני? כמו מזדה 2/יונדאי i20?

Sent from my iPhone using Tapatalk

יותר גודל של I30 או נגיד סיאט טולדו או איזשהי פביה

פיגו 301 רובוטית, עם מערכת גז כנראה תקבל צריכת דלק של היברידית .

פגו וצרפתיות אני מעדיף להתרחק האמת..

סובארו מוצלחות עם גז לפי מה שאני יודע. אם אתה רוצה אני חבר בקבוצת וואטסאפ של גפ"מ עם לא מעט מתקיני מערכות בקבוצה, אם בא לך אתה יכול לשלוח טלפון בהודעה ונקשר אותך, שם תוכל לקבל חוות דעת ישירה ממתקיני מערכות וגם ממשתמשים עם כל מיני סוגי ודגמי רכבים.

מבחינת הדרישות שלך עצמן, הייתי ממליץ לך על שברולט מאליבו 2010 מנוע 3.5. רכב מפנק, מתאים לנסועה גבוהה וייכנס לך בתקציב כולל התקנת המערכת (אפשר להשיג אחת במצב סביר ב 22-24K והתקנה צריכה לעלות עוד 8K בערך, אצל מתקין יקר אבל הכי איכותי בארץ לדעת רבים, אצל אחרים אמור לצאת קצת יותר זול).

באופן כללי לגבי גז, אל תצפה לניסים. הגז אמנם הרבה יותר זול (מחירים נעים כיום בין 2.09 ל 3.20 ש"ח לליטר) אבל הרכב גם צורך יותר וכמו כן אוכל גם קצת בנזין בהנעות ועד שעובר לגז. אם יש משמנת גם השמן עולה הכסף. ז"א שבאופן כללי הצריכה תהיה טובה יותר מבנזין אבל לא פי 2 אם זה מה שאתה חושב, יותר לכיוון הפי 1.5 מבנזין. בהצלחה.

אשמח להתטרף לקבוצה. שולח מספר בפרטי.

לגבי השברולט.. מנוע 3.5 לא ממש חסכוני לדעתי לא? :) זה רכב לעבודה.. איזה 40KKM בשנה

פורסם

ה301 דווקא מאד אמינה וחסכונית, תוכל להשיג כזאת משנתון גבוהה (2015).

בכל מקרה תבדוק קורולה רובוטית רמת גימור GLI עם שליטה מההגה ובקרת אקלים.

אם רוב הנסיעות שלך הם בין עירוני אז לא תרגיש את הגיר לרוב וגם הבלאי למצמד יהיה נמוך, מצד שני אתה גם חוסך איתו הרבה דלק.

פורסם (נערך)

אשמח להתטרף לקבוצה. שולח מספר בפרטי.

לגבי השברולט.. מנוע 3.5 לא ממש חסכוני לדעתי לא? :) זה רכב לעבודה.. איזה 40KKM בשנה

כבר מצרף אותך...

מאליבו מנוע 3.5 עושה מחוץ לעיר על בנזין בערך 1/12 בנסיעה רגועה. על גז אתה תקבל בסביבות 1/9 לדעתי

לצורך השוואה - אני עם אימפלה 2005 יותר ישנה ויותר כבדה מהמאליבו, עושה 1/8 על גז עם כ 85% בינעירוני, 120+ בשיוט ורגל די כבדה על הדוושה בכל השאר. אני עושה בחודש בערך 2500 ק"מ וצפי של כ 30K בשנה. היתרון במכוניות האלה זה שבשיוט בכביש מהיר הן נוחות מאוד, המנוע בקושי מתאמץ ולכן מאוד שקט ויש לך המון כוח כשצריך.

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

משום מה לא הצלחתי לשלוח לך הודעת וואטסאפ, לא מצליח למצוא אותך בוואטסאפ אחרי שהוספתי אותך כאיש קשר (מוזר ואולי רק בעיה זמנית).

בכל אופן שלחתי לך הודעת SMS עם הקישור לקבוצה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

• תוכן חדש...