ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,561 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 553 צפיות
11.2012 יאריס סטייל, 68000 ק"מ, יד 1, מאוד נהניתי, רק פעם בשנה טיפול. נהג יחיד בגיל 70. מה מומלץ?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנחנו מעוניינים לקנות רכב חדש עם מערכות בטיחות מקוריות ולא רכב שהסירו ממנו והתקינו מובילאיי כמו רכבי סוזוקי . אילו רכבים מגיעים עם מערכות בטיחות מקוריות ? חשבנו על סובארו vx או קיה . מה לגבי הסיאט ארונה אטקה? כרגע יש מבצע בחבר. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- 1 תגובות
- 522 צפיות
האפשרויות הרלוונטיות עבורי הן: יונדאי איוניקי / טויוטה קורולה סדאן היברידית (יש גם את האוקטביה מנוע 1 ליטר ואת המאזדה 3 מנוע 1.5 ליטר אך פסלתי אותן מכיוון שהן כבר מיושנות ) היום ביצעתי נסיעת מבחן קצרצה בשתיהן האיוניק מרווחת יותר, מאובזרת יותר ועם תט מטען גדול יותר אך מריגשדה קופצנית לעומת זאת הקורולה נוחה ושקטה יותר. מבחינת ביצועים שתיהן היו בסדר גמור עם עדיפות קלה לקורולה אך הגיר הרציף שלה קצת מעצבן... לצערי לא הצלחתי לנוסע בכביש בינעירוני . האם בידוד הרעשים בטויוטה טוב יותר משמעותית מהאיוניק? אשמח לחוות דעת מכאלה שנהגו ב2 הרכבים
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
- 4 תגובות
- 704 צפיות
מעוניינים להחליף את הרכב לרכב חדש עם מערכות בטיחות מקוריות וללא מערכות שהותקנו בארץ כמו מובילאיי. יש לנו חבר ויש מבצעים לאורך כל השנה . האם במבצע סיאט כעת יש מערכות מקוריות ? בחודשים הקרובים יש מבצע בסוזוקי,קיה וסובארו. מבין שבסוזוקי אין מערכות בטיחות מקוריות ,למרות ששמעתי שבוע הגיע סוזוקי בלנו עם מערכות בטיחות . נוסעים 20,000ק"מ בשנה הרבה נסיעות מהקריות למרכז. קנייה עד 150,000ש"ח. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת adrakin, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני עכשיו משתקם מתאונת אופנוע, ועומד לקיים את מה שהבטחתי למשפחה: אין יותר אופנועים. אז אני מחפש רכב ספורטיבי/חזק/מעניין. דרישות: צריכת דלק ועלויות אחזקה אינן פקטור. הרכב יסע כ-7000 ק"מ בשנה, ואני יכול לעמוד בטיפולים יקרים / הפתעות. ידידותי לילדים: צריך להכיל 2 כסאות תינוק במושב האחורי, לאפשר הכנסה והוצאה נוחה של הילדים ולקחת עגלה בבגאז' לטובת נסיעות קצרות (טיולים ונסיעות ארוכות יעשו ברכב הראשי). מנוע חזק ואופי ספורטיבי. עדיפות לגיר ידני. תוצאות סבירות במבחני ריסוק (לא רכבים משנות ה-90). סולידי מבחינה חיצונית (קאדילק, נגיד, לא מתאים) תקציב כ-80K, אפשר לעלות אם יש הצדקה, תמיד אפשר לרדת. בינתיים חשבתי על: אינפיניטי G37 סדאן אלפא 159 TB…
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם אתם ממליצים על הרכב הזה? (שנתון 2005 אחרי השידרוג), מה עוד צריך לדעת? תודה!
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
אהלן, מחפש רכב ראשון בתקציב של 15-20, עדיפות ללא חריגה, מהסיבה הפשוטה שאני לא חושב שיש לי צורך בזה. הרכב ישומש בעיקר לנסיעה יומית לרכבת(הלוך + חזור), נסיעה בינעירונית של 15~ דקות פלוס מינוס. בנוסף כנראה שיצא לי אחת לכמה זמן גם לנסוע נסיעות ארוכות לדרום/צפון, אז כן משהו שצריך לקחת בחשבון. דברים שחשובים לי ברכב: כנראה שלא יותר מדי, לא מעניין אותי המראה של הרכב, הצבע של הרכב(שיהיה ורוד מצידי), או כל דבר שטותי אחר שלא משפיע על הנהיגה. כן עדיפות לרכב יחסית בטיחותי וחסכוני, יש צורך שטלסקופ באורך מטר עם היקף של 8 אינץ' יכנס בתא מטען, ככה שיש עדיפות לתא מטען בגודל סביר, אבל מאמין שגם ברכבים בסגנון האלטו זה יכנס. לא משנה לי ידני או אוטומט, בגדול מחפש רכב טוב ואמין שי…
הודעה אחרונה מאת emesacco, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני מנסה להבין מה יותר משתלם לי? ליסינג פרטי עם מקדמה של 7,500 ש"ח ל-30 חודשים בעלות של 1900 ש"ח לחודש בסוף התקופה הרכב חוזר לחברת ליסינג או מימון דרך טיוטה עם מקדמה של 7,600 ש"ח ל-36 חודשים בעלות של 1924 ש"ח לחודש תשלום בסוף תקופה 69,950 ₪ והרכב שלך. תודה!
הודעה אחרונה מאת redroze, -
היי, שלום רב לכל חברי הפורום, אשמח לעזרה בבחירת רכב אני רוצה לרכוש מכונית משפחתית (עד 5 נוסעים), בגדול הסכום הוא עד אזור ה 60,000 אני מחפשת מכונית עם ביצועים טובים יחסית למשפחתית, כלומר שגם תרגש כשלוחצים על הגז וגם תהיה מרווחת ומפנקת קצת היסטוריה, כרגע אני נוסעת בסוזוקי ליאנה 2007, לפני כן הייתה לי סובארו פורסטר 2014 ולפני כן הייתה לי הונדה אקורד 2009 2.0 ליטר בגדול נראה לי שהתמקדתי על הרכבים הבאים , למרות שאני מוכנה כמובן להצעות 1. אופל אינסיגניה 2012-2014 - נראית מפנקת ואמינה ועם מנוע 2 ליטר ו 220 כ"ס נראה לי שתהיה חזקה 2. פורד מונדיאו 2013-2015 - גם כן גדולה וחזקה, הייתי מעדיפה את הטיטניום על פני הטרנד אבל לא מצאתי למכירה 3. אלפא רומיאו 159 - 2011 …
הודעה אחרונה מאת Krd, -
- 1 תגובות
- 611 צפיות
בוקר טוב חברים, אתמול לקחתי לבדיקה טויוטה קורולה 2009 שעברה 106,000 יד 2. ממצאי הבדיקה העלו כמה ליקויים. אני מצרף את תמצית הדוח ואשמח לשמוע את חוות דעתכם האם כדי לרכוש את הרכב או לא. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
שלום לכולם אני מחפש רכב ידני יד 2(70 אחוז מהנסיעות בתוך העיר) מה שבעיקר הכי חשוב לי זה הצריכת דלק ושיהיה מקום סביר ונוח לנהג וגם אמינות לא הייתי מתנגד אני מתלבט בין שני הרכבים האלה שנתונים 2014 הבנתי שהם חסכוניים, השאלה מי עדיפה מבין שניהם אשמח לשמוע חוות דעת צריכת דלק נוחות נסיעה הנאה מרווח לנהג וכו' תודה רבה
הודעה אחרונה מאת cabrio, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 822 צפיות
שלום, ראיתי רכב סוזוקי קרוסאובר 2014 עם 32,000 בלבד אך שעבר תאונה מאחורה. נקבעה ירידת ערך של 6.75% והתיקונים עלו מעל 17,000 ש"ח צירפתי את דו"ח השמאי אשמח לתובנות האם כדאי לרכוש רכב כזה (בהנחה שאין פגיעת שלדה בבדיקה שאעשה) או לא? תודה רבה אדיר
הודעה אחרונה מאת adir lev, -
- 2 תגובות
- 777 צפיות
היי, אני מעוניינת לקנות רכב משנת 2015 ואני מתלבטת בין יונדאי אלנטרה, מאזדה 3 או סקודה אוקטביה. אנחנו משפחה עם שני ילדים קטנים וחשוב לנו האבזור הפנימי של הרכב, תא מטען גדול, צריכת דלק טובה וכמובן שהרכב יהיה אמין. אנחנו נוסעים בסביבות 20,000 ק"מ בשנה, הנסיעות בבקרים עם פקקים ושאר הנסיעות יחסית יותר חלקות. אשמח לשמוע על היתרונות והחסרונות של הרכבים הללו ומה אתם הייתם ממליצים. תודה רבה מראש!
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אני מחפש רכב ב-35 אלף בערך, אני בחור צעיר בן 22, מחפש רכב בעיקר מאוד אמין וחסכוני וחדיש יחסית, ראיתי קקטוס שנת 2015, ידני 1.2 עם 55 אלף קילומטר, יש לי סיטרואן סי 1 שנת 2013, רובוטי מנוע 1.0, שאני מאוד מאוכזב ממנו ופוחד שהקקטוס לא יהיה שינוי מבחינת הנסיעה (נסיעה חלקה ולא דופקת ורעשנית ומאוד מתישה כמו בסי 1 שלי), הייתי שמח לשמוע חוות דעת, למה הן כל כך זולות? (הקקטוס). מזכיר, מחפש אמינות וחסכון, נסיעה חלקה ונעימה. תודה, אביב.
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום האם בסוכנות מוכרים דגם 2017? מתי מתחלף הדגם, אם בכלל? איך מחברים טלפון למסך? מערכת מולטימדיה מזכירה את מיני שלנו מ-2014.. מה עושים? איפה קונים/מתקינים ממשק מקורי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת michael12345, -
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם מעוניין לרכוש מאזדה 3 2.0 2016 ספיריט או מאזדה 2 1.5 2016 דינמיק . רציתי לדעת האם הרכבים אמינים מבחינה מכנית?צריכת דלק?נוחות? אשמח לדעתכם ! תודה!
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חיפשתי חוות דעת על הרכב הנ"ל באתר ולא מצאתי מישהו יכול לתת לי חוות דעת צריכת דלק נוחות נסיעה וכל מה שאתם חושבים תודה רבה
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים, נכון שיש כאן הררי מידע אבל לא הצלחתי למצוא 'ידיים ורגליים' בנושא. עומדת לפניי הצעה לסקודה אוקטביה 1.2 TSI משנת 2014 (04/14) עם 75,000 ק"מ. יד ראשונה מנהג פרטי. רוצה קצת פחות ממחירון (70K ש"ח). האוטו נראה נקי ושמור. בבדיקה נראה שיש 'רעש קל מהגיר' אבל חוץ מזה התוצאות יפות. הדעות לגבי הסקודה אוקטביה מהסדרות האלו נחלקות בין הערצה גמורה לבין תיעוב גמור וכל זה בגלל הגיר הרובוטי של הרכב. אני רוצה ללכת על הקנייה הזאת אבל מתלבט: 1. המחיר 2. עד כמה העניין של הגיר מהווה סיכון ברכישה להוצאה גדולה ומשמעותית יותר בעתיד?
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם אתם מכירים מכוניות מיני / סופר מיני עם בקרת שיוט ? (לא חובה אדפטיבית , גם רגילה זה אחלה) , מחפש רכב קטן והתרגלתי לעניין של הבקרת שיוט , טויוטה יאריס ממש אהבתי והופתעתי שב105 אלף שקל אתה לא מקבל בקרת שיוט.. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת erezarmo, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 666 צפיות
שלום חברים , ראיתי שהנושא דן הרבה םה בפורום אבל לא ראיתי אף מילה רעה על הפורדים .....אנשים שמבינים עיניין אמרו שאלו רכבים מאוד בעייתיים בגלל הטורבו והגיר ( מדובר על השנים מעל 2011 ), ומוסכים מאוד לא אוהבים לטפל ברכב בגלל שהכל חסר גישה- לא אוהבים זה אומר מחירים הזויים על כל החלפה פשוטה. האם יש בסיס לדברים האלו ? לגבי אורלנדו , אני יותר סגור על הדיזל למרות שהרכב לא הולך לנסוע הרבה בכלל . אז דבר ראשון לבדוק שבוצע הריקול , מה עוד? האם זה לקנות חתול בשק? אנשים רנדומליים ברחוב טענו הרכב מצויין . האם יש לכם עוד הערות.הארות לגבי הרכבים הנל? אישית אני אוהב יותר את הS מקס המפואר אבל אחרי כל מה ששמעתי אני מאוד חושש. תודה רבה לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת איתן קולט, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשנת 2014 היינו רק אשתי (דאז החברה) ואני. ההורים של אשתי לא נוהגים וכנראה לא ינהגו מעולם (עד שלא יהיה רכב אוטונומי הם מחוץ לתמונה). בשנת 2014 ההורים קנו לאשתי מתנה (במטרה שהיא גם תסיע אותם, כמובן) i20 יד 2 עם 0 ק"מ מאלבר. הרכב משמש אותנו (ואת חמי וחמותי כנוסעים) באהבה ובשמחה רבה. זול לאחזקה ועד עכשיו עושה את עבודתו נאמנה בפקקי הבוקר של אשתי לעבודה ואת המשפחה (המורחבת והמצומצמת) בטיולים בסופ"ש. זה הרכב היחיד שלנו במשפחה. נסועה שנתית ממוצעת 15K. לפני שנה וקצת נולדה לנו קטנה, אשר ממוקמת על כיסא תינוק במושב האחורי הימיני. הדבר גורם להשבתה כמעט מוחלטת של המושב הקדמי (מוזז עד הסוף קדימה) וצפיפות במושב האחורי. הבגז' תפוס עד 0 מקום עם עגלה מקופלת. לנסוע עם חמי וחמו…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בבדיקת רכב אמרו לי שיש נקישות בתיבת ההגה וזה בלאי טבעי ועובר בטסט, זה משהו שצריך לתקן? זה משהו יקר?
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 800 צפיות
אהלן חברים באופן ספונטני יכול להיות שאקנה מחר מאזדה 6, אשמח לשמוע עליה כל דבר מאנשים שמכירים את הדגם. מדובר במאזדה סוף 2008 עלתה באוקטובר לכביש הצורה החדשה לא הקודמת. הרכב הוא בשבילי נסיעה בין עירונית לרוב פחות בתוך העיר, לפני זה נסעתי על סקודה פאביה 2016. תודה רבה לעוזרים אשמח ללמוד מהניסיון שלכם
הודעה אחרונה מאת Therabrab, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
היי, אני מתכוון לקחת רכב בליסינג דרך העבודה, נוסע כ-31,000 ק"מ בשנה. עשיתי נסיעת מבחן על הקורולה ההיברידית החדשה (2019, גרסץ הסדאן). הרכב נראה די מאובזר, בעיקר מבחינת מערכות בטיחות. באופן אישי אני מעדיף יותר רכבי האצ'בק (5 דלתות), שבדרך כלל קצרים יותר באורך הכולל ונותנים יותר "תחושת קרוסאובר" בנהיגה. השבוע הלכתי לראות את גרסה ההאצ'בק של הקורולה החדשה, שהגיעה ממש עכשיו לארץ. העיצוב החיצוני ממש יפה בעיני, האבזור כמעט זהה לסדאן (בכמה פרמטרים אפילו משודרג יותר), אבל תא המטען מאחורה - קטן ונמוך בצורה הזויה. הם שמו ליד גלגל הספייר מעין תבניות פלסטיק גבוהות שמחזיקות את הג'ק ושאר הכלים, ומעל זה למעשה "הרצפה" של הבגאז', כך שבפועל מקבלים גובה אפקטיבי נמוך מאוד. אנחנו כ…
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 603 צפיות
שלום לכולם,הרכב יד 2, קמ נמוך,כאשר המוכר אומר שהבעלים הראשון תיקן מכה במוסך,מצורף טבלה לפי מה שרשום עבר פירוק והרכבה של מגן אחורי+ישור כנף אחורית+ישור כנף+עבודות צבע. לטענתו בדק את הרכב במכון בדיקה ואין לרכב קצה שילדה. מה זה מגן אחורי והאם זו ירידת ערך מסחרית?
הודעה אחרונה מאת DROR748, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, החלטתי שלקראת גמר האחריות של הספארק שלי, אמכור אותה ואקנה בתוספת לא כלכך גדולה מאזדה MX-5 2008. היא ממה שראיתי בפורום הרכב נחשב לאמין מאד, לא יקר מכל הבחינות ומהנה... והכי חשוב לתל אביבי המצוי החונה בכחול\לבן - רכב קטן. בעודי משוטט בלוחות המכירה, הכתה בי העובדה שיש לי כלבה בינונית-גדולה וחמודה שהרבה פעמים נמצאת באוטו איתי ועם הבת זוג שלי. קשה מאד להסתמך על זה שהיא תיהיה ליד הרגליים של הבת זוג בכל הנסיעות... יש איזה פתרון יצירתי לבעיה? לסובארו ברז קיים "מושב אחורי" שפותר לי את הבעיה בצורה מושלמת אבל ראיתי רק יקרות יותר (=חדשות יותר). הרכב ישמש כרכב ליום-יום. אבל אם אין איפה לשים את הכלבה... נחסוך לרכב אחר אם יש רכב אחר אמין ומהנה באותו טווח מחיר (מחיר = ביטוחים, ת…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
I35 superm
מאת bati357- 1 תגובות
- 475 צפיות
הסתכלתי היום על הרכב הזה. יש לה גג נפתח למעלה פתחי אוורור מאחור אם אני לא טועה גם כפתור הנעה...אבל ברישיון ברמת גימור לא רשום סופיירמ, רשום אינספייר. איך יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת bati357, -
- 3 תגובות
- 595 צפיות
שלום לכולם אחי שנמאס מהאוטובוסים והרכבות הוחלט לרכוש רכב, משפחה +2קטנטנים זאת אומרת שני כיסאות ,יש נסיעה יומיומית מקרית מלאכי לראשל"צ למטרת עבודה,אני מחפש רכב שיהיה גדול ובדגש על חזק,וגם כן רכב אמין, אני לא מבקש שלא יאכל דלק אבל אפשר לבקש שלא יבלע אותו.תקציב בעיקרון 30,000 אלף,אפשר למתוח. בינתיים הסתכלתי על סופרב- 2011- 2012 כמובן שאצטרך להוסיף לתקציב, ואני לא כ"כ מבין בדגמים שלהם. פורד מונדאו ג"כ אותם שנים וראיתי שיש גם את הטיטניום. שברולט קרוז או קיה פורטה שיכנסו בתקציב. הייתי קודם רוצה שתכוונו אותי לגבי איזה רכבים להוריד מהרשימה שלא מתאימים לצרכיי, נקווה שיהיה מסע מוצלח. תודה .
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 547 צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב שני לבת זוג שלי, לנסיעות עירוניות בעיקר. רכב מיני אוטומטי, אמין וקליל לתחזוקה. אין דרישות אבזור\צריכת דלק. על מה תמליצו להתמקד ? האם עדיף לפנות למגרשים, או לאנשים פרטיים ? תודה לכל העוזרים !
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי חברים יקרים אני מקווה שתוכלו לעזור לי אחת ההצעות שקיבלתי מחברת ליסינג/השכרה (מהפחות מוכרות, לפחות עבורי) הייתה לגבי הונדה ג'אז 2015, דגם elegance, עשתה רק 60 K, עם שנתיים אחריות (8 מכלולים) וכל ה-"מציאה" הזו ב-50 אלף. נשמע לי טוב ואז שאלתי איזו יד זו, נאמר לי שלישית. נדלקה לי נורה אדומה. איך רכב שנסע "רק" 60K הספיק כבר להחליף 3 ידיים? כשביקשתי לראות בדיקת רכב הוא הראה לי שורה של "תקין, תקין..." ואז שורה בה הופיע ה-"לא תקין" היחיד בסעיף שילדה. שם ציינו שנמצאו ליקויים בעלי משמעות נמוכה : החלפה של מכסה תא מטען וכנף אחורית שמאלית. לפי שבדקתי ברשת הבנתי שאנשים מתרחקים מאוטו פגוע שלדה כמו מאש ומצד שני המוכר אמר וגם קראתי במקום נוסף שליקויים בעלי…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Liquidator
- נהג מירוצים ותיק
- עוזי ל
- stum
- Shay Shd Dave
- לירון .ה.
- RedLabel
- Pavlik
- PASHUT
- גולדן191
- falou
- Cycleman