Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יקרים אני מקווה שתוכלו לעזור לי

אחת ההצעות שקיבלתי מחברת ליסינג/השכרה (מהפחות מוכרות, לפחות עבורי)

הייתה לגבי הונדה ג'אז 2015, דגם elegance, עשתה רק 60 K, עם שנתיים אחריות (8 מכלולים)

וכל ה-"מציאה" הזו ב-50 אלף.

נשמע לי טוב ואז שאלתי איזו יד זו, נאמר לי שלישית.

נדלקה לי נורה אדומה.

איך רכב שנסע "רק" 60K הספיק כבר להחליף 3 ידיים?

כשביקשתי לראות בדיקת רכב הוא הראה לי שורה של "תקין, תקין..." ואז שורה בה הופיע ה-"לא תקין" היחיד בסעיף שילדה.

שם ציינו שנמצאו ליקויים בעלי משמעות נמוכה : החלפה של מכסה תא מטען וכנף אחורית שמאלית.

לפי שבדקתי ברשת הבנתי שאנשים מתרחקים מאוטו פגוע שלדה כמו מאש ומצד שני המוכר אמר וגם קראתי במקום נוסף

שליקויים בעלי משמעות נמוכה אינם מהותיים ואין ממה לחשוש.

לשאלתי איך אני יכול לבדוק את הרכב פיזית נאמר שעליי להשאיר דמי שינוע בסך 300 ש"ח ויביאו אותו מבאר שבע לתל אביב.

אלו יוחזרו לי רק אם אקנה את הרכב.

יש לי סיבה בכלל לבדוק את הרכב הזה או שבאופן גורף כדאי להתרחק? האם זו בכלל "מציאה" או שאני יכול למצוא הונדה ג'אז יותר עדיפה?

אנא עזרתכם המבינים, תודה רבה :)

פורסם

אם כבר בבדיקה הפיקטיבית של החברה מופיעים הדברים האלה, אז אפשר לרדת מזה כבר עכשו.

ג'אז זה נפוץ ואפשר למצוא גם ללא תאונות כלל.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

V5

פורסם

תשמע. לי יש ג'אז שקניתי מאוטו סנטר לא מזמן, צורה חדשה.

יש להם אחלה של שירות גם אחרי הקנייה. אני מאוד מרוצה ברוך השם. ממליץ לך בחום להוסיף עוד קצת ולמצוא רכב שמור ומטופל. שים לב שאם זו ג'אז קומפורט יש לך מצבר EFB יקר (עולה סביב 1100 שקל במורשה יבואן עם שנתיים אחריות, יכול להיות שגם בדגם טרנד יש ), במקרה שלי אוטוסנטר החליפו על חשבונם למצבר מקורי.

מוזמן לקרוא סקירה שלי כאן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?664748-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%92-%D7%90%D7%96-2015-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%AA%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%9F

בהצלחה, הסבלנות משתלמת.

פורסם

הייתי מדלג, היד גבוה, בנוסף פגיעה פגיעה כנף זה לא עניין של החלפה ע"י ברגים.

החלפה של כנף אחורית כרוך בריתוך, לכן אי אפשר לדעת מה יהיה בבדיקה דלכם.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...