Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה עוד רכבים ידניים יש??

אני מחפש בנרות

לא ציינת מחיר בהתחלה אבל אני אזרוק - סוזוקי סוויפט, יונדאי i20, הונדה ג'אז, סיאט איביזה וסוזוקי בלנו. בדקת אותם? באמת שלא חסר.

Peugeot 208 turbo 2015

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא ציינת מחיר בהתחלה אבל אני אזרוק - סוזוקי סוויפט, יונדאי i20, הונדה ג'אז, סיאט איביזה וסוזוקי בלנו. בדקת אותם? באמת שלא חסר.

עד 30 אלף שקל

די חסכוני אבל מה שפסל לי הרבה רכבים זה שאני צריך קצת הרבה מרווח לנהג לכן סוויפט לדוגמא לא בא בחשבון דווקא ב208 ישבתי שם וכשאני לוקח את הכיסא אחורה המרווח מצויין

פורסם

בתקציב גבולי אם תיכנס לך קליאו דור 4 זה מעולה, עם אחת כבר שנתיים ואחד הדברים שאני הכי אוהב בה זה המרווח לנהג.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
בתקציב גבולי אם תיכנס לך קליאו דור 4 זה מעולה, עם אחת כבר שנתיים ואחד הדברים שאני הכי אוהב בה זה המרווח לנהג.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

מישהו יודע להגיד לי על צריכת דלק של סיאט טולדו 2013 ידנית

פורסם
איזה עוד רכבים ידניים יש??

אני מחפש בנרות

יש גם הונדה סיוויק ידנית . יתן לך מספיק מרווח ושקט מבחינת אמינות .אני לא בטוח איזה שנתון תצליח להכניס בתקציב שלך .

הגיר הידני של הסיוויק מדויק ומצוין .לא מעורפל כמו של ה 208 או הפונטו .

צריכת הדלק שהסיוויק שלי (2012) עושה היא 1:15.5 בנסיעה שרובה בינעירונית או 1:12 בנסיעה שרובה ככולה עירונית .

פורסם

אכן - המפחיד הראשי נוהג בהונדה 1.5 עם בעיית מהילת הדלק בשמן - שם כמובן, זאת לא בעייה כי הרי זה הונדה-יפני-בלי-תקלות (שלא להזכיר את האינסייט עם מנועים שהלכו כמו גרעינים).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

עיתונות הרכב נותנת יד למגמה הזו והעדר ממשיך לקנות.

מישהו בעיתונות כתב פעם על בעיית הקופלונג והמסרקים ביודאי קיה? על בעיית התיבות הרציפות בניסן/סוזוקי ועוד? אין פוצה פה ומצפצף. וזו הסיבה שאני מסכים בקטע הזה עם רוני אהרנוביץ.

אין עיתונות רכב בישראל. הכל פרסומון.

בארה"ב כולם בהיסטרייה בגלל טאקטה, בנו אפליקציה שיש לה נתונים על רכבים עם כריות אויר של טאקטה ופה? נחים על זרי הדפנה.

עמישראל היה עדר ונישאר עדר.

איך אמר לי סוכן של חברת הליסינג הגדולה שבאתי לקנות רכב ושללתי כל מה שהציע לי כי לא היו בטיחותיים....אנשים מטומטמים, לא יודעים בעצמם מה הם קונים! (ולא שהוא ידע מה שהוא מוכר....).

פורסם

האטראז הוא רכב פח , הוא לא צריך בכלל להיכנס לשיקול קניה של מי שמחפש רכב , נחות בכל פרמטר.

208 כמכלול עדיף עשרות מונים על הפחית מתיאלנד , לשקט נפשי תחליף רצועת טיימינג וסע לשלום.

מסע ההפחדות פה מצד אנשים שמעולם לא החזיקו רכב צרפתי וחזקים מאוד בהפחדות כבר הופך מאוס.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

האטראז' זה רכב מביש מבחינה דינמית ובאופן כללי.

לצערי הרב מאוד יש לי אחד כזה בחניה ,מודל 2015 מאז יומו הראשון. (צה"ל)

צפוף, רועש, חלש , צריכת דלק לא מתקרבת לנתוני יצרן , בלמים גרועים .

גם מבחינת איכות הרכבה ותכנון , כל מכת חניה מינורית בתל אביב מפרקת את האוטו...

גם אני שמעתי על הנחיתות הבטיחותית ומה קורה לאנשים בתאונות בניגוד לדוגמא ליונדאי i25 וקיה ריו שהיו לפני כן.

אבל היי, יש הנעה בלי מפתח ואיבזור שמזכיר S CLASS ...

פיג'ו זה לא רכב לתפרנים...

יש עוד רכבים בשוק, לא הייתי בוחר לא את זה ולא את זה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
האטראז' זה רכב מביש מבחינה דינמית ובאופן כללי.

לצערי הרב מאוד יש לי אחד כזה בחניה ,מודל 2015 מאז יומו הראשון. (צה"ל)

צפוף, רועש, חלש , צריכת דלק לא מתקרבת לנתוני יצרן , בלמים גרועים .

גם מבחינת איכות הרכבה ותכנון , כל מכת חניה מינורית בתל אביב מפרקת את האוטו...

גם אני שמעתי על הנחיתות הבטיחותית ומה קורה לאנשים בתאונות בניגוד לדוגמא ליונדאי i25 וקיה ריו שהיו לפני כן.

אבל היי, יש הנעה בלי מפתח ואיבזור שמזכיר S CLASS ...

פיג'ו זה לא רכב לתפרנים...

יש עוד רכבים בשוק, לא הייתי בוחר לא את זה ולא את זה.

מה התכוונת זה לא לתפרנים? בגלל ההוצאות עליו?

פורסם (נערך)

לא חייבים לקחת ברצינות כל מה שנכתב כאן, לטוב ולרע, לך תעשה סיבוב באלטרנטיבות אותן הצגת כאן ותדע לבד מה טוב לך. אין בעיות מיוחדות ב208 או באטראז' ולשתי המכוניות ניתן למצוא מוסכים טובים שאינם שייכים לרשת היבואן ולכן זולים יותר. אישית גם אני מכיר אטראז' ת"ש ( עם גיר רציף לא ידנית ) של בן משפחה, אוטו רועש, לא נוח במיוחד, אבל מרחב מחיה סביר ואיבזור מרשים יחסית יש לאוטו.

עריכה אחרונה על ידי רועי5

• תוכן חדש...