Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא אמר בלי לחשוב אז אי אפשר להסביר:roflmao:

סתם אגב, חבר קצין בצהל טען לי שהיו קצינים שקבלו אטראזים ובתאונה לא מתו אלא נפצעו קשה בגלל רמת בטיחות ירודה.

אתה אמיתי?

מאיפה הבאת את השטות הזאת?

אתה יודע כמה התהפכויות של אנשי קבע עם אטראז ראיתי, וכולם חיים ונושמים?

רובם נפצעו קל דרך אגב..

אל תרשמו סתם דברים שמישהו אמר, ראה , שמע מחבר.

זה לא רציני.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה אמיתי?

מאיפה הבאת את השטות הזאת?

אתה יודע כמה התהפכויות של אנשי קבע עם אטראז ראיתי, וכולם חיים ונושמים?

רובם נפצעו קל דרך אגב..

אל תרשמו סתם דברים שמישהו אמר, ראה , שמע מחבר.

זה לא רציני.

השאלה למה בכלל הם התהפכו?

פורסם

ה208 רכב מצוין, והסופר מיני הידנית הכי משתלמת לדעתי, הרכב מאובזר (ברמת אקטיב), זריז, המנוע הקטן מרגיש נמרץ וחי לאורך כל הסל"ד, הגיר מחולק טוב, הכסאות טובים, ומודרני בפנים למרות גילו, החסרונות שלו הם הגיר הלא מדויק והרכב קצת קופצני (כמו רוב הסופר מיני בשוק).

אם תשווה מפרטים לא תמצא הרבה הבדל בינו לבין האטראג', אבל נסיעה קצרה תכריע.

אני לא מכיר את כך ה208 והסיפורים שלהם, אבל יש לנו אותו 4 שנים, ואין תלונות, ובכלל סופר מיני ידנית זה לא רכב לדאוג מהאמינות שלו, במשפחה המורחבת סוג רכבים זה די פופולרי ומעולם לא היו לנו בעיות גדולות (208, קורסה, ג"אז), ורוב התקלות פשוטות, זולות ולא משביתות, מה שלא הייתי אומר על קטגוריות אחרות.

פורסם
השאלה למה בכלל הם התהפכו?

לא בגלל בטיחות ירודה זה בטוח.

בעיקר הירדמות וסטייה מנתיב, או טלפון.

אני גם לא מת על האטראז אבל מפה ועד לספר סיפורים, זה קצת רחוק.

כמובן מה שאני רושם זה מהיכרות אישית עם הכל , כאחד שכמעט 20 שנה בצבא ומתעסק בזה לא מעט.

כרכב אמין וחסכוני לדרישות של פות"ש - האטראז עונה על הציפיות.

איכות? נוחות וכד'?

על זה כמובן יש הרבה מה להגיד אבל בדרישות הבסיסיות הוא בסדר.

• תוכן חדש...