Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שקצת מפריזים בעניין רצועת התזמון, הסיכוי שזה יקרה יותר מפעם אחת למישהו שמחזיק את הרכב אפילו 5 שנים הוא כנראה ממש נמוך.

אבל למי שלא רוצה לקחת אפילו את הסיכון הזה, למה לא פיאסטה ידנית?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדוגמאae2878b827ccfa6e5ef0c9834ccf54d5.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

ומה אנחנו לומדים מהתמונה?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ומה אנחנו לומדים מהתמונה?

מה שאמרו במה שצוטטתי אני מחזק את דבריו יצא לי לנסוע באטראז צהלית באמת פחד אלוהים האוטו מאוד קרטוני

פורסם
אני חושב שקצת מפריזים בעניין רצועת התזמון, הסיכוי שזה יקרה יותר מפעם אחת למישהו שמחזיק את הרכב אפילו 5 שנים הוא כנראה ממש נמוך.

אבל למי שלא רוצה לקחת אפילו את הסיכון הזה, למה לא פיאסטה ידנית?

צריכת דלק על הפנים בפיאסטה

פורסם

הידנית? לא יודע מספר וודאי, אבל לא נראה לי שהיא נוראית בכלל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
מה שאמרו במה שצוטטתי אני מחזק את דבריו יצא לי לנסוע באטראז צהלית באמת פחד אלוהים האוטו מאוד קרטוני

זה לא אומר כלום, כי אולי אותם אנשים נפצעו קשה ולא נהרגו דווקא בגלל שהמרכב כן הגן על הנוסעים.

גם מהתמונה לא לומדים כלום.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
צריכת דלק על הפנים בפיאסטה
ומה אותה צריכת דלק נוראית?

לפי מה שבעלי רכב מדווחים לא רואה משהו נוראי:

https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fwww%2Ecarsforum%2Eco%2Eil%2Fvb%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D637828&share_tid=637828&share_fid=28771&share_type=t

עוד נתון לגבי צריכת דלק:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?536801-סיקור-פיאסטה-ידנית-2014

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

אין מה להשוות, ברור ש-208.

האטראז' ללא ספק בין המכוניות הפחות טובות שיצא לי לנהוג עליהן. לא נוחה, ביצועים לא משהו (עם גיר רציף, לא יודע מה זה אומר על הגיר הידני), גימור בסיסי מאוד, התנהגות כביש גרועה (עם צמיגים של מותג מוכר ולא משהו עלום שם), לא נבחנה בשום מבחן ריסוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שים לב מה ציין פותח האשכול:

באמינות הפיג'ו לא מצטיינת...

אין צורך לדון מעבר לזה, זאת הדעה שלי. הנושא הזה נחרש ויש גם אשכול מעקב. אם פותח האשכול רציני שיסתכל שם.

מנוע PSA 1.2 PureTech השרשור המרוכז לגבי עניין האמינות של רצועת התזמון הטבולה בשמן.

208 שהוחלף בו טיימינג מתפורר וירידת ערך

עוד לינק- תראה את 2 התגובות מאורן.

על סמך מה אתה קובע שפיג'ו לא מצטיינת באמינות? אתה לא יכול לבוא לזרוק טענה ולא לבסס אותה כלל. ככל הידוע, אין בעיות מהותיות במנוע 1.2 של פיג'ו והוא נחשב מנוע מוצלח. לא ברור למה אתה מתרגש מרצועת התזמון - על בסיס מה ההפחדה?

הלינקים שהבאת לא מוסיפים דבר על מה שכבר ידוע. מכונית שתטופל במוסך מתמחה, מצב הרצועה ייבחן. היצרן עדכן את זמן ההחלפה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הרכב מרגיש הרבה יותר איכותי מבפנים ונראה הרבה יותר טוב (לטעמי) .

הירידת מחיר כבר לא משמעותית ואין באמת בעיות אחזקה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
על סמך מה אתה קובע שפיג'ו לא מצטיינת באמינות? אתה לא יכול לבוא לזרוק טענה ולא לבסס אותה כלל. ככל הידוע, אין בעיות מהותיות במנוע 1.2 של פיג'ו והוא נחשב מנוע מוצלח. לא ברור למה אתה מתרגש מרצועת התזמון - על בסיס מה ההפחדה?

הלינקים שהבאת לא מוסיפים דבר על מה שכבר ידוע. מכונית שתטופל במוסך מתמחה, מצב הרצועה ייבחן. היצרן עדכן את זמן ההחלפה.

אין שום בסיס להפחיד אף אחד, פשוט מעלה את המודעות. כולם רושמים אוטו נפלא, מצויין, לא לחשוב פעמיים אבל זה לא נכון, יש בעיה קריטית שצריך להסתכל ולבדוק אותה. אם הנהג לא יהיה מודע יכול להיות שיחשוב לא נורא אז חסר טיפה שמן עד שיגיע למצב שידפק המנוע ולא נדבר על אלה שיש להם את הטורבו.

האם לפסול רכב בגלל רצועה? לא בהכרח אבל שיקח שכל הנושא הזה לא זול וגם אפילו אחרי שיחליף מי יודע אם הרצועה הבאה לא תתחיל להתפורר אחרי 50 אלף ק"מ או אפילו פחות ואני בדיוק מבסס אותה על פי הנתונים שמופיעים לך כאן בפורום, אז למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? כי אמרו שזה מנוע מוצלח? אז אמרו.

ואם הוא מסתכל על רכבים ידניים אז יש עוד הרבה, אני לא מבין למה דווקא להנעל דווקא עליה.

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם
אין שום בסיס להפחיד אף אחד, פשוט מעלה את המודעות. כולם רושמים אוטו נפלא, מצויין, לא לחשוב פעמיים אבל זה לא נכון, יש בעיה קריטית שצריך להסתכל ולבדוק אותה. אם הנהג לא יהיה מודע יכול להיות שיחשוב לא נורא אז חסר טיפה שמן עד שיגיע למצב שידפק המנוע ולא נדבר על אלה שיש להם את הטורבו.

האם לפסול רכב בגלל רצועה? לא בהכרח אבל שיקח שכל הנושא הזה לא זול וגם אפילו אחרי שיחליף מי יודע אם הרצועה הבאה לא תתחיל להתפורר אחרי 50 אלף ק"מ או אפילו פחות ואני בדיוק מבסס אותה על פי הנתונים שמופיעים לך כאן בפורום, אז למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? כי אמרו שזה מנוע מוצלח? אז אמרו.

ואם הוא מסתכל על רכבים ידניים אז יש עוד הרבה, אני לא מבין למה דווקא להנעל דווקא עליה.

איזה עוד רכבים ידניים יש??

אני מחפש בנרות

פורסם
איזה עוד רכבים ידניים יש??

אני מחפש בנרות

רנו קליאו, דאצ'יה סנדרו, יונדאי I20, סוזוקי בלנו, ניסן מיקרה, קיה ריו, סוזוקי סוויפט, סיטרואן קקטוס, סיאט איביזה, רנו טווינגו, יונדאי I10, סוזוקי סלריו, מיני, סקודה פאביה, פיאט טיפו, קיה פיקנטו, סיטרואן C3, פיאט פנדה, סוזוקי ספלאש, שברולט ספארק, אופל קורסה. מספיק?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...