Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב ידני יד 2(70 אחוז מהנסיעות בתוך העיר) מה שבעיקר הכי חשוב לי זה הצריכת דלק ושיהיה מקום סביר ונוח לנהג וגם אמינות לא הייתי מתנגד

אני מתלבט בין שני הרכבים האלה שנתונים 2014 הבנתי שהם חסכוניים, השאלה מי עדיפה מבין שניהם אשמח לשמוע חוות דעת צריכת דלק נוחות נסיעה הנאה מרווח לנהג וכו'

תודה רבה

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיגו 208.

נוחה יותר,מושבים משמעותית עדיפים יותר, איכות חומרים עדיפה, התנהגות כביש טובה יותר,בידוד עדיף.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לחבר הייתה 208 ידנית כמה שנים והוא היה ממש מרוצה ממנה מכל הבחינות, גם אמינות וגם צריכת דלק. בכל מקרה חפש רכב עם ק"מ נמוך היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת וכמובן קח לבדיקה מטעמך.

פורסם

יש את עניין הטיימינג שצריך לבדוק לפני קניה, יש בפורום שירשור שמתאר את הבעיה.

ויש פה סיכום יד שניה:

https://wheel.co.il/מבחן-יד-שניה-פיגו-208-ידנית

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מציע שתקח את המיצובישי, נכון שהיא תהיה פחות טובה מהפיג'ו אבל רצועת הטיימינג מהווה בעיה רצינית. קראתי פה גם שהמזגן לא משהו (לא מקרר טוב).

ובנוגע לרצועה המתפוררת, אתה לא יודע מתי זה יתפוס אותך. זה קרה לאנשים תוך 30-50 אלף ק"מ ואז נאלצו להחליף רצועה - כל פעם שתקפוץ תקלה שקשורה לשמן אתה תחשוב על זה.

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם
הייתי מציע שתקח את המיצובישי, נכון שהיא תהיה פחות טובה מהפיג'ו אבל רצועת הטיימינג מהווה בעיה רצינית. .

בוא תסביר למה בדיוק זאת "בעיה רצינית"?

מאד פשוט לבדוק את מצב הרצועה, אז מחליפים לפי הצורך. אין שום סיבה לנפח בעיה מעבר לגודלה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

נוחות - פיג'ו 208

אמינות, מרווח לנהג, צריכת דלק - מיצובישי אטראג'

לגבי הנאה, מאמין שה208 תהיה מהנה יותר, אך תקח בחשבון שהגיר הידני של פיג'ו די גרוע, ושווה לעשות נסיעת מבחן ולנסות אותו קודם, הידית פשוט לא מדוייקת ולא נוחה לתפעול.

פורסם

208 בלי לחשוב פעמיים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
בוא תסביר למה בדיוק זאת "בעיה רצינית"?

מאד פשוט לבדוק את מצב הרצועה, אז מחליפים לפי הצורך. אין שום סיבה לנפח בעיה מעבר לגודלה.

שים לב מה ציין פותח האשכול:

הכי חשוב לי זה הצריכת דלק ושיהיה מקום סביר ונוח לנהג וגם אמינות

באמינות הפיג'ו לא מצטיינת, אם אתה תבדוק והכל יראה טוב בעינייך זה לא אומר כלום. למה לא? כי מה שאתה רואה זה לא ב100 אחוז נכון.

גם לפי התמונות שפרסמו פה וגם בחו"ל לא וקיבלו את זה בבום למרות המעקב. לך זה פשוט לבדוק את מצב הרצועה, יכול להיות שלו זה לא.

יש כאלה שגם לא מחפשים עכשיו הרפתקאה.

אין צורך לדון מעבר לזה, זאת הדעה שלי. הנושא הזה נחרש ויש גם אשכול מעקב. אם פותח האשכול רציני שיסתכל שם.

מנוע PSA 1.2 PureTech השרשור המרוכז לגבי עניין האמינות של רצועת התזמון הטבולה בשמן.

208 שהוחלף בו טיימינג מתפורר וירידת ערך

עוד לינק- תראה את 2 התגובות מאורן.

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

הוא אמר בלי לחשוב אז אי אפשר להסביר:roflmao:

סתם אגב, חבר קצין בצהל טען לי שהיו קצינים שקבלו אטראזים ובתאונה לא מתו אלא נפצעו קשה בגלל רמת בטיחות ירודה.

פורסם
הוא אמר בלי לחשוב אז אי אפשר להסביר[emoji23]

סתם אגב, חבר קצין בצהל טען לי שהיו קצינים שקבלו אטראזים ובתאונה לא מתו אלא נפצעו קשה בגלל רמת בטיחות ירודה.

לדוגמאae2878b827ccfa6e5ef0c9834ccf54d5.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• תוכן חדש...