Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנת 2014 היינו רק אשתי (דאז החברה) ואני.

ההורים של אשתי לא נוהגים וכנראה לא ינהגו מעולם (עד שלא יהיה רכב אוטונומי הם מחוץ לתמונה).

בשנת 2014 ההורים קנו לאשתי מתנה (במטרה שהיא גם תסיע אותם, כמובן) i20 יד 2 עם 0 ק"מ מאלבר.

הרכב משמש אותנו (ואת חמי וחמותי כנוסעים) באהבה ובשמחה רבה. זול לאחזקה ועד עכשיו עושה את עבודתו נאמנה בפקקי הבוקר של אשתי לעבודה ואת המשפחה (המורחבת והמצומצמת) בטיולים בסופ"ש. זה הרכב היחיד שלנו במשפחה. נסועה שנתית ממוצעת 15K.

לפני שנה וקצת נולדה לנו קטנה, אשר ממוקמת על כיסא תינוק במושב האחורי הימיני.

הדבר גורם להשבתה כמעט מוחלטת של המושב הקדמי (מוזז עד הסוף קדימה) וצפיפות במושב האחורי.

הבגז' תפוס עד 0 מקום עם עגלה מקופלת. לנסוע עם חמי וחמותי זה בכלל סיוט מבחינת צפיפות.

המסקנה: צריך להחליף רכב.

הדרישות:

1. קודם כל - בטיחות.

הi20 לא מצויידת בבלימה אוטונומית, זיהוי שטח מת וכו וכו'. ציון 7-8 לפחות. אם אפשר בלי צפצפות / חליליות בהתקנה מקומית הכי טוב.

2. צריך לאכלס 4 מבוגרים ו2 ילדים (הכנה לילד נוסף:roll:) בנוחות. אם זה בא ע"ח בגאז' גדול זה בא בחשבון אם כי פחות עדיף כי אנחנו לא מטיילים הרבה עם מזוודות וגם אם כן, ניקח גגון או נשים באוטו של חברים שמטיילים איתנו.

3. לא רכב צרפתי. אני לא חושב שצריך להסביר.

4. חסכון בדלק - אני יודע שזה מוגזם לבקש מיניואן חסכוני אבל ככל האפשר.

5. תחזוקה - הi20 פשוט מדהימה בקטע הזה. אם אפשר להמשיך בקו הזה זה יהיה נהדר.

לגבי יד שניה / חדש:

ירידת ערך לא מפחידה אותי, הרכב אמור לשמש לבערך 5-8 שנים כך שכל רכב יסבול מירידת ערך. כנראה שיהיה חדש (יותר קל לממן חדש במדינת ישראל למרבה הפלא) אבל לא פוסל בכלל יד שניה, אבל לא משנתון ישן יותר מ-15.

מה אתם מציעים?

פורסם (נערך)

לדעתי אתה צריך מיקרוואן נחמד או משפחתית מרווחת.

לא הצלחתי להבין מה התקציב שלך.

אגב, לי הייתה I20 והסתדרתי איתה עם 2 ילדים קטנים ולא הייתה לי כל בעיה עם המרווח הפנימי מקדימה אפילו עם 2 כיסאות בטיחות מאחור. .

עכשיו עם ג'אז צורה חדשה, וגם בכלל אין שום בעיה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

לדעתי חפש רכב של 5 מקומות.

כאשר יגיע הילד הבא , תחליף רכב.

ברגע שאתה מבקש רכב עם 6 מקומות לפחות

(כיום יש רק 5 או 7 ברכבים חדשים אלא אם אתה מוכן ללכת לרכבים בני כ10 שנים אז היו הפיאט מולטיפלה או הונדה FRV עם 6 מקומות)

אתה מעלה את עצמך בסיגמנט אחד לפחות , הרכב יעלה הרבה יותר , יבזבז הרבה יותר דלק , הביטוח יהיה כנראה יקר יותר וללא הצדקה.

כל זה נאמר במידה והילד הנוסף לא אמור להגיע בשנה הקרובה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

התקציב לא ידוע,אבל בהנתן ומדובר ברכב חדש עם תקציב מכובד לא רואה סיבה לא לבדוק את הסיטרואן ספייסטורר,מעבר לדעות קדומות וסטיגמות.

פורסם

אני חושב שבמחילה מפותח השרשור, לא ניתן לייעץ כל עוד לא יודעים תקציב.

אם התקציב הוא 40 אלף אז הרכב יהיה רכב אחד, ואם 140 אלף הרכב יהיה שונה לחלוטין.

במחילה מכבודו, חייבים לדעת תקציב פחות או יותר.

פורסם

מה עם קיה ריו החדשה? האם נמצאת בשיקולים שלך? מגיעה עם מנוע טורבו וקראתי כמה כתבות מפרגנות עליה. לדעתי זה שילוב מאוד מוצלח של רכב שהוא גם יותר גדול מI20 וגם חסכוני יותר. נראה לי שמבחינת המחיר הוא יכול להתאים לך.

פורסם

למה הריו תהיה חסכונית יותר מהיונדאי?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שזה נשמע אתם צריכים רכב 7 מקומות - אווטלנדר אולי גרסאת PEHV רק שאני לא בטוח בכל גרסא אם זה כן 7 מקומות או לא - תבררו בנושא הזה.

קיה סורנטו - לגבי חסכון בדלק - לא הייתי שובר את הראש יותר מידי לגבי זה - רכב עם 7 מקומות ישיבה ומטען - חסכון בדלק זה לא ממש הקטע מלחתכילה של הרכבים האלה.

ואז גם נפתחות לכם עוד אפשרויות כמו קרייזלר וואייג'ר ודומים להם או גם רכבים שיש להם יכולת שטח כמו גאלופר או טראקאן - אני כמעט בטוח שיש להם לפחות עוד מושב אחד בתא המטען.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...