ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,564 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 960 צפיות
היי, נתקלתי באקסנט 1.6 2010 יד 2 עם קילומטראז 80+ עכשיו יש לרכב 2 בעיות לא פשוטות: 1. החלפת רצועת טיימינג בקרוב, סביבות ה90 אלף 2. צריך להחליף בולם זעזועים, הבנתי שכדאי להחליף בזוגות אז כנראה זוג בולמי זעזועים אני חושב שיש צאנס שאוכל לסגור מחיר ב17 אלף ולטפל בעצמי, האם זה שווה בכלל? ומישהו יודע כמה הטיפולים צפויים לעלות בברוטו?
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום! אני שוקל רכישה של מונית לשעבר E קלאס דיזל סטיישן. דרישות: שנתון 2010-2015. תקציב גמיש 40-80 אלף. ק"מ עד 60 אלף בשנה. עדיף לא מעל 300 אלף. סטיישן. מתוחזק יפה. סיבות: יציבות, נוחות, בידוד, מרצדס. חששות: חוסר ניסיון ברכישת מונית לשעבר. חוסר ניסיון במרצדס. בעיה: היצע קטן מאוד בסטיישן (למרות שאת האלו שיש לא קל למכור מחוסר ביקוש). שאלות: 1: מהם הדברים החשובים לבדוק במרצדס? 2: היכן באזור המרכז כדאי לי לבדוק את הרכב? אני מתכוון למוסך שיבצע בדיקה מקיפה בתשלום ולא מכון בדיקה (מנסיוני נדמה לי יעיל יותר), וחשוב שיהיה זה מוסך המתמצא בדגם. בעבר היה כאן שרשור על מוסך בת"א שמבצע בדיקות כאלו. אשמח לקישור וגם לקישור לכל שרשור רלוונטי. תודה מראש ומועדים לשמחה.
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בהנחה שהמחיר איננו שיקול לכאן ולכאן מתלבט בין הדגם האוטומטי של פיאסטה 2011-2012 לסיריון 2011 הדבר הכי חשוב לי זה האמינות, חלקי חילוף זולים,נוחות נסיעה,צריכת דלק. אני לא בטוח עד כמה הפיאסטה היא אמינה כי בכל זאת הסיריון מאוד אמינה וחסכונית יותר, מצד שני הפיאסטה נוחה יותר ובעלת ביצועי כביש שקטים יותר. מה כדאי לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת tepic, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 828 צפיות
אהלן חברים, מצאתי בחיפוש טיוטה קורולה 2011 עם 32 אל"ק מטופלת במוסך מורשה, ויש לי כמה שאלות על נושאים שאני פחות מבין: 1. רכב בגיל כזה עם קילומטרז' כזה זה דבר שהוא לאו דווקא חיובי? 2. ברכב הזה יש שרשרת או רצועת טיימינג? המוכר לא יודע והוא אמר שהוא פשוט היה מביא את הרכב למוסך וכל מה שהיו אומרים לו שצריך הוא הסכים. 3. הרכב הזה בגרסה הידנית הוא בעל מוניטין טוב? מבחינת אמינות ודלק? 4. המחיר שלו די גבוה - 47 אלף, הוא אמר שהוא קצת גמיש אבל זה אפילו מעל המחירון. להמשיך לחפש או שזה באמת פנינה? תודה לעוזרים ולעונים
-
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי, לפני הסוגיה שלי קצת רקע: אני בעלים של פיקנטו 13׳, מתגורר בראשון ובסופשים נוסע לצפון (נהריה). אני יד שניה על הרכב, מקוריות השכרה, 140k ק״מ, נוסע סביב 20k בשנה (בגלל תחילת לימודים שקרבה אני משער שתדירות הנסיעות תרד והממוצע השנתי שלי יירד לסביב 12k-15k). הרכב מטופל כמו שעון במוסך היבואן, נוסע היטב, ללא קשקושים וכדומה, מחירון ע״פ יד2 סביב 29,000 אש״ח. לסוגיה - לאחרונה עלה רעיון במשפחה של הבת זוג להחליף את הרכב שלהם בחדש (ג׳יפון, כמובן) ולמכור את הרכב הנוכחי שלהם או לזרוק אותו לטרייד אין. הרכב המדובר הוא מזדה 3 10׳, 167k, אקטיב, יד שניה, מקוריות ליסינג. הרכב נוסע נהדר, מרגיש טוב, ללא דאשבורד דביק וללא פנסים דהויים, מטופל במוסכי היבואן, מחירון יד2 סביב 20,000…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
אני מעוניין לקנות את הרכב הנ"ל, מכיר את הבעיות הידעות. המוכר אומר שרכבו לא נקרא לריקויל ולכן לא הוחלף הגיר. האם היו באמת מקרים כאלו?
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
רכב גבוה עד 110K 1 2 3
מאת Dan Shalom-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 30 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
אהלן, אני צריך עזרה בקניית רכב לאמא שלי, כיום נוסעת על KIA CEED 2011 היא מחפשת רכב גבוה יותר (עדיפות שלא יהיה רכב עצום) בתקציב של סביבות 110K (אם אולי לחרוג קצת לפה לשם אם יהיה צורך). בגדול מחפשת רכב חדש אבל אם יהיה הצעה מעניינת יד 2 תשקול. דברים חשובים: 1. חסכון בדלק 2. אמינות 3. בטיחות 4. נראות (כמובן חשוב אך פחות מ-2 הקודמים) מבקש מאוד את עזרתכם כי היא האדם האחרון שמבין בכלי רכב כל מוכר יכול לעבוד עליה ולשכנע אותה ואני לא רוצה שהיא תעשה טעות. תודה רבה ומעריך מאוד את כל מי שיענה.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, מעוניין לקבל המלצות לרכב 5 או 3 דלתות לאישה בת 65 שלא נוסעת הרבה (כ-15 ק"מ ביום) דברים שחשוב לה: רכב אמין טיפולים לא יקרים עד כמה שאפשר חסכוני בדלק נוח לישיבה ולנסיעה אוטומט לא רכב קטן מידי (עדיפות לסופר מיני) תקציב: עד 70K (גמיש מעט) לא מחפש רכב חדש.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 570 צפיות
שלום רב, למיטב הבנתי המרצדס החדשה עתידה לעלות (הדגם הזול ביותר) באזור 249,000 ש"ח . אודה להמלצה מניסיון, בכמה ניתן להוריד מסכום הרכישה המקורי? קרי, מה הסכום המקסימלי שהצלחתם להוריד בחברה? דבר נוסף, האם בדגמים האלה עדיין קיימת עדיפות לייבוא אישי, ואם כן, מהיכן? האם למישהו יש ניסיון בליסינג עם רכב כזה? חלום ילדות שלי ובא לי להגשים אותו, אך אני יותר חושש מירידת הערך, שלכאורה נראה כי היא אינה פרופורציונלית. אודה לתגובותכם והמלצותיכם.
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! היה לי חלום לרכוש IS200 אבל כנראה שזה לא יתגשם, לפחות לא בארץ. כרגע אני די נעול על IS250- אני יודע שזו לא מכונת נהיגה מושחזת אבל בכל זאת ארצה חוות דעת מאנשים שחוו את הרכב הזה. כעיקרון אני לא מחפש רכב למסלול, לא שלא אקח אותה לשם אבל זה לא הרצון היחיד שלי. אני מחפש דיילי מעניינת שתתן לי נוחות, אבזור, וגם תעניין אותי בכבישים מפותלים בסופי שבוע, כן אוהב גם קצת כח אבל לא הכי קריטי. כמובן שמתכנן להשקיע סט קוילאוברים, צנרת איכותית, ועוד. אשמח לתשובות מפורטות ולעניין, תודה רבה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
אני חושב לקנות ג'ולייטה, ומצאתי אחת שאולי תתאים לי. אשמח לייעוץ אם זאת עסקה טובה. מדובר על ג'ולייטה דיסטינקטיב ידנית 2012, יד 2. 81,000 ק"מ. יש תיקוני פחחות וצבע, והמכונית עברה תאונה שבעקבותיה הוחלף טמבון אחורי (ללא ירידת ערך) היתרון הוא שהיא טופלה כל 10,000 בערך, ויש היסטוריית טיפולים מתועדת. האוטו מבפנים ומבחוץ נראה טוב מאוד. המחיר המבוקש הוא 58,000 ש"ח מדובר בעסקה טובה או שכדאי לחכות?
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
- 2 עוקבים
- 36 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב משפחתי קומפקטי אוטומט, הבעיה היא שאני רוצה להנות מכל העולמות ולקנות רכב זול יחסית עד 35 אבל, גם מפנק עם רמת אבזור ונוחות נסיעה שתעלה לי הרבה יותר ברכב קוריאני או יפני. לכן חשבתי על: Opel astra 1.4 turbo - 2012-2014 , הבנתי שיש בעיה ידועה במשאבת המים אבל אני לא מכיר משהו נוסף. או על פורד פיאסטה 2014+ (נכון הוא לא משפחתי): יש בעיה ידועה בגיר אבל לפי הבנתי יש אחריות ומצאו פתרון טוב לבעיה. אשמח לשמוע המלצות או דיס המלצות על הרכבים הנ"ל והאם באמת כדאי לקנות רכב כזה בשנתון הנ"ל האם עכשיו יתחילו הבעיות? או על חלופות אחרות כמו שברולט קרוז. אגב, הרעיון הגיע לאחר המון המלצות שלא לקנות פורד פוקוס 2012 טיטאניום שהיה לאבא שלי שהופתע שהרכ…
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 593 צפיות
חג שמח! אני מחפש לחמותי רכב קטן בתקציב עד 20 אלף. הרכב ישמש בעיקר אותה לנסיעה לעבודה-60 ק"מ ביום. מה שחשוב לההוא שיהיה אמין חסכוני ונוח לנסיעה. משיטוט ביד 2 חשבתי להתמקד על: 1. דייהטסו סיריון. 2. ניסאן מיקרה. שניהם בסביבות 2010 3. סוזוקי סוויפט-2008-+ 4. סוזוקי ספלאש-2011. 5. פורד פיאסטה-גם באיזור 2011. מי הכי יאים לה בתקציב הזה? יש למישו ניסיון עם אחד מהרכבים האלה ויוכל לומר לי מי הכי כדאי? [כמובן שנעשה בדיקה במכון] יש למישו רעיון לדגם אחר שנכנס בתקציב? תודה רבה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
אהלן מחפש רכב בסגנון שלו, לנסיעות גם ערוניות וגם חוץ עירוניות, אני די סגור על האיביזה שנראה מצויין עם בגז מספק לסחיבת ציוד מדי פעם שזה נדרש ממני.. מה אתם אומרים על הדגמים בשנים הנ"ל? אולי אתם יכולים להצביע על דברים ספציפים שפספסתי? תודה
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מחפש לרכוש רכב ספורטיבי בתקציב באזור ה60-80 אלף להלן כמה אופציות שריכזתי שנכנסות במסגרת התקציב אשמח לחוות דעת אודות הרכבים הנ"ל בדגש על סעיף עלויות אחזקה , אמינות ומחלות למיניהן. השימוש ברכב הינו לנסיעה מנהלתית יומיות לעבודה , החזקתי עד כה בולוסטר אשר כדוגמה לכוחה מחפש שדרוג. - אלפא מיטו תלתן ירוק 2015 אוטומט - פולקסווגן פולו GTI 2013-14 אוטומט - פיאט 595 אבארט 2013~ טוריסמו (160) אוטומט - פיגו 208 GTI 2013-14 ידנית -יונדאי ולוסטר טורבו 2014 אוטומט\ידנית העדפה היא לרכב אוטומט עקב בילוי רב בפקקים בנסיעה היומיומית אך מוכן גם לידני במידת הכדאיות. אבצע בזמן הקרוב השלמות של נסיעות מבחן על רשימת הרכבים הללו.
הודעה אחרונה מאת itzhak2018, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש כאן, ואשמח לעזרה וייעוץ ברכישה. אני דל בתקציב, עד 40 אלף, חיפשתי רכב עם הרבה מקום אחסון וחסכוני, וגיליתי שיש כמה דאסטרים שיכולים להתאים לי ביד שנייה. השאלות שלי הן : 1. ראיתי שלושה דאסטרים, אחד 150k ב45 אלף, והשני 250k ב39 אלף, השלישי מונית עם 210k ב29 אלף. כמובן שהשני זול יותר, אבל אני מפחד מהקילומטר. אשמח לדעת אם מישהו מכיר דאסטר שהגיע לקילומטר כזה, וממה צריך לדאוג, או שלא, אם טיפלו בו כמו שצריך, האם המנוע יכול להמשיך עוד הרבה? כמה עולה מנוע חדש כולל עבודה? 2. המונית, 2017, 210k, במחיר אטרקטיבי, אבל אני לא יודע כמה יעלו המיסים,והנהג טוען שהוא גם לא יודע. 3. דגם ה 2x4 דיזל ידני 1.5, מה הצריכת דלק האמיתית שלו? מלא תודה לעוזרים, חג שמח!
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 885 צפיות
אני מחפש רכב משפחתי טוב ואמין, מתלבט בין שני הדגמים הנפוצים, יד שנייה, שנתונים 2015-2017, נוטה ללכת יותר לכיוון המאזדה, מה שכן לגביה נתונים של צריכת הדלק לא רחוקים מהספיריט שלי 06, שעושה לערך 1 ל10 בעיר.
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 847 צפיות
שלום קראתי כמה שרשורים וכמה כתבות על כדאיות ליסינג פרטי. כמעט בכל הדיונים ההשוואה היא בין רכישת רכב חדש לליסינג פרטי ועולות הצעות שעדיף משומש צעיר (בן כ 3). אני כרגע רוצה להחליף את הרכב שברשותי (טוסון 2008 ) מהסיבות הבאות: רצון לעבור לרכב חדש יותר צריכת דלק הצרכים הם: להישאר עם רכב גבוה (התרגלנו לטוב) עושים כ 15k km בשנה 5-7 מקומות (משפחה של 5, בוסטר ומושב בטיחות) התקציב כמו שבנושא - באזור ה 45 - לא מאפשר לעלות הרבה בשנתון עם הצרכים הנ"ל... סביבות 2011-2013 תלוי בדגם (סקודה ייטי למשל - אבל לא עדיפה מבחינת נראות ולאישה זה חשוב; אחרות מיצרנים פחות אמינים סטייל "צרפתיות לא לגעת") האפשרות של ליסינג פרטי קוסמת בעיקר מהיכולת בהון עצמי נמוך…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן אני מחפש רכב לנהג חדש בתקציב של 20-25K מחפש רכב אמין שלא ישתה אותי בדלק ושיהיה לו קצת כוח לא אומר רכב ספורט אבל לא I10 עם 69 כוח סוס שלא יזוז המליצו לי על פיגו 208 2012-2013 האמת הוא נראה דיי טוב ישלו עיצוב יפה מבחוץ ומבפנים אבל חושש כי זה צרפתי ולא רוצה כל יומיים לבקר במוסך מה אתם אומרים על הרכב? ואשמח לשמוע הצעות חדשות על רכבים תודה מראש חברים
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב זה הבדיקות שהם ביצעו ומה שאני ביצעתי . המחיר של הפיקנטו 2016 הוא k42 ועשה 67 ק״מ מיד ראשונה השכרה . השאלה שלי היא האם לקחת את האוטו הזה , ואם כן בכמה אפשר להוריד אותו . ? קיבלתי הצעה מקיה מוטורס על כיון פרונט וכיון מטלה אחורי בעלות של 500 ₪
הודעה אחרונה מאת Dan12377, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים הזמנתי רכב חדש יד 2 0 קילומטר מחברת מימון אלבר. שילמתי מקדמה והרכב אמור להגיע תוך כמה ימים. כבר שלחו לי עותק מרשיון הרכב ובו כתוב שהרכב משמש להשכרה/השכרה ומשועבד לחברת אלבר. נציג המכירות אמר שבחוזה איתי הם מתחייבים להסיר את השיעבוד. רציתי לשאול אם כך זה מקובל ברכישה מליסינג ? אציין שאני לא קונה את הרכב כליסינג, אני מתכוון לשלם את רוב הסכום במזומן וחלק קטן בתשלומים, ורוצה שהרכב יהיה שלי, קניתי בחברת מימון רק כי זה זול יותר. אודה להתייחסותכם
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
אני מחפש מאזדה 3 שנתון 2016-2017. הרבה מהרכבים שאני רואה ביד2 אלו רכבים שנקנו ב-0 ק"מ מליסינג. ברור לי שבבעלים קודמים יהיה רשום 01 ולא 00 אבל האם יהיה רשום גם שהרכב היה בהחכרה\ליסינג כמו שרשום ברישיון רכבים שבפועל היו בליסינג? אני מדבר כמובן אך ורק על רכבים שנמכרו ב-0 ק"מ. תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, חושב להחליף את היונדאי i10 2015 הידני ברכב חדש, בינתיים שקלתי ודי פסלתי מספר רכבים. הקריטניונים החשובים הם אמינות, צריכת דלק, נוחות וסבירות נסיעה למשל האצה נורמלית וכדומה. נסיעות בין עירוניות ועירוניות בערך 20000 עד 25000 קמ בשנה. i10 נכון להיום יש רק אוטומאט, לא נהניתי בנסיעת המבחן ולא נהניתי מצריכת הדלק שראיתי שם, אז נפסל. בדקתי סוזוקי בלנו ידנית בגלל טווח המחיר, ואכן בנסיעה קיבלתי תחושת עגלה שכתבו עליה כאן. אירופיות נפסלו עקב ניסיון משפחתי מר ולא אוסיף (אשמח אם לא תתעכבו דווקא על זה אלא תכבדו את הדעה). למרות ביקורות על ספייס סטאר אבצע כנראה גם עליו נסיעת מבחן. מבין הרכבים ששקלתי עד כה, הפיקנטו הידנית גם היתה נחמדה בנסיעה, גם בדלק וג…
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב! אשמח לעזרתכם בפענוח תוצאות הבדיקה הזו - בסך הכל הרכב השני שאני רוכש בחיי... יונדאי I30CW שנת 2010 עם 183 א' ק"מ. ברור לי שלא מדובר ברכב חדש... גם מה שאני צריך ממנו מאוד בסיסי: לפזר ילדים למסגרות, להמשיך לתחנת רכבת ואותו דבר בחזור... סדר גודל של 15 ק"מ ביום...בואו נגיד 5000 בשנה. חוויית נהיגה וצריכת דלק ממש לא חשובות בהקשר של הרכב הזה. אמינות ובטיחות מקסימליים ממש כן. אשמח לשמוע מה דעתכם? האם ניתן להסיק מהבדיקה שהרכב מוזנח? שיש פגיעות שאסי שפוגמות בבטיחות? המוכר דורש 16,500. מה דעתכם על המחיר? תודה רבה מראש לעוזרים, אתם עושים מצווה גדולה!
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
הוחלט על הרכב שאנחנו רוצים. זה יהיה כנראה סיטרואן C4 גרנד פיקאסו שנת 2015 - 2017. השאלה היא איפה לקנות. ברור לי שאת הקליאו הנוכחית שלי יהיה מאוד קשה למכור בשוק הפרטי ובכל מקרה אאלץ למכור אותה הרבה מתחת למחירון. זה נותן לי את האופציה של טרייד אין, ושם אין לי מושג מה לעשות. יש יתרון כלשהו לטרייד אין של לובינסקי? הם נותנים אחריות כלשהי? בודקים את הרכב כמו שצריך? הרעיון הוא לקנות רק רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה. האם יש להם היסטורית טיפולים מלאה? אפשר לסמוך עליהם ועל הבדיקות שלהם? (האינסטינקט שלי אומר לי שלא) אם לא, לאן אפשר לקחת את הרכב לבדיקה? מדובר על אזור חיפה. עוד עניין: המחיר של רכב כזה חדש הוא כ160,000 ש"ח אבל אחרי שלוש שנים הוא כבר מגיע…
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן. אשמח ליעוץ ברכישת רכב עד 60K שיענה על הצרכים הבאים. (החשיבות בסדר יורד) 1. רק אוטומט 2. עלויות זולות (דלק, חלפים וכו') 3. אמינות 4. בטיחות 5. ביצועים סבירים נסיעה משולבת בעיקר בין עירוני, ממוצע שנתי 27-30K ק"מ לא חשוב איבזור, בלי מיני, אפשר סופר מיני מרווח עם מקום לעגלה וכו' חשבתי על הרכבים שבכותרת אבל אשמח להצעות נוספות, תודה
הודעה אחרונה מאת 28Neo, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי מתייעץ בשביל אבא שלי. הוא רוצה לקנות רכב חדש אחרי שהיה לו פיאט פונטו כ-6 שנים. הוא בן 58, ונוסע 3-4 פעמים בשבוע ירושלים-חולון. לכן חשוב לו מאוד הצריכת דלק. למרות זאת הוא מעדיף הפעם ללכת על ג׳יפ. הציעו לו בחברה סובארו xv 2017 0 קילומטראז חדש. עם 5 שנות אחריות בסביבות ה112 עם הנחה בהמשך. אני הצעתי שלדעתי עדיף יונדאי טוסון. (לקנות מיד 2) משהו בסגנון 2015-2017 התקציב הוא 100 אלף, ואפשר למתוח קצת. תודה לא שולל אופציות נוספות רק שיהיו גיפ/מנהלים חסכוניים ואמינים
הודעה אחרונה מאת omerkot, -
התחייבות מוכר 1 2
מאת David@M- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מה המשמעות של מוכר שאומר/מפרסם שהוא מתחייב על מנוע / גיר / שלדה? או אפילו "מתחייב על כל בורג"?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום חברים יקרים, יוצא לי ליסוע משהו כמו 30000 קמ בשנה הרוב המוחלט מהם בבין עירוני. אני מחפש רכב חסכוני כמה שאפשר, מבחינת דלק בעיקר וכמו כן גם אחזקה. תקציב הוא עד 30000 שח. לא מעניין אותי אבזור, ביצועים (אני נוסע מקס' 90), בטיחות. אני חשבתי על מיני עם מנוע קטן, אבל לא בטוח שרכבים מסוג זה מיועדים לנסיעות ארוכות. אשמח לחכמתך תודה
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לחוות דעת על הרכב הזה גם ממשתמשים וגם ממבינים. המטרה היא רכב משפחתי חזק מרווח אמין וחסכוני לנסיעות של 30k ממוצע שנתי. תקציב של כ60,000₪
הודעה אחרונה מאת גל333,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 990 אורחים (הצג רשימה מלאה)