Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אשמח לעזרתכם בפענוח תוצאות הבדיקה הזו - בסך הכל הרכב השני שאני רוכש בחיי...

יונדאי I30CW שנת 2010 עם 183 א' ק"מ.

ברור לי שלא מדובר ברכב חדש... גם מה שאני צריך ממנו מאוד בסיסי: לפזר ילדים למסגרות, להמשיך לתחנת רכבת ואותו דבר בחזור...

סדר גודל של 15 ק"מ ביום...בואו נגיד 5000 בשנה. חוויית נהיגה וצריכת דלק ממש לא חשובות בהקשר של הרכב הזה.

אמינות ובטיחות מקסימליים ממש כן.

אשמח לשמוע מה דעתכם? האם ניתן להסיק מהבדיקה שהרכב מוזנח? שיש פגיעות שאסי שפוגמות בבטיחות?

המוכר דורש 16,500. מה דעתכם על המחיר?

תודה רבה מראש לעוזרים, אתם עושים מצווה גדולה!

WhatsApp Image 2019-04-18 at 15.54.59.jpg

פורסם
סעיף המנוע נראה חשוד.

תעלה בדיקת קומפרסיה.

סליחה על הבורות, אבל זה לא מה שמופיע בצד שמאל למעלה? (% נפילת לחץ)?

פורסם

אותי עניין הבוצה היה מדאיג -זו לא פעם ראשונה שיש את ה"מחלה" הזו ברכבי הקונצרן וזה בעיקר ברכבים יוצאי ליסינג/השכרה.

בעיקרון,אם תחליט לקנות את הרכב,כדאי לפרק במוסך אגן שמן מנוע ומכסה שסתומים ולבצע פלאשינג יסודי.

אם אתה שואל אותי ? לא חותם שהייתי קונה,הרכב נראה מוזנח ופרט לסעיף המנוע יש נזילות שמן מנוע ונזילה ממערכת ההתנעה (אם זה שמן גיר,לך תדע כמה זמן המוכר נוסע עם הנזילה ולא מתקן),משולשים.

אם לרכוש אז במחיר נמוך בלפחות 6-7K אעפ"י שאישית הייתי מוותר ומחפש רכב שמור יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתי מחפש רכב שמור יותר

בחיפוש קצר מצאתי את זה yad2.co.il/s/c/v9o63n

טיפה יותר יקר לפני מיקוח הרכב נראה טוב ושתי ידיים פרטיות

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

חובה לקנות רכב שטופל כל שנה או פחות.

כמעט כל הרכבים האלה מקורם מליסינג.

אני חושב שהליביסג טיפלו כל 20אלף ולא בטוח שזה מרווח טוב. הרכב רגיש מאוד לאיכות שמן. שמן לא טוב או רכב לא מטופל בזמן זה יוצר בוצה שגורמת למוות של המנוע. לא צריך שמן מאוד אקזוטי אבל חובה שמן סינטטי מלא בתקן הנדרש (החל מ90 שח לגלון). הייתי קונה רק רכב שיש לו היסטורית טיפולים מסודרת מאוד בשנים האחרונות.

בעיה נוספת, המזגן מקרר מאוד לאט וזה חלל מאוד גדול לקרר, צבע רכב שחור. באיסוף הילדים צפה לרכב חם. חפש רכב יותר מטופל, רצוי עם חלונות לאחר ציפוי.

בנוסף, איכות מתגי חלונות החשמל נמוכה, צריך לבדוק את כולם. אפשר להזמין מהאינטרנט מחו"ל די בזול. עדיין הוצאה אפשרית.

שמן תיבת הילוכים, רצוי מאוד לוודא שבוצעה החלפה חלקית כל 50/60 אלף. רק שמן זה 200-300 שח בד"כ.

כלל אצבע שלי - רכב עם צמיגים נורמלים ולא סיניים לרוב יהיה שמור יותר.

המבחני רכב האלה, צריך להבין מה זה כסתח ומה זה בעיה אמיתית. חובה לנסות לזהות האם יש סימני בוצה. מה אמר הבוחן במילים שלו אחרי הבדיקה?

פורסם

למה אתה חושב שהליסינג טיפלו כל 20 אלף?

הרוב מטפלים במרווחי זמן סבירים(15 אלף).

כן,זה הדף עם האחוזים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...