Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחייבות מוכר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק בגלל מקרים כאלה אני לא מתחייב על כלום.

זה האוטו , מי שרוצה לקנות יכול לקחת לבדיקה מטעמו...

תחשוב על הסוחר הזה , בדיל עם מכון הבדיקה .. מסתובב וביום לוקח 10 רכבים "לבדיקה" ומגלה שהמנוע רועש ורוקד

ויש דפיקות מהגיר.. ואז אוסף 5,000 ש"ח ביום מאנשים תמימים שהתחייבו שהמנוע והגיר תקין.

פורסם (נערך)

הבעיה כאשר אתה יודע מה אתה מוכר ומגיע איזה פלצן שחושב שתפס טרימף,

כאשר פרסמתי את הרכב שלי, הופיעו תקלות במחשב בגלל ניתוק המצבר (החלפה), הגיע קונה וחשב לסבן אותי בזה שיש תקלות כדי להוריד עוד ועוד "כנראה", אמרתי סבבה, אני אבדוק במוסך ואעדכן, וברור שאם יש משהו אני אתקן על חשבוני, לכן נסעתי למוסך והכנסתי את הרכב לבדיקה, ויצא תקין לחלוטין, הוסבר לי שזה בגלל ניתוק המצבר ואין מה לתקן, במחשב מראה שכל המערכות תקינות, כמובן ששיקפתי את המצב לקונה, אך נחש מה?, נותר בדעתו שיש תקלה כדי להוריד עוד, באותו רגע אמרתי לו עזוב, האוטו הזה לא שלך ואל תקנה.

בקיצור, לא חושב שזה משנה אם תתחייב או לא, הקונה תמיד יחפש משהו להוריד עוד ועוד במחיר, כמו שסוחר פעם אמר לי, תמיד תבקש הכי גבוה ותתחיל לרדת בטלפון, כי אפילו אם תבקש חצי מהמחירון על מאזדה 3 יתקשרו וירצו להוריד עוד ועוד

ותמיד ימצאו ויבשלו סיבה כלשהי.

שכחתי לציין, שבסוף בדיקת הדיאגנוסטיקה עלתה לי 320 ש"ח לשווא.

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
פורסם
הבעיה כאשר אתה יודע מה אתה מוכר ומגיע איזה פלצן שחושב שתפס טרימף,

כאשר פרסמתי את הרכב שלי, הופיעו תקלות במחשב בגלל ניתוק המצבר (החלפה), הגיע קונה וחשב לסבן אותי בזה שיש תקלות כדי להוריד עוד ועוד "כנראה", אמרתי סבבה, אני אבדוק במוסך ואעדכן, וברור שאם יש משהו אני אתקן על חשבוני, לכן נסעתי למוסך והכנסתי את הרכב לבדיקה, ויצא תקין לחלוטין, הוסבר לי שזה בגלל ניתוק המצבר ואין מה לתקן, במחשב מראה שכל המערכות תקינות, כמובן ששיקפתי את המצב לקונה, אך נחש מה?, נותר בדעתו שיש תקלה כדי להוריד עוד, באותו רגע אמרתי לו עזוב, האוטו הזה לא שלך ואל תקנה.

בקיצור, לא חושב שזה משנה אם תתחייב או לא, הקונה תמיד יחפש משהו להוריד עוד ועוד במחיר, כמו שסוחר פעם אמר לי, תמיד תבקש הכי גבוה ותתחיל לרדת בטלפון, כי אפילו אם תבקש חצי מהמחירון על מאזדה 3 יתקשרו וירצו להוריד עוד ועוד

ותמיד ימצאו ויבשלו סיבה כלשהי.

שכחתי לציין, שבסוף בדיקת הדיאגנוסטיקה עלתה לי 320 ש"ח לשווא.

שמע מכרתי כמה רכבים, רובם מתוקתקים, הבעיה מתחילה בזה שכלל לא מתקשרים.

כשאני יודע שיש לי אקזמפלר שמור ורכב יחסית מבוקש אני אומר בטלפון שיחה על המחיר ליד הרכב, כשזה רכב לא מבוקש וכו' אין ברירה וחייב למשוך טלפונים.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
בדיוק בגלל מקרים כאלה אני לא מתחייב על כלום.

זה האוטו , מי שרוצה לקנות יכול לקחת לבדיקה מטעמו...

תחשוב על הסוחר הזה , בדיל עם מכון הבדיקה .. מסתובב וביום לוקח 10 רכבים "לבדיקה" ומגלה שהמנוע רועש ורוקד

ויש דפיקות מהגיר.. ואז אוסף 5,000 ש"ח ביום מאנשים תמימים שהתחייבו שהמנוע והגיר תקין.

איזה מצחיק אתה. ראשית זה היה בדיקת שלדה בלבד. שנית הכסף שולם למכון בכרטיס אשראי. יכלתי להתווכח, אבל היה יותר פשוט לשלם 220 שקל
  • תוכן חדש...