Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים יקרים,

יוצא לי ליסוע משהו כמו 30000 קמ בשנה הרוב המוחלט מהם בבין עירוני.

אני מחפש רכב חסכוני כמה שאפשר, מבחינת דלק בעיקר וכמו כן גם אחזקה.

תקציב הוא עד 30000 שח. לא מעניין אותי אבזור, ביצועים (אני נוסע מקס' 90), בטיחות.

אני חשבתי על מיני עם מנוע קטן, אבל לא בטוח שרכבים מסוג זה מיועדים לנסיעות ארוכות.

אשמח לחכמתך

תודה

עריכה אחרונה על ידי davidbr106
פורסם

בתקציב הזה אפשר לנסות למצוא פריוס 2009

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חיפשתי פריוס - אין היצע.

לעומת זאת יש מלא מכוניות מיני. נגיד פיקנטו/מיקרה/i10/i20 וכדומה

מה שמטריד אותי זה שמנוע קטן מ-1.4 לא ישרוד נסיעות ארוכות בתדירות גבוהה

פורסם
חיפשתי פריוס - אין היצע.

לעומת זאת יש מלא מכוניות מיני. נגיד פיקנטו/מיקרה/i10/i20 וכדומה

מה שמטריד אותי זה שמנוע קטן מ-1.4 לא ישרוד נסיעות ארוכות בתדירות גבוהה

אפשר לדעת למה אתה חושב את זה?

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

פורסם

אני נוסע 30 אלף בשנה על ספייסטאר.

לדעתי זה מאוד תלוי בתוואי הנסיעה שלך? האם הבינעירוני על כבישים ישרים וטובים? או על כבישים מעוקלים שמשובשים יחסית ?

במידה וזה האפשרות השניה, אז לא הייתי ממליץ. הרכב מאוד קופצני בכבישים משובשים ולא מקנה תחושת יציבות בעיקולים במהירויות בינעירוניות(למרות ש 90 זה נמוך, ככה שקח בעירבון מוגבל)

אבל אם זאת האופציה הראשונה, אז החסרונות של הספייסטאר די בטלים ולחלוטין הייתי ממליץ. בבינעירוני על 90 ובקרת שיוט אתה תקבל צריכה של 1 ל 22. מניסיון.

פורסם

מוזמן לקרוא את הסיכום שלי על הספייס סטאר:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פלואנס דיזל תעשה יופי של עבודה, הפיקנטו לא כ"כ חסכונית, תנסה יותר בכיוון של 208 ידנית.

C3 פיקאסו דיזל גם תהווה אחלה פתרון (בגירסה הידנית, הגיר הרובוטי מזעזע).

בקטנות סוזוקי ספלאש חסכונית זריזה ואמינה.

פורסם
פלואנס דיזל תעשה יופי של עבודה, הפיקנטו לא כ"כ חסכונית, תנסה יותר בכיוון של 208 ידנית.

C3 פיקאסו דיזל גם תהווה אחלה פתרון (בגירסה הידנית, הגיר הרובוטי מזעזע).

בקטנות סוזוקי ספלאש חסכונית זריזה ואמינה.

אני לא מעוניין ברכב דיזל וגם לא בידני. 208 אוטומט עדיף על ספייססטאר?

• תוכן חדש...