Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מאזדה 3 שנתון 2016-2017. הרבה מהרכבים שאני רואה ביד2 אלו רכבים שנקנו ב-0 ק"מ מליסינג.

ברור לי שבבעלים קודמים יהיה רשום 01 ולא 00 אבל האם יהיה רשום גם שהרכב היה בהחכרה\ליסינג כמו שרשום ברישיון רכבים שבפועל היו בליסינג? אני מדבר כמובן אך ורק על רכבים שנמכרו ב-0 ק"מ.

תודה

פורסם

כן, יהיה רשום ליסינג בסעיף מקוריות.

ההפחתה בגין ליסינג מהסוג הזה 10-12%, בתנאי שיש מסמכים על רכישת רכב חדש מחברת ליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כן, יהיה רשום ליסינג בסעיף מקוריות.

ההפחתה בגין ליסינג מהסוג הזה 10-12%, בתנאי שיש מסמכים על רכישת רכב חדש מחברת ליסינג.

אני נוסע ברכב שנרכש מ 0 ק"מ, סעיף המקוריות ריק.

למייטב ידעתי זה המצב הנפוץ יותר ברכבי 0 ק"מ, רק בחלק קטן מהם יש רישום החכר/השכרה בסעיף מקוריות.

פורסם

סעיף המקוריות אכן ריק, כך היה אצלי ב301 למשל, כאשר מכרתי את הרכב כמובן אמרתי שהוא היה מליסינג,

הקונה בכל מקרה נסע איתי לרישיומט בסופר פארם והוציא היסטוריית הידיים והופיע שם שהוא היה בבעלות ליסינג ביד הראשונה.

פות"ש, זה לוקח בדיוק דקה ועולה 10 שקלים, אך חוסך לך הרבה כסף ועוגמת נפש במידה ויתברר שמישהו מנסה למכור לך רכב שהיה בבעלות ליסינג כפרטי, לכן אל תוותר על בדיקה הזו, אלא אם המוכר מצהיר במועד המכירה שהיה מליסינג או השכרה כולל הוכחה.

פורסם

אתה לא מדייק.

כשמוציאים תדפיס ברישיומט, מופיע שהרכב היה בבעלות ראשונה "חברה".

זו יכולה להיות חברת ליסינג או חברת בניה או חברה אחרת כלשהי.

הרכב לא שימיש כרכב ליסינג או רכב השכרה ולכן הרישום החכר/השכרה לא מופיע בשום מקום.

יש מחירון יעודי לרכבי 0 ק"מ, הפחתה של 13% או 14% ממחיר מחירון בסיסי, זו הפחתה קטנה יותר מהפחתה של רכבי ליסינג, השכרה ורכבי חברה.

פורסם

צודק, עכשיו אני באמת זוכר שהיה חברה ובזמנו הקונה ביקש ממני להוציא לו העתק חוזה הקניה שלי מחברת טרייד מוביל.

פורסם

חשוב מאוד לשמור את חוזה הרכישה ואם מתאפשר אז לבקש גם אישור חתום שהרכב נרכש עם 0 קילומטר.

גם ברכישת רכב משומש שווה לבקש מסמך כזה בהתאם למקוריות הרכב, המחירון קובע הבדלים בין ליסינג נהג יחיד, ליסינג מרובה נהגים, ליסינג פרטי, השכרה תפעולית וכו'.

על מנת להוכיח לקונה או לחברת הביטוח במקרה הצורך את מקוריות הרכב אין טוב יותר ממסך רשמי וחתום על ידי חברת הליסינג.

פורסם

בשביל מה צריך אישור נוסף?

בחוזה רכשיה מופיע הק"מ של הרכב.

זה אותו חוזה רכישה כמו של כל רכב משומש שקונים מחברת ליסינג.

יכול להופיע 80 אלף ק"מ או נגיד 6 ק"מ שזה ק"מ של רכב חדש במעוד המסירה.

• תוכן חדש...