Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב 20.0 - 25.0 לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מחפש רכב לנהג חדש בתקציב של 20-25K

מחפש רכב אמין שלא ישתה אותי בדלק ושיהיה לו קצת כוח לא אומר רכב ספורט אבל לא I10 עם 69 כוח סוס שלא יזוז

המליצו לי על פיגו 208 2012-2013 האמת הוא נראה דיי טוב ישלו עיצוב יפה מבחוץ ומבפנים אבל חושש כי זה צרפתי ולא רוצה כל יומיים לבקר במוסך מה אתם אומרים על הרכב?

ואשמח לשמוע הצעות חדשות על רכבים תודה מראש חברים :)

פורסם

הפיזו נעימה, זריזה (1.6 ליטר) אוטומטית, לא חסכונית ממש 10 קמ לליטר (אצלי) בממוצע עם 80 אחוז פקקים

והשאר בן עירוני, רכה יחסית ושקטה עד 110 קמש בערך ומעבר לזה מחפשים הילוך חמישי שאין לה (קצת רועשת).

מאוד קלה לתמרון וחניה בעיר. אין רעשי רוח ורעשי צמיגים גם במהירויות גבוהות, אבל המנוע נשמע מעל 110 קמש.

יש לטפל לדעתי ברכב כל 10 אלף קמ ולהכניס למוסך מתמחה בצרפתיות שנותן טיפול ובדיקה מקיפה לשאר

המכלולים, יש לבדוק משאבת מים וצינורות ומיכל עיבוי לרדיאטור, טרמוסטט רגיש ויש לתת צומת לב ... אבל

חוץ מביקור במוסך המטפל פעמיים בשנה ולנסות לאבחן, אן ממש תקלות כרוניות לרכב.

הוא מרגיש חזק לעומת היונדאי והפיקנטו 1250 סמק ומגיע למהירויות גבוהות מהר מהן ובקלות.

הפיזו מגיעה עם מסך מגע שימושי ומעט כפתורים שתוך יומיים וחצי אתה מתפעל בקלות,מאוד שימושי לעומת

היונדאי קיה שאצלם בשנתונים האלה שציינת אין מסך שכזה. הפיזו כנראה גם בטוחה מהן ומאוד מרווחת יחסית

גם מקדימה וגם במושב האחורי.

פורסם

הרכב חזק היונדאי ללא ספק, אבל התיבה בת 4 הילוכים מסרסת את המנוע.

נוחות נסיעה טובות מאוד, האיבזור בסדר גמור החל מרמת איבזור אקטיב, היו גם פרימיום עוד יותר מאובזר.

חבר מחזיק כזאת מטדל 2014, למעט משאבת מים ושתי נורות לא היו בעיות והוא מרוצה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת אני נרתע מהסופר מיני ומהמיני פשוט הפיגו הייתה קצת יותר חזקה וגדולה משפחתיות האצבק יותר הכיוון שלי איזה רכב אתם ממליצים ?

אני מחפש רכב שיראה חדשני זה גם היה שיקול לטובת הפיגו יודע שבילבלתי פה את כל העניין חח אבל אשמח לעזרה :)

פורסם

נא לרשום עם סימני פיסוק כי המשפט הראשון לא מובן, אתה מחפש משפחתית הצבק?

הפיגו חזקה יותר ממי?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן סליחה בילבלתי קצת את העניין לדעתי משפחתיות (עדיפות להאצבק) יותר יתאימו לי.

העדפתי את הפיגו על שאר מכוניות המיני והסופר מיני כי הפיגו יותר חזקה וגדולה.

על איזה מכוניות אתם ממליצים?

פורסם

אם תגדיר צרכים יותר במדויק יהיה יותר קל לעזור לך.

פיג'ו 308 (דור ראשון) וסיטרואן c4 (דור שני) מגיעות עם אותו שילוב מנוע וגיר שיש ב-208, ויכנסו לך בתקציב בשנתונים חדשים יחסית אחרי מיקוח. ה-c4 מגיעה גם עם הגרסה המוגדשת של אותו מנוע שהוא הרבה פחות אמין ומאוד לא מומלץ.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...