Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הזמנתי רכב חדש יד 2 0 קילומטר מחברת מימון אלבר.

שילמתי מקדמה והרכב אמור להגיע תוך כמה ימים. כבר שלחו לי עותק מרשיון הרכב ובו כתוב שהרכב משמש להשכרה/השכרה ומשועבד לחברת אלבר. נציג המכירות אמר שבחוזה איתי הם מתחייבים להסיר את השיעבוד. רציתי לשאול אם כך זה מקובל ברכישה מליסינג ? אציין שאני לא קונה את הרכב כליסינג, אני מתכוון לשלם את רוב הסכום במזומן וחלק קטן בתשלומים, ורוצה שהרכב יהיה שלי, קניתי בחברת מימון רק כי זה זול יותר.

אודה להתייחסותכם

פורסם

אצלי הפוך - רכב חברה שקיבלתי בליסינג.

הרכב התחיל חוזה ליסינג בפועל חודשיים אחרי שנרשם ע"ש חברת הליסינג בכביש.

בשנה הראשונה וברישיון הראשון לא היה איזכור לליסינג/השכרה ולא היה אזכור לשיעבוד, בחידוש רישוי אחרי שנה כבר נרשמו 2 הסעיפים הנ"ל.

כנראה שזה משתנה בין הרכבים, לא יודעים עוד עם הרכב ילך לליסינג/השכרה/0 קילומטר ולכן לא טורחים לרשום אותו ככזה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ראיתי ששלחו לי צילום רשיון עוד לפני שזה רשום על שמי אז אולי לא יהיה רשום משמש להשכרה/ החכרה ומשועבד לאלבר כשהרשיון יופיע על שמי. אשמח אם מי שיש לו רכב שנרכש כמו שלי כיד 2 0 קילומטר מחברה (לא כליסינג) יגיד מה רשום / מה אמור להיות רשום במצב כזה

פורסם

אני רכשתי מקל אוטו , רכב 0 ק"מ.

ברשיון של הרכב היה רשום, בעלים: קל אוטו - שירותי מימון , בעלים קודמים 00.

לא היה רשום שום שיעבוד או משהו שמזכיר השכרה.

לאחר העברת בעלות הוצאתי רשיון חדש , בבעלים היה רשום השם שלי, בעלים קודמים 01.

וככה זה נשאר גם אחרי שנה בחידוש.

אין שום רישום נוסף.

לא בדקתי רישום היסטוריה, אבל אני מניח שרשום בבעלים הראשון חברה.

ולכן אני שומר את חוזה רכישה שכתוב שהרכב נרכש חדש לחלוטין עם 2 ק"מ על הספידומטר.

פורסם

תודה רבה על ההתיחסות, גם אצל אחרים זה כך ? או שיש מקרים שכן כתוב השכרה / החכרה אחרי שהרכב עובר על שמי, האם יש איזה אמצעי זהירות שחשוב להקפיד עליו בהקשר לרישום

פורסם

את השיעבוד הם יסירו, ללא הסרת שיעבוד אי אפשר להעביר בעלות. יכול להיות שיסירו את השיעבוד רק אחרי שתשלם על הרכב, תקבל את הרכב לרשותך אבל העברת בעלות תתבצע בשלב מאוחר יותר אחרי שיטפלו בהסרת השיעבוד.

אחרי זה יכול להיות שירשם שיעבוד חדש כדי להבטיח את התשלומים שלך. זה כבר תלוי בהסכם שלך איתם.

רישום "החכר/השכרה" לדעתי ישאר וזה לא מצב אידיאלי, יש רכב 0 ק"מ (לדעתי הרוב) ללא רישום כזה.

• תוכן חדש...