Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מחפש רכב בסגנון שלו, לנסיעות גם ערוניות וגם חוץ עירוניות,

אני די סגור על האיביזה שנראה מצויין עם בגז מספק לסחיבת ציוד מדי פעם שזה נדרש ממני..

מה אתם אומרים על הדגמים בשנים הנ"ל?

אולי אתם יכולים להצביע על דברים ספציפים שפספסתי?

תודה

פורסם

התא מטען של האיביזה סביר, לי לא הייתה נוחה לנסיעות ארוכות, והיא צפופה מאחורה אם זה משנה לך.

ביצועים טובים ועם נהיגה רגועה אפשר להוציא ממנה 1-16 משולב.

הגיר האוטומטי הוא הנקודה הרגישה שלה.

פורסם

לרכב גיר רובוטי כפול מצמדים הידוע לשמצו בשמו (DSG7),שהיו בו לא מעט תקלות משנתונים 2009-2015 ולאט לאט הן פחתו אך זה לא אומר שאין תקלות כלל.

אם הרכב מיועד רובו לנסיעה עירונית זה ממש לא הרכב בשבילך.

מצד שני,יש לרכבים הללו גרסה מוצלחת יותר (לאו דווקא איביזה) עם גיר DSG 6 לרוב עם מנועי 2000 ולא כל כך נפוץ בליסינג.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה קונה רכב יוצא ליסינג מודל 2016? איביזה יוצאת ליסינג אני מכיר את רוב קהל היעד שלה בליסינג - לא חושב שכדאי, תנסה לחפש פרטית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לאיביזה או למכוניות בארץ שלה אין גרסה עם DSG6.

סופרמיני עם בג'אז גדול יהיו למשל הונדה ג'אז או סוזוקי בלנו, אבל עם ביצועים פחותים בהשוואה לאיביזה(ואמינות עדיפה).

פורסם

יואב,התכוונתי שבתוך קבוצת וואג יש רכבים כמו אלו:

https://www.yad2.co.il/vehicles/private-cars/polksvagen-golf-gti?manufacturer=34&model=1648&subModel=31484

יש גם אוקטביות/ליאונים /סופרבים -אותו יצרן או יבואן אבל לאו דווקא איביזה-חלק מהמכוניות לא קיימות במבחר יד 2 ואלו שכן לא בתקציב שלו אבל יש כאלו שלא משודכות לגיר הבעייתי.

פותח הנושא,לקנות רכב עם גיר DSG 7 מליסינג זה סוג של הימור לא הכי מחושב ואם תחליט בכל זאת לקחת אותו תשאיר בצד 5000-10,000 להפתעות לא צפויות.

ב 60-65 יש אופציות אחרות כמו I35 2014 /סיוויק או קורולה 2013- נכון -השנתונים נמוכים ותצטרך לחפש פרטי ולא מליסינג אבל אלו נתונים לטובתך בסופו של יום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...