ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,571 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, בהמשך להצעות שניתנו לי, אני מתעניין ב-C4 גרנד פיקסו (7 מקומות). באחת מחברות הליסינג התעניינתי ברכב שנראה לי רלוונטי מבחינת נתונים (2015, אזור 80K ק"מ) ומחיר (~70K). לטענתם הטיפולים השוטפים התבצעו במוסך מורשה, אבל הם לא יכולים להביא לי את ההיסטוריה (כן הראו לי את הדוח הפנימי שלהם עם טיפולים שוטפים וכו', אבל לא את ההיסטוריה של המוסך). מצורפת הבדיקה הפנימית שלהם. ברור לי שאי אפשר לסמוך עליה. השאלה אם יש טעם לנסות להתקדם לבדיקה משלי, או שחבל על הזמן והכסף. אני בעיקר מנסה להבין האם הליקויים במנוע ובשילדה/מרכב הם אמיתיים או כסת"ח. תודה!
הודעה אחרונה מאת visitor11, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 484 צפיות
הי, ראיתי יש מבצעים על הדגם ואני תוהה האם זה רמז לדגם מחודש שעתיד לנחות ממש בקרוב? לא מצאתי אזכורים למודל 2020 שמתקרב. תודה,
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום ותודה מראש לעוזרים! אני נוסע כל יום 140 ק"מ סה"כ, 90% נסיעה בינעירונית רצופה. מחפש רכב חסכוני ואמין, עד 30 אלף ש"ח. כמובן רכב יד 2. חשוב לי מאוד שיהיה חסכוני בדלק, ותחזוקה לא יקרה, כל השאר לא משנה לי. גיר ידני מתקבל בברכה. רעיונות?
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
מאזדה 3 2010
מאת liads- 4 תגובות
- 574 צפיות
אהלן, אני מתלבט בקניית רכב התחלתי להתעניין במאזדה 3 2009-2010 (מנוע 1.6) הבנתי מבחינת האמינות הרכב אמין מאוד גם בשנתונים כאלה השאלה שלי איך הצריכת דלק של הרכב ואיך הרכב מבחינת ביצועים לא מחפש רכב ספורט אבל שיהיה לו קצת כוח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
עכשיו בידיוק ליפני שבוע הוצאתי רישיון ואני מעל גיל 24 והכנסתי החודשית היא מתחת ל4000 אני צריך רכב ללימודים רחוקים מעט ויש המון קושי עם תחבורה ציבורית קראתי בשעתיים שלוש האחרונות המון תראדים ואני מתחיל לחשוב שלא תיהיה לי היכולת הזאת
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 513 צפיות
היי חברים, אני מברר בנוגע לאקזמפלר יחסית שמור, קילומטרז של 110 אלף אמיתיים (של חבר) הבנתי שהיו דגמים פחות חסכוניים ומוצלחים של הגטז, האם מדובר בדגם היותר מוצלח? רמת גימור GLS עם סנרוף אם זה משנה. האם ישנן מחלות כלשהן בדגם הזה שכדאי לשים עליהם דגש כשאני בודק את הרכב (לא במכון)? צריכת דלק של נסיעה 50/50 צפויה? עלויות אחרות? יש שרשרת או רצועת טיימינג?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, מתלבט בין 3 רכבי סופר מיני, סיטרואן C3 יונדאי i20 סוזוקי באלנו שלושתם עם בלימה אוטונומית, נראה שלסיטרואן יש יתרון מבחינת רוב הפרמטרים - בטיחות, אבזור ומכניקה, אבל חסרון מבחינת סחירות... כרגע מתלבט בעיקר בין יונדאי לסיטרואן. מבחינת מבחני ריסוק, יודע שהגירסה עם הבלימה של סוזוקי לקחה 4 כוכבים, כמו השאר, אבל מבחינת מערכות בטיחות נראה שהc3 וה-i20 עם יתרון על הבאלנו. הייתי שמח לשמוע המלצות... תודה!
הודעה אחרונה מאת קבוצת כלמוביל, -
-
רכב עבודה
מאת Ghost_Rider- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שואל בשביל חבר שמחפש רכב עבודה- תקציב: עד 250K חשוב: לא זולל דלק, כושר העמסה מירבי, אמינות הרכב ישמש קבלן שיפוצים. על מה אתם ממליצים? תודה.
הודעה אחרונה מאת galshlom, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הי. אנחנו רוצים למכור את האוטו (סקודה ייטי 2010). כבר התקשרו כמה אנשים ותיאמנו למחר. אני מנסה להבין, כי חסרת ניסיון: א. מן הסתם אני רוצה לתת להם סיבוב על הרכב. הם נוסעים יחד איתי נכון? ומה יקרה אם חלילה ידפקו אותו? ב. כשלוקחים לבדיקה במוסך, אני פשוט מביאה אותו לשם ונפגשת איתם שם? ואם הם רוצים לקחת למוסך שהוא רחוק לי? זה מה יש? ומה לגבי הבדיקה עצמה. אני יודעת על הרכב שלא קרה לו כלום אף פעם, טופל באופן קבוע, ויש כל מיני דפיקות ושפשופים של חניה בתל אביב. האם הבדיקה יכולה להעלות פתאום דברים נוראיים? ואם כן, מה עושים? זו אחריות שלי לשם על הבדיקה או משהו? ג. כל פעם שמישהו יבוא לראות את הרכב הוא יקח אותו לבדיקה? או שיש לי איכשהו לקבל את ממצאי הבדיקה ולהראות אתום? המון ת…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 1 תגובות
- 616 צפיות
כפי שרשום בכותרת זו ההתלבטות העיקרית שלי התקציב הוא 75K השנתונים הם 2014 צפונה בוולו . ו2012 צפונה בוולקסווגן. אין לי נסיון עם הרכבים האלה הם פשוט מצאו חן בעיני והתרשמתי כי אומנם הם אינם רכבי ספורט אך הם בעלי מספיק כח ומומנט להעלת חיוך מידי פעם. הדרישות שלי הן - רכב חזק, איכותי , אמין , התנהגות כביש טובה ++, תחושה יוקרתית. פחות משנה לי צריכת דלק ושאר הבוג'רס אבל כן חשוב שלא תבקר במוסך כמו בחורה שעושה ציפורניים פעם בחודש "קבוע!!!" מבקש שמי שכותב יכתוב מנסיון - מאוד חשוב לי. תודה רבה לכולם!
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 828 צפיות
הציעו לנו אותה במחיר נוח, עם 120,000 קמ. אני אשמח לדעת איך הרכב מבחינת ביצועים - גיר ומנוע, וגם איך הוא מבחינת שמירה על הערך שלו. תודה.
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היוש. אני מחפשת פורסטר ונתקלתי בפורסטר שנת 2015. הבעלים מתנהל בצורה שקופה לחלוטין. מיד בתחילת השיחה אמר שהמחיר נמוך משמעותית מהמחירון בגלל תאונה שקרתה לפני חודשיים. הוא אומר שהרכב תוקן כולל תקנה 309. אומר גם שיש אחריות על התיקון - ובכלל הרכב טופל תמיד וגם תוקן בסוכנות המורשית בירושלים. שתי שאלות, אחת עקרונית ואחת פרקטית: 1. בארץ תמיד אומרים לבדוק שאין פגיעות בשלדה. האם זה חד משמעי? פגיעה בשלדה לא קונים? אז מה קורה עם כל הרכבים שעברו תאונה ויש בהם פגיעה בשלדה? 2. אם זה לא חד משמעי אלא כל מקרה לגופו, אודה לייעוץ: האו שלח לי את דוח השמאי, מצרפת אותו כאן. זה הדבר היחיד שאני צריכה כדי להבין מה קרה לאוטו וכמה הפגיעה חמורה? איך מבינים מזה האם יש סכנה בטיחותית? אני …
הודעה אחרונה מאת yaelbd, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 491 צפיות
שלום לכולם אנחנו מחפשים רכב משפחתי, בתקציב של כ25,000. אנחנו משפחה צעירה שכרגע מתרחבת ורוצים שהוא יחזיק לנו לסדר גודל של 5 שנים, גם בשלב של שלושה ילדים קטנים עיקר הנסיעות שלנו הם נסיעות בינעירוניות, כ1,000 - 1,2000 ק"מ בחודש. מה שחשוב לנו ברכב (לפי הסדר) 1. אמינות - הרכב כנראה לא יהיה חדש מידי ואנחנו רוצים שיחזיק בלי הרבה כאב ראש 2. חסכוני בדלק - (ככל שניתן ברכב משפחתי) 3. בטיחות 4. מרווח של תא נוסעים ותא מטען מה שפחות חשוב ביצועי כביש ברמה גבוהה מראה חיצוני סחירות - כיוון שנשאר איתו הרבה זמן, כנראה שבמילא לא נוציא עליו הרבה במכירה ככה שלא קריטי. זהו בגדול, מתלבטים בין טויוטה קורולה, מזדה 3 , פורד פוקוס, אך פתוחים לעוד הצעות. האם האמינות…
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 462 צפיות
הי מחפשת רכב כבר כמה חודשים, עם העדפה למאזדה 2 2015 דינמיק או הונדה ג'אז קומפורט 2015. שני רכבים שממש קשה למצוא, בטח כזו שלא עברה את ה60K ק"מ ... אני קוראת פה הרבה ותוהה - אין המלצות על מיצובישי ספייס וסוזוקי ספלאש לעולם לא מוזכרת פה. אשמח לשמוע מה הטיעונים או הסיבות נגד ? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 472 צפיות
אני עושה כ15-10 אלף ק"מ בשנה. רוב הנסיעות לא של כל המשפ',אלא 5 נפשות. גר במרכז,ורכב מגושם מדי מקשה בחניות,אבל אתפשר על זה. ראיתי שהמליצו על סאנגיאנג רודיוס,אבל שהוא יקר,אז לא יתאים לתקציב נראה לי שאוכל להסתדר גם עם 7 מקומות שמאחור יש ספסל,ולא 2 כסאות(וכך יכולים לשבת 3 ולחגור יחד)
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, שכרתי פיקנטו לכמה ימים כדי להתנסות ברכב אחרי מחשבות לקנות מיני (0 ק״מ) ופסילה של i10 ושברולט ספארק עקב הרגשת צפיפות בין הראש לתקרה (1.86). סהכ הרושם שלי טוב למעט דבר אחד: —בכבישים מהירים אני מרגיש שכל נגיעה בדוושת הגז מקפיצה את הפיקנטו — אי אפשר לסוע ברגוע על מהירות קבועה (נגיד 110) ולהניח את הרגל בעדינות על הדוושה כדי לתת טיפה גז, הרכב או מאיט או מאיץ (מנסה) וזה לא נוח (כאילו גז ברקס כזה). אני מניח שההתנהגות היא בגלל שהוא על ההילוך הרביעי (ואין לו יותר הילוכים). עוד מישהו מתוסכל מהתנהגות כזו ברכבים עם 4 הילוכים? יתכן ויש סיבה אחרת להתנהגות? תודה, פיני.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 968 צפיות
מחפש רכב בטיחותי(לילד) עם מקום אחסון,חסכוני יחסית אבל גם לא גדול(בעיות חניה) שמעתי הרבה המלצות על הונדה ג'אז 2015(קשה מאוד למצוא)
הודעה אחרונה מאת Palsar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, חג שמח יש לי יונדאי אקסנט 1600 שנת 2004, פח עקום באחת הדלתות, שמור, מטופל, רק שותה הרבה דלק (10-12 ק״מ לליטר) והרבה שמן (מיכל כל 1000 ק״מ). עשה 206 אלף קילומטר. ההורים הציעו למכור לי את הרכב שבכותרת ב-38 אלף (הנחת משפחה). הם קנו אותו חדש במאי 2015, ולא מזמן היתה תקלה במנוע, שהוחלף למנוע חדש במסגרת האחריות. מאז שהוא על הכביש עשה 80 אלף ק״מ, ומאז החלפת המנוע, 8000 ק״מ. מחיר המחירון המשוקלל לפי 60 אלף ק״מ - 57,000 לפי יד2. הם טוענים שהרכב מאוד חסכוני בדלק. הצרכים שלי הם בעיקר נסיעות בין צפון תל אביב לאזור נתניה (4 פעמים בשבוע), פעמיים בחודש נסיעות יותר ארוכות, ונגיד פעם בשבוע נסיעה בתוך העיר. הכי חשוב לי לפי הסדר: אמינות, חיסכון, בטיחות, נוחות. כרגע אני…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב כבר תקופה ארוכה לקנות רכב חדש או משומש חדש בתקציב של עד 80 אלף. מתוך הבנה שרכב חדש הוא רכב שאצטרך להוציא עליו פחות בתחזוקה מוכן להשקיע עד 100 אלף חשוב לי שיהיה אוטמטי ועם אמינות גבוהה. פסלתי את פיג'ו 2008 וסיאט למינהן בגלל סוגיית האמון למרות שה2008 הייתה מאוד כדאית על הנייר (20 אלף הנחה על דגם הפרימיום +\-) הנסיעות שלי הן אך ורק בין עירוניות + פעמיים בחודש נסיעה ראשל"צ-ירושלים. נוסע בערך 40 קמ ביום, בלי פקקים, כביש 4 דרום (בשנה האחרונה נסעתי כ13 אלף קילומטר וזה לא צפוי להשתנות). מעבר לנוחות בנסיעה בין עירונית ואמינות אין לי עוד בקשות מיוחדות מהרכב, אבל שיהיה לו מספיק כח לנסיעה בין עירונית. באופן כללי נזרקתי להמון כיוונים בכד…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן אני מתלבט בין 2 הרכבים מאזדה 2 (2010) סוזוקי סוויפט (2008) רציתי לדעת את ההבדלים מבחינת ביצועים ,צריכת דלק ואמינות הבנתי שהמאזדה צורכת יותר דלק אבל גם יותר חזקה האם זה נכון והאם זה משמעותי גם מבחינת כוח וגם מבחינת צריכת דלק
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום, שואל בשביל ידידה - היא מחפשת רכב עד 20 אש"ח (אם ניתן אז בפחות) לאדם אחד. נסועה שנתית צפויה של 15-20 אק"מ. חשוב שיהיה אוטומטי (לא רובוטי) ואמין מאד ואם אפשר אז גם בטיחותי, חסכוני בדלק ומאובזר (בסדר הזה). בינתיים חשבה על אלטו - אך לא ידעתי מה לומר לה (אני רואה פה ושם המלצות, אך אין לי מושג איך זה ביחס לספארק, פיקנטו, פנדה, גטס, C3/4, I10, פיאסטה, 208 וכולי). אין שום סייג מבחינת חברה כזו אחרת. דעות קדומות של העדר לא מעניינות אותי. מה שטוב יתקבל בברכה. אשמח להמלצותכם תודה רבה
הודעה אחרונה מאת moosh, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מתלבט כרגע בין 2 רכבים: סיאט איביזה FR ידני 3 דלתות 1.2 שנתון 2014 פיג'ו 208 ידני דיזל 1.6 שנתון 2016 שני הרכבים באותו טווח מחירים וקילומטרז' דומה (מתחת ל80 אלף) אני נוסע 15,000 ק"מ בשנה, 60% בין עירוני חשוב לי רכב שיהיה זריז יחסית, מהנה לנהיגה, מאובזר וכמה שיותר אמין (מקום מאחורה ובתא מטען- פחות חשוב) מה עדיף? האם יש לאחד הרכבים מחלות ידועות?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 10 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי, אז אחרי 7 שנים נפלאות עם הסיריון שלי החלטתי שהגיע הזמן להתקדם הלאה, והפעם החלטתי שאקנה רכב חדש (התקציב הוא 100K-110K ש"ח). אומנם כרגע אני יכול להסתפק ברכב קטן, כי אני נוסע לבד, אולם מאחר ואני מתכנן להחזיק את הרכב שאקנה כ- 7 שנים, אני מחפש משהו עם פוטנציאל גדילה, ולכן נראה לי שהכיוון הוא סופרמיני. נכון לעכשיו רוב הנסיעות שלי הן קצרות יחסית ובתוך העיר, ומידי פעם נסיעות בינעירוניות קלילות (אני עושה בערך 10K ק"מ בשנה). אבל שוב, קשה לי להגיד מה תהיה הנסיעה שלי בעוד כמה שנים, אני כן מניח שהנסועה שלי תגדל. מבחינת אופי הנהיגה שלי, אני נוסע רגוע, לא מחפש ריגושים מיוחדים, למעט העובדה שאני אוהב לנסוע בקצה הגבוה יותר של מגבלת המהירות המותרת. מאחר …
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צרכים: 1. מרווחת מאחור כולל מזגן מאחור (חשוב לילדים). מי יותר מרווחת? 2. צריכת דלק יהווה שיקול משמעותי 3. הרבה נסיעות בינערוניות, לכן חשוב לי גם כיף בנהיגה הרכב יקנה כיד 2, השאלה מה צריך להקפיד בקניית רכב כזה ביד 2? כמו כן מה ההבדלים בין הסוגים השונים של האוקטביות? ראיתי 1.2, 1.4 וכן הלאה. תודה.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- 1 תגובות
- 455 צפיות
מעוניין לרכוש פורד SMAX משומשת. (התקשרתי למוסך המרכזי של פורד והם אינם מוכנים לבצע בדיקות לפני קנייה) בעיקר מחפש מכון אמין שלא רק עסוק בלדחוף כסת"ח. אגב נהוג שבוחנים מבצעים נסיעת מבחן? (אני לא מכיר דרך אפקטיבית למצוא ריג'קטים במהירות גבוהה בלי נהיגה אבל אולי הטכנולוגיה היום שונה)
הודעה אחרונה מאת odhh, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 72 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
בשעה טובה קיבלתי רשיון נהיגה, אני לא מבין בשוק הרכב ואני רוצה לקנות לעצמי מכונית. המליצו לי ללכת על מכונית שהיא לא יקרה שאפשרי להתגלח אליה מה שנקרא. אשמח לקבל המלצות למכונית שמתאימה להגדרה . התקציב שלי הוא עד 9,000 ש"ח מכוניות צרפתיות לא בא בחשבון מה שחושב לי ברכב שיהיה קודם כול אמין שלא רואה הרבה מוסך, ושיהיה חסכוני בדלק
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 26 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום. מצאתי קיה סיד LX סטיישן דיזל 2016 בסוכנות טרייד אין די קטנה לא מהגדולות המפורסמות הרכב היה שייך לאלדן בליסינג תפעולי נהג פרטי צמוד 93k קילומטראז' טסט לשנה עד 3/20 נסעתי עליו מרגיש מעולה עוצמתי וחלק. חיצונית כמובן הכל מצויין. 1. בנוגע לדו"ח טיפולים מפורט הסוכן טוען שאין לו פירוט הטיפולים עצמם אלא רק דף של אלדן (מצורף) שמראה שביצעו את הטיפול הנדרש ע"פ יצרן כל 30k ושאין לו איך להשיג את זה מאלדן או בכלל. זה הגיוני? שמוכרים רכב בלי להראות פירוט של מה שנעשה בתוך הטיפולים התקופתיים?? 2. ברשיון רכב (מצורף) כתוב שהוא משועבד, הסוכן טוען שהשיעבוד הוסר אך לא הוציא לי אישור רשמי לזה ודוחה את זה בטענה שזה עניין של שנייה וחצי שאסמוך עליו וחבל להתעכב על זה כרגע. עשיתי ב…
הודעה אחרונה מאת mro, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 944 צפיות
היי מחפש רכב בתקציב של כ70,000, שישמש אותי לנסיעות לעבודה בעיקר. יש כבר רכב משפחתי לאישתי, אבל עדיין רוצה ש3 ילדים יוכלו להיכנס מאחורה במידת הצורך. חשוב גם שיהיה חסכוני בדלק. חשבתי על סקודה פאביה או יונדאי i20. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 0 תגובות
- 472 צפיות
הי, מחפש מכון בדיקה מומלץ באיזור עפולה. מחיפוש בפורום ראיתי המלצות על: 1. קומפיוטסט 2. מונזה 3. טכנוטסט ברמת ישי. (רשמתי ע"פ סדר ההתרשומות שלי - הראשון הכי טוב) אשמח לחוות דעת עדכנית. תודה
הודעה אחרונה מאת odhh, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, מבקש את חוכמת ההמונים להמלצה מה לעשות? ברשותי מאזדה 3 2015 SPIRIT 2.0 יד ראשונה 88000 שמורה בקפדנות שעכשיו אישתי נוהגת עליה אציין שהיא צריכה ללדת עוד חודש חשבתי לתומי להחליף אותה ביונדאי i10 PRIME 2019 כיוון שהביטוחים וטיפולים יקרים במאזדה והמאזדה כבר 4 שנים על הכביש ככה שיהיה לי רכב חדש עם אחריות יצרן וביטוחים וטיפולים יותר זולים. ביחס למאזדה שהוא רכב יקר לאחזקה וביטוחים ויש לו בלאי של כמה שנים. האם לדעתכם אני צריך להישאר עם האוטו או להחליף אותו ביונדאי. אציין רק שמחיר המחירון של המאזדה 80000 לכן שוקל להחליף ברכב חדש ששווה במחיר בשביל אישתי שתסע לעבודה וחזרה. אודה לעצתכם
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 752 אורחים (הצג רשימה מלאה)