Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2010

liads
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, אני מתלבט בקניית רכב התחלתי להתעניין במאזדה 3 2009-2010 (מנוע 1.6) הבנתי מבחינת האמינות הרכב אמין מאוד גם בשנתונים כאלה

השאלה שלי איך הצריכת דלק של הרכב ואיך הרכב מבחינת ביצועים לא מחפש רכב ספורט אבל שיהיה לו קצת כוח

תודה מראש:)

עריכה אחרונה על ידי liads
פורסם

יש לנו במשפחה מאזדה 2008 הרכב אמין מאוד,אוכל דלק - בערך 1 ל -10, עם מזגן ולחיצה על הגז כל רמזור אפילו 1 ל-9.

המנוע 1.6 אנמי,אם אתה רוצה ביצועים טובים יותר חפש את המנוע 2000.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

אני בעל מאזדה 3 2010

רק שיש לי את גירסת הספיריט עם מנוע 2.0 ליטר.

אם אתה מחפש קצת כוח וביצועים ממליץ בחום להתמקד רק בגירסא זו.

לגבי הרכב, הוא מראה אמינות מופתית ולא היו תקלות בשנתיים שהוא אצלי.

הצריכת דלק שלו גבוהה אבל זה למעשה החסרון היחידי שיש ברכב הזה.

שים לה שהיה ריקול לדגם הזה כי הדשבורד היה מקבל הזעה.

בדוק שהרכב אותו אתה קונה עבר את הריקול הזה כי אחרי זה אתה תצטרך לטפל בזה וזה עניין לא פשוט.

פורסם

יש לי את הרכב (1.6) משנת 2010 120k ק"מ טיפולים דלק וסע אני נהג מאוד רגוע אז לא חסר לי כוח, הדבר היחידי שחסר לי זה מיזוג מאחור וקליטה ברדיו

פורסם

דגם 1.6 אמין מאוד, שותה דלק, עגלה

ספיריט, מנסיון שלי פחות אמינה, שותה כמו 1.6 - גרסת 2008, גרסת 2010 יקרה יותר ויש גיר 5 הילוכים ולא 4, רכב נחמד וזריז, לא חזק.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...