Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העברה של נושא מסויים לאופטופיק גורמת לזה שהרוב המוחלט של המשתמשים לא יכול להמשיך את הדיון.

אני כמעט שנתיים וחצי מחכה לאישור להביע דעות שם.

Untitled.png

• חברי המעגל הראשון
פורסם

-- ^ --

הזכרת לי לבדוק מתי אני בקשתי .... 14/04/2018.

טוב לדעת שאני לא לבד

פורסם

המרחק הוא באזור ה40 קילומטר. לצערי גר עם הורים. יש לי כרגע 8 אלף והתכנון עד ליפני אתמול זה הלוואה בישביל רכב בסביבות 30-40 אבל אחרי מה שקראתי אני מעדיף לא ללכת על הכיוון הזה. המכללה נמצאת בעיר שהיא לא זולה אז אני לא יודע אם זאת אפשרות. בעיה נוספת זה מה שמוצע פה זה תמיד רכבים מאוד קטנים ואני כמעט 2מטר.

פורסם

הבעיה בתחב"צ אינה המרחק בקו אוירי אלא המרחק בקוי אוטובוס. אתה יכול לגור על קו שקצהו האחר במכללה, אתה יכול להזקק ל-3 קוים לא מתואמים בכל כיוון.

מכל מקום, אם החסכונות של 8 אש"ח זה אומר לקנות רכב בלא יותר מ-5 אש"ח, וזה מרשם לצרות. לגבי הלואה - במצבך זו צרה גדולה, כיוון שהכנסותיך קטנות, אתה מהווה לווה בסיכון גבוה וזה יתבטא או בסירוב לתת הלוואה או בריבית קצוצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוקי אז במידה ואם כן, מה כן יכול להתאים לי? אני למדתי על אוקטביה ידנית דגם הכי חדש והיה לי נורא קשה להיכנס אליה ולצאת מימנה אבל בפנים לא כל כך הייתה לי בעיית מקום, אבל כן שנאתי להיכנס ולצאת מימנה בגלל הגודל

פורסם

אז השאלה עכשיו היא איזה רכב לרכוש בתקציב של 8 שמיועד לעשות נסיעות כל יום שהדירשה היחידה היא אמינות.

אז אתה מחפשת דגם נפוץ, ק"מ נמוך, אמין, ואחד עם תיעוד טיפולים מהשנים האחרונות לפחות, שהוחזק מספיק זמן אצל היד הקודמת לך, עם טסט כמה שיותר ארוך.

אני הייתי מכוון לפיג'ו 107 או סיטרואן C1, ידניות - גם עם חריגה קלה מהתקציב.

אבל אני לא 2 מטר גובה ולכן לא בטוח אם תתאים לך - תבדוק.

פורסם

אם יש לך בסביבות אלפייה הכנסה פנוייה תוכל להחזיק רכב בתנאי שלא תיקח הלוואות לרכישתו.

רכבים כמו פונטו, 107 או אלטו יכולים להתאים. הפונטו תהיה הכי יקרה לאחזקה אבל הכי נוחה לנסיעה. באלטו/107 לא תהנה ואין שום פינוקים (כמו מושב נוח למשל) אבל הן יותר זולות לאחזקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם מחליט בסוף לרכוש: רכב כמו 307 ידנית, תהיה מרווחת משמעותית מכל המיני וגם סופרמיני סגנון 206, ונכנסת היטב בתקציב.

חסכונית מאוד בנסיעה בינעירונית.

הבעיה למצוא רכב כזה שטופל היטב. מפורסמים בפורום מדי פעם מציאות כאלה.

כמו כל רכב בתקציב הזה - יתכנו הפתעות עד כמה אלפים בודדים (ממיר קטליטי וחיישנים, מערכת חשמל, רדיאטור חימום).

פורסם (נערך)

נהגתי היום לראשונה ברכב של ההורים פורד פוקוס 2011 האצ'בק ותא נהג הוא ממש פיצפון בקושי הצלחתי לנהוג שם שלא נדבר על כניסה ויציאה אפילו יותר גרועים מהאוקטביה(פה אני באמת צריך להתאמץ כדי להיכנס ולצאת). בוא נגיד אני מעלה את התקציב ל20 עד 30 יש משהו גדול שאפשר להגיש במחיר הזה? העדפה תמיד תיהיה לידני. השאלה אם יש בכלל מפלצת כזאת בכלל(רכב גדול יותר מפוקוס או מאוקטביה שהוא לא גיפ, למרות שהייתי מת ללנד קרוייסר). ואני מאוד מעריך את עזרתכם עד כה, תודה רבה לכם.

עריכה אחרונה על ידי vlad3
פורסם

תקנה אופל קורסה ידנית מתחילת העשור מנוע 1400, רכב עירום מאבזור, ועם 5 הילוכים בלבד, אבל נוח, אמין ופשוט מכנית. אמורה לעלות סביב ה15 אש"ח.

ואחזור על מה שאמרו לפני, אם אתה לומד בטכניון, מגורים קרובים לשם שווים הרבה יותר מהגעה ברכב.

פורסם

אני יכול להגיד לך מהנסיון שלי שהיה לי רנו מגאן 2 שנת 2007 האצ'בק והיא הייתה מאוד נוחה לי(כי אפשר היה לכוון את ההגה למרחק וגם מושב הנהג יכול היה לרדת) ואני 2.07.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

פוקוס תא נוסעים פצפון? אפשר להגיד הרבה דברים רעים על האוטו הזה (חלש, זולל דלק, לא איכותי, לא אמין), אבל צפוף הוא לא.

ואני כמעט 1.90 על 140 קילו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
פוקוס תא נוסעים פצפון? אפשר להגיד הרבה דברים רעים על האוטו הזה (חלש, זולל דלק, לא איכותי, לא אמין), אבל צפוף הוא לא. ואני כמעט 1.90 על 140 קילו.
אני בקושי מצליח להיכנס לתא נהג
פורסם
העברה של נושא מסויים לאופטופיק גורמת לזה שהרוב המוחלט של המשתמשים לא יכול להמשיך את הדיון.

אני כמעט שנתיים וחצי מחכה לאישור להביע דעות שם.

גם אני מחכה המוןןןןןןן זמן...

לא ברור

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
היום במחירי הקורקינטים? וואלה קורקינט טוב עולה 4000 שח לפחות כיד שנייה.

אלה הקטנים ב2500 שח בקושי נוסעים ובטיחותית הם קקי של דבר.

נו אז מה?

אני קניתי קורקינט לאחרונה, את אחד היקרים (Mii2). אכן עלה לי 6000 שקל.

אבל גם קורקינט יקר יהיה יותר חסכוני מהרכב הזול ביותר...אין ביטוח, אין דלק, אין תיקונים, אין טיפולים....

במידה וזה מתאים לתוואי הדרך (רכבת וקצת נסיעות בעיר) אז זה מעולה.

אני נוסע 4 קילומטר לרכבת באשדוד (למזלי באשדוד הכל שבילי אופניים סלולים ומופרדים לחלוטין מהכביש/מדרכה) ובתל אביב מתנייד לעבודה עוד כקילומטר, סך הכל 10 קילומטר ביום בערך - עובד לי נפלא.

אם לפות"ש אין כרגע תקציב להחזקת רכב סביר, ואם הצרכים שלו מתאימים לקורקינט - בהחלט המלצה חמה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...