Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מתלבט בין 2 הרכבים מאזדה 2 (2010) סוזוקי סוויפט (2008) רציתי לדעת את ההבדלים מבחינת ביצועים ,צריכת דלק ואמינות הבנתי שהמאזדה צורכת יותר דלק אבל גם יותר חזקה האם זה נכון והאם זה משמעותי גם מבחינת כוח וגם מבחינת צריכת דלק

פורסם

אני מנחש שהמסיכה היא דגם 2008 עם סוגריים. בעיה רגילה בפורום הזה, צריך לרווח בין ה-8 לסוגר השמאלי.

אי לא מכיר את הדגמים, אבל שים לב שהסויפט עד 2010 שונה לחלוטין מזה של 2011 והלאה, שהוא דגם חדש לגמרי אם כי קווי העיצוב החימוני נשמרו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למאזדה 2 יש עדיפות רק אם מדובר על דגם דינאמיק (בעיקר אבזור בטיחותי עדיף).

הסוויפט יותר ישנה אבל מעט יותר חסכונית מהמאזדה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שניהם היו בין הזריזות בקטגוריה לאותה תקופה.

גם מבחינת אמינות צריכות להיות די דומות כאשר למזדה יתרון ע תא מטען גדול יותר.

מזדה 2 כדאי לחפש ברמת איבזור דינמיק ולא אקטיב, הדינמיק לא רק מוסיפה אבזור אלא רק בתיום הבטיחות עם 6 כריות אוויר לעומת 2 באקטיב.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא עשיתי מבחן תאוצה בניהם, אבל אין סיבה שהמזדה תהיה משמעותית חזקה יותר.

לשניהם מונעים דומים עם הבדל משקל של 40 קילו לטובת המזדה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מקור הבלבול ברור - הבחור משווה את הסויפט 2011 עם מנוע ה-1242 סמ"ק, ולא את קודמתה עם מנוע ה-1.5 ליטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...