ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
שלום, יש לי תקציב של 30 אלף שקל. אני יותר מתחבר לצורה של המאזדה, אבל ראיתי שהטויטה עם 124 כוח סוס, לעומת 105 כוח סוס של המאזדה. זה אומר שהטויוטה יותר חזקה לא? והאם שווה לרדת בשנתון כדי לקחת מאזדה ספיריט? כלומר עדיף מאזדה 3 אקטיב/קומפורט 2011-2012 או מאזדה 3 ספיריט 2009? עד כמה זה משמעותי מבחינה מכאנית? תודה.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
שלום רב. מצאתי באינטרנט עסקת רכב חדש ב- 0 קילומטרים. נציג האתר הפנה אותי לחברת אלבר. בחברה לא מתכחשים לפרסום אבל אומרים שהמחיר הוא כ-4000 ש"ח יותר מהפרסום. מלבד אגרת רישוי מציעים תוספות כמו טיפול ראשון וכיסוי ביטוחי למראות ולפנסים. האם יש טעם להמשיך את הקשר עם החברה? זאת אפילו אם אצליח לחזור למחיר שפורסם או קרוב מאוד אליו. השאלה היא אם אפשר לסמוך על האמינות שלהם לנוכח התנהלות זו? מעבר לכך, האם למישהו יש המלצות / דיס-המלצות על החברה?
הודעה אחרונה מאת yael888, -
- 3 תגובות
- 584 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לקנות רכב פנאי משפחתי עד 80K (אולי 85K עם חריגה) בעדיפות לשנתון הגבוהה ביותר (2016-15 בערך) חשוב לי מאוד פנים רכב יפה ומאובזר, וכמובן איבזור בטיחות הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב. צריכת דלק טובה-סבירה (קשה לי להאמין שאפשר להשיג דיזל במחיר הזה) ואמינות, כוח לא צריך משהו מעיף, לרוב אני נוסע נסיעות רגועות עם המשפחה ורוב הזמן הרכב יהיה בנסיעות עירוניות. חשבתי על הקיה ספורטאז' צורה חדשה 2016 עם האיבזור בטיחות, אבל לא יודע אם אני יצליח למצוא אחת נורמלית בתקציב (ביד 2 מוכרים ב85-90) יש לכם המלצות מעניינות אחרות? תודה.
הודעה אחרונה מאת Nisimo, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 612 צפיות
היי, יש לי כרגע פאביה 2016 ידנית ואני מעוניין להחליף לרכב מעט גדול יותר וגבוהה. חשבתי על הקקטוס לאור המחיר הנמוך יחסית לעומת התמורה. איך הוא מבחינת אמינות? מוסכים, חלקים? האם הוא נוח יותר מבחינת נסיעה מפאביה? רעשי רוח? באמפרים?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני חולה על רכבים אמריקאים אמיתיים .היפניות והקוריאניות לא מדברות אליי ,אולי בזכות שניצלתי השבוע מתאונה קשה עם מאליבו שהייתה ברשותי הרכב הושבת ( טוטאלוסוט) .אין לי מספיק כסף לרכוש רכב בשנתון גבוהה וכל מה שראיתי בשוק איכזב אותי .מה דעתכם על רכישה של ביואיק לה קרוס 2012 עם 145000 ק"מ יד 4 שלטענת המוכר שמורה הייטב ? יאמר שאני רוב השבוע לא נוסע הרבה רק בשבתות וחגים לטיולים ואחזקת רכב אני מקבל מהעבודה כך שהוצאת דלק לא ממש מדאיג אותי .השאלה היא לגביי אמינות הרכב וכמה ק"מ אוכל עוד לעשות עליו כיאה לרכב אמריקאי אמיתי
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום רב לכל חברי הפורום. ראשית, תודה רבה רבה רבה לכולם! אתם אנשים מדהימים בידע שלכם וברצון שלכם לתרום לאנשים אחרים. אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של 30-37 אלף שקלים. גר במבשרת ציון ומתכנן לעשות נסיעות בינעירוניות בסופי שבוע, וכן פעם - פעמיים באמצע שבוע מירושלים לנתיב המהיר. שמתי עין על: יונדאי i 10 מודל 2014 או 2015. מנוע 1.2 ניסאן מיקרה 2014 -2015. שברולט ספארק 2015 - 2016. נוהג במשרד בתל אביב על יונדאי i10, מנוע 1.0, שנת 2018 ומאוד מרוצה מהנסיעה (נוסע בעיקר לחולון, רמת גן ורחובות) ומהעיצוב של הרכב. בשורה התחתונה - מעוניין לקנות רכב ומאוד מתלבט בין שלושת הרכבים הקטנים. יודע שהספארק מציעה הרבה אבזור. מה הייתם מייעצים ל…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 981 צפיות
הייתי במגרש של חברת ליסיניג גדולה ביום שישי האחרון אחרי שהצגתי את מה שאני צריך בפני נציג המכירות הנחמד שהיה ונתן יחס נהדר הוא הציע לי את הרכבים הבאים שיש להם במסגרת התקציב שלי ניסאן אקו מיקרה ניסאן מיקרה יונדאי I10 פיאט פונקו שרבולט סוניק שברולט ספארק קיה פיקטנו הרכבים הם בין השנים 2014-2015 ויש אחריות של שנתיים של החברה במסגרת חבר המועדון שאני נמצא בו כולל חבילת אבזור שכוללת חיישני רוורס, מצלמה קדמית ודיבורית מבין המכוניות אני יותר חושב ללכת על הכיון של הניסאן אקו מיקרה לבין הקיה פיקטנו אשמח לשמוע חוות דעת על המכוניות עם המינוסים והיתרונות רק מה שחושב לי שהעלות התחזוקה שלהם לא תהיה יקרה באופן מחריד.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 754 צפיות
אהלן חברים, מכיוון שכבר מכרתי את הלנסר ספורטבק שלי ואני מחפש כבר כמה זמן C30 T5 נורמלית, החלטתי לקנות רכב זמני כדי שאמשיך לחפש ולא בלחץ (כרגע מתנייד באלטו של חברה שלי, התחלתי לחבב אותה ואני לא אוהב את זה ). התקציב הוא 10K ש"ח, אפשר למתוח מעט לאזור ה12K ש"ח, אבל לא מעוניין להשקיע הרבה. מה שחשוב לי זה (כמובן, הכל ביחס לתקציב הנמוך!): אמינות - לפני הכל מבחינתי, אין טעם לקנות רכב בסכום נמוך ולהשקיע עליו עוד כמה אלפים על תיקונים מזדמנים. ברור לי שיש בלאי בשנתונים שנכנסים בתקציב, אבל הבנתם את הראש שלי, רכב עם מינימום סכנות אוטומט ביצועים - כמה שיותר כוח - יותר טוב, דלק לא שיקול כל כך. ברוב המקרים אני נוסע בבינעירוני וחשוב לי שיהיה קצת כוח. אבזור - י…
הודעה אחרונה מאת Menro, -
קורולה חדשה 1 2
מאת saharh135-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום רב חברי הפורום נכבדים, רציתי לשאול לגבי רכישת טויטה קורולה 2019 חדשה ברשותי כרגע איביזה 2016 ואני רוצה להתקדם לרכב הבא שלי אך יש לי כמה מכשולים ושאלות 1) מי שמכיר את האוטו, מה אתם חושבים עליו ? 2)באיזה תוכנית כדאי לקחת את האוטו לדעתכם. שיצא גם סביר מבחינת ההחזרים כל חודש. 3) זה רכב שאני מעוניין להמשיך איתו כמה שנים טובות ולא בהכרח להחליף כמו שאני עושה עם הסיאט שיש לי כרגע, אז תוכניות לטווח ארוך גם יכול לבוא בחשבון. תודה רבה ושיהיה דיון פורה
הודעה אחרונה מאת saharh135, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי רציתי לשאול האם שממתם לב שקיים טויטוה היברידית 0 ק"מ ובאיזה רמת אבוזר הייתם הולכים על זה? נראה לכם עסקה טובה? יש לכם רעיון יותר טוב? תודה רבה לכולם והמשך שבוע נפלא
הודעה אחרונה מאת saharh135, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
התייעצות עבור חבר המתלבט בין שני הרכבים הללו. הוא עשה נסיעה בפיז'ו באיזה מגרש ואהב את הנסיעה והשילוב גיר (6 הילוכים) ומנוע (טורבו 130 כ"ס). הוא לא אהב את זה שכמעט אין כפתורים והכל מנוהל דרך מסך המגע. נציג של המגרש יצר עימו קשר טלפוני והציע לו את הסיטרואן מאותה שנה. לדבריו מדובר באותו רכב בדיוק מבחינת גיר-מנוע ובסיטרואן ישנם לחצנים פיזיים (ולא מסך מגע) וכי מדובר ברכב יותר "מפנק". עד כמה שזכור לי, ה -308 קיבלה בודי חדש לחלוטין ואילו בסיטרואן מדובר למעשה באותו בודי משנת 2009... אשמח לחוות דעתכם בעניין, בעיקר לגבי הסיטרואן, ודעתכם לגבי מנוע 3 הצילינדרים המשותף לשני הרכבים.
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 796 צפיות
שלום לכולם , מעוניין לקנות יונדאי איוניק 2017 עם 76 אלף ק"מ בעל הרכב שלח היסטוריית טיפולים אך נראה שהוא דילג על טיפול 45 והשלים את החסר בטיפול 60 . עד כמה הדבר קריטי ? האם נגרם נזק למנוע ? דבר נוסף שנראה מוזר בהיסטוריית טיפולים של המוסך המרכזי ,זה סוג השמן ששמו לו בטיפול 60, בטיפול 30 שמו שמן A5-B5 5W-30 אבל בטיפול 60 שמו שמן A3/B3 A3/B4 בתקן 10W40 יש למישהו הסבר הגיוני לשינוי הנ"ל ?
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 869 צפיות
שלום, שאלה לגבי בעלים קודמים ברכב. להלן המקרה, הבעלים הראשון של הרכב היה ליסינג פרטי, לאחר מכן עבר לבעלות פרטית ושוב לבעלות פרטית. האם לאורך כל הדרך תהיה הפחתה בגלל נושא הליסינג או שכבר ביד הבאה אחרי הליסינג זה כבר אמור לא להילקח בחשבון? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
רכב 7 מקומות 1 2
מאת gomo- 4 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב 7 מקומות למשפחה. אין דרישות מיוחדות, בעיקר אמינות וצריכה הגיונית של דלק. התקציב הוא בטווח של החל מ 70 אלף ואפשר לעלות עד 100 וקצת בשביל שדרוג רציני (למרות שהשאיפה היא להישאר באזור ה 80 אלף) באותו עניין - אני מכיר מישהו שקנה רכב באמצעות מי שזו ההתמחות שלו (משלמים לו כ 2000 שקל והוא דואג למציאת הרכב- האם במקרה כזה כדאי , או שמיותר לאור ההיצע הגבוהה ביד 2 וכדו' ) תודה ואחלה יום
הודעה אחרונה מאת במבליק, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 502 צפיות
היי, מחפש לקנות רכב ראשון עד 30K, עם הפרמטרים הבאים: א. 90% נסיעות בינערוניות ב. כ-1000 ק"מ בחודש ג. חסכוני בדלק ד. היום אנחנו שניים, אבל מעדיפים שכבר יהיה מקום לעגלה בהנחה שנתרחב בהמשך ה. אוטומט הרבה פחות קריטי לנו נוחות ואיכות הנסיעה, אבל אמינות ובטיחות הרכב כן בעדיפות. עד כה חשבתי על מאזדה 2, מיצובישי ספייס סטאר ואולי i20. לא בטוח אם השלושה האלו עונים על הקריטריונים, אודה לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה לדעתכם עדיף? מה יותר אמין ? מחפש רכב לנסיעות ארוכות
הודעה אחרונה מאת Cycleman, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
חברה שלי אשתי (רווקה בלי ילדים) מחפשת סופר מיני. לא נוסעת הרבה, עד עכשיו נסעה ביונדאי גטס והייתה מרוצה. בודקת יונדאי איי20 משומשת (מנוע 1400), קיה ריו. הסתכלתי באתרים של יד2 וראיתי שמוכרים אופל קורסה 2018 0 ק"מ בערך במחיר של יונדאי איי20 בת שנה וחצי (ויד שניה, אחרי שנרכשה כ 0 ק"מ. כלומר הבחורה תהיה יד3). והבונוס הוא שלא צריך להעסק עם כל מיני סוחרים ומספרי סיפורים (אני יד ראשונה, ובפועל מס' בעלים קודמים ברשיון - 01 וכו'). איך האופל קורסה? על פניו נשמע לא רע, גיר מתקדם 6 הילוכים, פלנטרי ולא רובוטי מבחני דרכים מציגים אותה באור לא רע. אבל איך האמינות שלה? הכוונה היא להחזיק את הרכב הרבה שנים, אז סחירות עתידית פחות משנה. שאלה נוספת - מי נותן את האחריות, עכשי…
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 651 צפיות
היי, אני בודק מחר C4 דיזל 2013, מחיר מוצא 29K (קילומטרז' 104 אלף, יד שניה כשהראשונה היתה חברת השכרה). האם יש דברים מיוחדים שיש לשים אליהם לב ברכב הנ"ל? חוץ מזה, אשמח להמלצה למוסך באיזור הרצליה שמתמחה בסיטרואן ועושה בדיקות לפני קניה...
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
-
רכב בליסינג 1 2
מאת or84-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי לכולם, אשמח להיעזר שוב בחכמת ההמונים והמומחים כאן לקראת הזמנת רכב בליסינג (דרך העבודה). אמור לנסוע כ-30,000-35,000 ק״מ בשנה, משולב עירוני ובין-עירוני. מחפש רכב משפחתי (כלומר מספיק מקום לכסא בטיחות, עגלה בתא המטען וכו׳). האופציות שרלוונטיות כרגע והיתרונות/החסרונות המרכזיים מבחינתי: יונדאי אלנטרה Inspire 1.6: יתרונות - אבזור די טוב מבחינת מערכות בטיחות אקטיביות, תא מטען גדול, מרווח מבפנים. חסרונות - ביצועי מנוע סבירים (מרגיש קצת כבד בעליות), תא המטען בסדאן פחות נוח (פתח הטענה צר), אין התממשקות של מערכת המולטימדיה לאייפון. יונדאי i30: יתרונות - אבזור בטיחותי טוב (למעט בקרת סטייה מנתיב שהיא לא אקטיבית), 5 דלתות (גישה נוח לתא המטען), מנוע די חזק (1.4 טורבו), ה…
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
היי חברים, התייעצות, אני לפני רכישת רכב חדש (לא משנה איזה) - בכל אופן, קיבלתי מהסוכנות את מספר השילדה לביצוע משכון וגיליתי שהספרה ה-10 בשילדה היא J שאומרת שהרכב יוצר בשנת 2018. תאריך העלייה לכביש יהיה מן הסתם מאי-יוני 2019 אבל המודל עצמו 2018. יצא למישהו פה להיות באותו המצב? לדעתי יכול להיות מצב שהרכב שכב הרבה זמן בנמל/יבואן ולא ממש נשלח עכשיו ממדינת הייצור. לדברי הסוכנות מדובר ברכב חדש לחלוטין שהגיע לא מזמן - אם היינו בחודשים פברואר-מרץ, הייתי מביןֿ. אנחנו כבר במאי 2019 מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת korola, -
-
שלום לכל חברי הפורום, לפני שאגש לעניין ארצה להודות לכל משתמשי האתר על המידע הנפלא שנחשף בפניי מהפורום הזה, בכל תחום אפשרי, גם מוטורי וגם לא. הפורום הזה רחב ידיים ובעל מידע שמאוד יעזור לי בהמשך, מאחל לעצמי שהייה נעימה! אז הבה ניגש לעניין, בשעה טובה קיבלתי את רישיון הנהיגה הקבוע שלי (ה"פלסטיק" בשפת העם), ולכן הגיעה העת לחפש לעצמי רכב שיניע אותי ממקום למקום. הדרישות מהרכב לא גבוהות, נסיעות עירוניות, חברים, חברות, טיולים ולא יותר מזה. חשוב לי שהרכב יהיה פרקטי ואמין מאשר מאובזר בכל מיני צגי מגע ואביזרי נוחות למיניהם. (חלונות חשמל, נעילה מרחוק, ואפילו על הגה כוח אוותר במידת הצורך) אם יצא וגם יהיה חסכוני בדלק, מה טוב? האיבזור מותרות היחיד שחשוב שיה…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 941 צפיות
אני עם הרבה התלבטויות בין היאריס לג'אז. מכיר את כל היתרונות וחסרונות. נקודת חולשה בשניהן היא העובדה ששניהם מרגישות חלשות - קשה להאיץ לעקיפה לדוגמא, כאשר הג'אז הגרועה מבין ה-2. אבל... ב-2017 יצא במקביל ליאריס 1.3 גם יאריס 1.5 שהוא יותר חזק - יצא לי לסוע בו קצת ובאמת מרגישים יותר עוצמה. מ-2018 והלאה היאריס המשיכה רק ב-1.5 השאלה היא האם באמת יש רק יתרונות של היאריס 1.5 לעומת היאריס 1.3 - בעקרון איכשהו גם צריכת הדלק של ה-1.5 אמורה להיות טובה יותר. לא יודע עם זה נכון , אבל אני מעריך שהם בערך באותו צריכה של סביב ה- 14.8~15 ק"מ לליטר.
הודעה אחרונה מאת raoulk, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 526 צפיות
שלום האם יש מידע חשוב על הרכב לפני קניה? כקניה הוא שווה?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אהלן חברים הייתי רוצה לדעת איזה רכב ליסינג להביא האם יש הבדל ממש ממש משמעותי בין הדגמים האלה? מדובר בקודה אוקטביה 2019 משום מה אני נוטה ללכת על ה 1.0 המנוע סוחב? אני אמור לחשוש בעת עקיפות? אמינות? אני נוסע בממוצע 20k בשנה תודה מראש! Sent from my MI 8 Explorer Edition using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם ! מתלבט בימים אלו על רכישת רכב חסכוני בדלק,בתקציב שלי שני הדגמים ( מיצובישי אטראז' הונדה אינסייט ) מאוד רלוונטים אבל אני גר בירושלים ואפילו בשכונה שלי יש גבעות שלא מעט רכבים זוחלים אותן. שני הרכבים לא קטנים ונעים סביב ה 89 כ"ס , קג"מ : 12\4500 (הונדה) ,10\5000 ( מיצובישי). אני מחפש לשמוע מבעל ניסיון את חוות דעתו על נהיגה בירושלים על הדגמים הללו ,אם במקרה מדובר על מיצובישי אטראז' 2012 או הונדה אינסייט 2\2011 זה ממש בול בישבילי . מודה מראש
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי, התקציב שלי 40,000. מחפש רכב כשנת 2014-2016 עם עד 45-50 אלף קילומטר. ההתלבטות בין, פיקנטו ספורט אוט׳ - לא קל למצוא אחת שהיא לא ידנית בתקציב הנ״ל. או אלפא מיטו. דרישות: אמינות. נהיגה מהנה ולא משעממת. שובבות (אוהב לפעמים לצאת לנס הרים עם הרכב ולהנות קצת מהכבישים). אלה הדברים החשובים לי, אני סטודנט לעתיד, לכן אין לי צורך ברכב גדול. (בן 22).
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 572 צפיות
שלום, לקחנו לבדיקה רכב שנת 2016, ובתוצאות נרשם: שילדת מרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה- תיקונים כלליים בגוף המרכב ליקויים בעלי משמעות שולית- פגיעות בפגושים לפי הבוחן התיקונים הכלליים הם תיקוני פח וצבע (כתוצאה מהשבחה של חברת הטרייד-אין). אשמח לדעת מנסיונכם מה המשמעות של הסעיף ואם מדובר רק בפח וצבע למה זה נכנס בקטגוריה של משמעות נמוכה ולא שולית. אציין שמעבר לזה הבדיקה חלקה לחלוטין (למעט בלאי טבעי של צמיגים ורפידות בלמים). האם יש סיכוי שהרכב עבר פגיעה משמעותית שתקשה עליי גם ביום שארצה למכור אותו? תודה
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 735 צפיות
שלום רב, אחרי הרבה זמן של חיפושים, הגיעו3 מועמדות אחרונות כרכב חדש שני במשפחה. מזדה 2 מ- 0 ק"מ , קיה ריו טורבו חדשה והונדה גאז. ההונדה יותר יקרה מהיתר , והנהיגה רועשת ועייפה בתחילתהנסיעה כפי שנאמר הרבה . אשמח לדעתכם , תודה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני בחורה ומחפשת רכב חסכוני,אוטומטי, בטיחותי, אמין, נוח לנסיעה וביצועים סבירים לנסיעות בין עירוניות יומיומיות ( כ 100 ק״מ ביום). אשמח לשמוע על המלצות לרכב כזה, התקציב הוא 65k. מעוניינת בסופר מיני או במשפחתית קומפקטית. תודה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 633 צפיות
רוצה לקנות רכב קיה סיד 2016 אוטומט או ברלינגו 2014 XTR אוטומט . רציתי לדעת איזה מחלות יש לשני הרכבים ,וכמה דלק הם צורכים לא הצלחתי להבין מאף אחד כמה הם באמת אוכלים דלק . ברלינגו אוטומט לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת בגוגל האם הוא טוב או לא . תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Yoel Shabat, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 594 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nir eli
- הרקוליטו
- אלעדית
- BEEKER
- yor2
- Froyne
- יצחק מכירות
- Rongaflugen
- ציטי
- itaysamurai
- nadavd4
- hans