Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשרות אחת שעונה על הדרישות היא פריוס, בתקציב הזה תוכל למצוא אחת דור 2 מ 2008-2009 שמשמעותית עדיפה על האינסטייט בכל מובן אפשרי ואם טיפה תגדיל תקציב תוכל אפילו לעלות לדור 3 2010-2011

אם מספיקה לך סופר מיני אתה יכול ללכת על 207 ידנית.

(על האטרג' אין מה לדבר הייתרון היחידי שלו זה שאפשר להשיג אותו בגרושים מאנשים שמתים להפתר ממנו)

מעניין , בהשוואה להונדה הטויוטה תגיע בשנתון נמוך לפחות 3 שנים וקילומטראז גבוה בהרבה(50K ++).

אני תוהה בקול רם האם זה שווה את זה בשביל איכות נהיגה ונניח צריכת דלק מעט יותר טובה.וייתכן שגם "איכות" כללית בחלקים .

פורסם
ניסאן נוט 2011 רכב נחמד, חסכוני ויחסית זריז.

אתה בעל אחת כזו? אשמח לשמוע עוד פרטים

אני בעצמי שמעתי דברים דומים רק הבנתי שהיא נחלשת מבחינת "סחיבה" די מהר עם השנים.

הבעיה העיקרית שלי איתה שההיצע לא רחב בכלל לעומת שאר הדגמים שהועלו פה והתאימו עבורי.

פורסם

יש לחבר שלי כבר שנתיים, במקרה אתמול הבנתי שהוא מעמיד אותה למכירה, ביקשתי סיבוב, הרכב נוסע נחמד מאוד למנוע 1600 - לא מטוס ולא חזק אבל די זריז, גיר מתפקד מצוין, יש המון מקום בפנים, מזגן מקפיא - ואתמול היה חם לאללה, אם אתה שואל אותי - זו אחלה עסקה, במיוחד שאתה מתענין באינסייט ואטראז' שאלה שני פחנועים שהקשר בינם לבין כביש הוא מקרי ביותר.

אגב, הניסאן חסכונית ולא בולעת דלק כמו הרבה רכבים בסגמנט שלה - אם תרצה, אקשר אותך אליו - שלח לי ה"פ

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
מעניין , בהשוואה להונדה הטויוטה תגיע בשנתון נמוך לפחות 3 שנים וקילומטראז גבוה בהרבה(50K ++).

אני תוהה בקול רם האם זה שווה את זה בשביל איכות נהיגה ונניח צריכת דלק מעט יותר טובה.וייתכן שגם "איכות" כללית בחלקים .

זה כבר עיניין אישי שקונים רכב (או כל דבר אחר) תמיד יש פשרות וצריך להחליט איפה עושים אותם.

אבל במקרה הספציפי של האינסייט זה לדעתי רכב לא מוצלח במיוחד קטן לא נח ועם מערכת היברידית לא בשלה ולא מוצלחת והפריוס טובה ממנה באמת בכל מובן אפשרי ולכן גם מראש היתה יקרה יותר וכשמוסיפים לזה את העובדה שהפריוס שומרת מצויין על הערך ולאינסייט אין ביקוש והערך שלה צונח ולכן ההפרש הגדול במחיר.

יש גם את האופציה של הסיוויק ההיברידית שהיא מכונית הרבה יותר גדולה נוחה ומוצלחת מהאינסייט אבל גם היא סובלת מאותה מערכת היברידית לא בשלה ובנוסף הסוללה שם תופסת חצי מנפח תא המטען .

פורסם

במקרה של פריוס דור 3 - כן, שווה.

תקבל רכב עדיף בכל פרמטר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
במקרה של פריוס דור 3 - כן, שווה.

תקבל רכב עדיף בכל פרמטר.

גם הפריוס דור 2 עדיפה בכל פרמטר. דור 3 יהיה לו מאוד קשה למצוא אחת שמורה בתקציב שלו.

פורסם

שישים לב לחיי הסוללה, חבר שלי עם פריוס קיבל קנס של עשירייה במוסך על החלפת סוללה....כיף לנסוע היברידי :)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...