Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב לכל חברי הפורום.

ראשית, תודה רבה רבה רבה לכולם! אתם אנשים מדהימים בידע שלכם וברצון שלכם לתרום לאנשים אחרים.

אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של 30-37 אלף שקלים.

גר במבשרת ציון ומתכנן לעשות נסיעות בינעירוניות בסופי שבוע, וכן פעם - פעמיים באמצע שבוע מירושלים לנתיב המהיר.

שמתי עין על:

יונדאי i 10 מודל 2014 או 2015. מנוע 1.2

ניסאן מיקרה 2014 -2015.

שברולט ספארק 2015 - 2016.

נוהג במשרד בתל אביב על יונדאי i10, מנוע 1.0, שנת 2018 ומאוד מרוצה מהנסיעה (נוסע בעיקר לחולון, רמת גן ורחובות) ומהעיצוב של הרכב.

בשורה התחתונה - מעוניין לקנות רכב ומאוד מתלבט בין שלושת הרכבים הקטנים. יודע שהספארק מציעה הרבה אבזור.

מה הייתם מייעצים לי לקנות ביחס לתקציב וביחס לנסיעות? אני נוסע לבד בדרך כלל, נוסע זהיר ובטוח, לא מחפש להתפרע בכביש.

עריכה אחרונה על ידי elinna
פורסם

המיקרה הכי מרווחת כאן וכנראה הכי חסכונית. אתה יכול להוסיף גם את המיצובישי ספייס סטאר לרשימה.

מבין השלוש האלה כנראה שהייתי הולך על הספארק עקב המנוע החזק יותר והנסיעה הנעימה יותר מהמיקרה. החסרון שלה הוא תא מטען קטן יותר.

פורסם

על המיקרה הייתי מוותר- על הגיר הרציף שלה היו תלונות וקריסה שלו תהיה יקרה וכואבת לכיס.

אם ניתן למתוח מעט את התקציב באזור ה 8-10k יהיה אפשר לקנות את הספארק משנת 16 עם הגיר הרציף ולא את ה 2015 הפחות מודרנית שקיימת רק בגרסה הידנית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני הייתי בוחר בספארק החדשה שהגיעה ב 2016.

היתרון שלה הוא במנוע החזק יותר.

נוסע המנוע 4 צילנדרים ולא 3 כמו במיקרה לכן אין רעידות בסרק.

גיר הרציף מוסיף לצרכית דלק טובה, אצלי בנהיגה לא חיסכונית צריכת דלק הייתה 1/16.5.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני אדגיש שהתכוונתי לספארק האוטומטית מ2016 והלאה, לפני זה זה הדור הקודם רק עם תיבה ידנית.

גם אני כיוונתי לשם,אלא שהתקציב עלול שלא להספיק- עוד כמה אלפים לא רבים והוא ימצא 2016 עם גיר רציף מהצורה ה"חדשה" ולא 2015 ומטה.

פורסם

Ltz

זאת רמת איבזור הבכירה.

Sent from my iPad using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם תמצא את רמת האבזור LTZ-SP עם גג חשמלי נפתח- זו רמת האבזור הגבוהה ביותר של הרכב אבל גם היקרה ביותר.

פורסם

איזה בעיות יש בספארק החדשה?

אם כבר המיקרה סבלה מבעיות בגיר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

• תוכן חדש...