ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,564 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 7 אלף צפיות
[h=2]היי מישהו מכיר את הקורולה החדשה lounge ההבירידית? מוכרים אותה בערך במחיר של הסנס , רק שהיא ביבוא מקביל. כוללת סאן רוף ראיתי למישהו קיים או מכיר מישהו שיש לו? איך זה עובד עם היבוא מקביל והאם זה שווה, ראיתי שאין בזה זיהוי תמרורים ושטח מת תודה לעונים![/h]
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש להחליף את הרכב שלי והציעו לי הצעה מעניינת, אלפא רומיאו GT שנת 2006 עם מנוע 2000. מה החוות דעת על הרכב הזה? כדאי להחליף? יש מחלות? לחפש משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
וולוו S90 T8 אינסקריפש'ן נמכרת היום בלמטה מ-400K ש"ח. העניין הוא, שאני לא רואה את עצמי מתעסק עם טעינת חשמל, כך שהקטע ההיברידי רלוונטי רק מבחינת המחיר האטרקטיבי. החסכון בדלק אינו שיקול מבחינתי. השאלה - האם אני עושה איזו שטות, שאיני רואה כרגע, בכך שאקנה רכב היברידי, מבלי להשתמש ביתרונות החשמל. תודה, זאב
הודעה אחרונה מאת orenweb, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לקנות רכב יונדאי מדגם i10, שנת 2014-2015, גיר אוטומט, תקציב של 40,000. גר בהר אדר ונוסע לנתיב המהיר פעם- פעמיים בשבוע. בנוסף אעשה נסיעות בינעירוניות בסופי שבוע (ים המלח, תל אביב, ולצפון). השאלה שלי: לאור הנתונים שרשמתי למעלה - איזה נפח מנוע יהיה לי הכי חסכוני בדלק? נפח מנוע 1.0 או נפח מנוע 1.2? נוסע לאט בכביש, לא מחפש מהירויות או נסיעה ספורטיבית תודה ענקית למגיבים שיודעים מנסיון אישי
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התקציב שלי הוא 100K. אני מחפש רכב קבריולט שישמש אותי ליום יום, הנסועה היא 5K ק"מ בשנה כל שדלק לא רלבנטי, הרכב צריך להסיע 3 ילדים קטנים לגנים וב"ס בבוקר כך שרודסטר לא בא בחשבון, עדיף שיהיה מודרני ככל האפשר. הבחירה הראשונה שקפצה לי היא אינפיניטי, בינתיים יש אחת בלוחות עם מחיר די גבוה מעל המחירון, לפי מה שראיתי בבמןן צריך לחזור הרבה אחורה בשנתון, איזה עוד אופציות יש?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, לאחותי וגיסי יש כרגע לנסר אמינה שמשמשת אותם נולד ילד לפני כמה חודשים והם צריכים רכב שני שיוכלו שניהם להתנייד כל אחד לעיסוקיו. ככה"נ הרכב השני ישמש את גיסי והוא עושה נסיעות של 40 קמ כל יום, בעיקר בעליות של ירושלים, כך שצריך שהמנוע לא יהיה אנמי. מעבר לכך, צריכת דלק היא רכיב חשוב וזו לא מילה גסה לבקש 1 ל12. אפשר קצת לוותר על צריכת דלק לטובת אמינות מופתית בדוגמת הלנסר, ולחסוך להם כאבי ראש ועלויות בתיקונים. התקציב נמוך אמנם - סביב ה10~ אלף, ועלו לי כמה אופציות לראש. אני פונה לפורום כי אולי תוכלו לחשוב על עוד דגמים שלא חשבתי עליהם 1. פוקוס 2007-2010, גם בטיחותית וגם אמינה מנסיון אחזקה של 4 שנים אצל אחי 2. אקסנט\סראטו - לא חסכוניות בדלק או חזקות אבל אמי…
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 482 צפיות
בתקציב של עד 50K רכב שיקח לעבודה 30~ ק"מ ביום לכיוון, כולל פיזור הילדים בבוקר (שלושה קטנים, אחד כבר יכול לשבת מקדימה נראה לי). אוהב לנהוג וחשוב לי שיהיה רכב מהנה, וחיצונית מיוחד לכן חשבתי על האלפא מיטו רק ש2 דלתות נראה לי קצת מאתגר להתעסק עם היציאה / כניסה של הילדים כל בוקר.. (זהו רכב שני ולכן הוא לא ישמש לטיולים ויותר ממה שרשמתי) מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת vourt, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתלבט בין - 330i Luxury אלפא ג'וליה 2.0 ולוצ'ה יגואר XE 2.0 25T Prestige Plus אודה להמלצתכם על אחת מהשלוש ואני לא פוסל המלצה נוספת, בכיוון הזה. תודה, זאב סולר
הודעה אחרונה מאת Zeev Soler, -
- 2 תגובות
- 984 צפיות
שלום רב ראיתי פרסום מבצע בסוזוקי לכבוד חג השבועות מאחר וקעבלתי לפני שבועות הצעת מחיר לאיגניס ידני בסך 78.225 אלף המחיר כולל רשוי , מערכת מולטימדיהומצלמת רוורס, קודנית מרימי שמשות . כמו כן אמרו שיש אחריות ל 4 שנים ושנתיים נוספות על המנוע נראה לכם שיש עוד משהו ניתן לקבל?
הודעה אחרונה מאת drormik, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 549 צפיות
שלום לכולם אני מחפש חוות דעת על מרצדס e-class coupe שנת 2011, עשיתי חיפוש בפורם ולא כל כך מצאתי מידע בנושא... אשמח לקבל חוות דעת מבעלים של רכב כזה, חשוב לי לדעת האם יש בעיות או תקלות ספציפיות בדגם הזה? האם הוא נחשב רכב אמין? עלויות אחזקה וטיפולים... אני מחפש רכב חזק ואמין... ולא כל כך בא לי לשם 100k על רכב יפאני או ספרדי, אני מעדיף לרדת קצת בשנתון ולרכוש רכב שמצדיק את המחיר הזה... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש רכב עם הדרישות הבאות עד60k. 1. חסכוני 2. בטיחותי 3.אמין 4. ביצועים סבירים הרכב יסע בערך 100 ק"מ ביום משולב, חשוב שיהיה מרווח ונוח. חשבנו על ג'אז, קורולה, אינסייט היבריד,אוריס היבריד. אני יודע שהרכבים שונים מאוד זה מזה אבל אנחנו לא מצליחים להחליט מה הכי מתאים לנו. אשמח את דעתכם על הרכבים הנ"ל ואם יש אופציות שלא חשבנו עליהם. וגם האם יש קרוסאובר בתקציב הזה שעומד בדרישות? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן אני מתעניין ברכישת רכב התעניינתי בפיגו 207 2010-2012 והרבה אנשים אמרו לי להתרחק מצרפתיות מצד שני ראיתי המון ביקורות טובות על הרכב ושהוא כן אמין (אבל עדיין חושש אשמח גם לשמוע ממכם על זה). תןך כדי הסתכלתי על סוזוקי סוויפט 2007-2008 והבנתי שהרכב הזה אמין יחסית חסכוני ונותן תמורה טובה לכסף אבל מפני שהוא שנת 2008 ברוב הרכבים הקמ גבוהה מאוד(180k בערך ) השאלה אם עדיף לקנות רכב אמין יותר עם קמ יותר גבוהה ויותר שנים על הכביש או רכב פחות אמין אבל פחות שנים על הכביש וקמ נמוך משמעותית ?
הודעה אחרונה מאת ittaig, -
שלום לכולם אני מחפש חוות דעת על במוו 528i שנת 2011, עשיתי חיפוש בפורם ולא כל כך מצאתי מידע בנושא אשמח לקבל חוות דעת מבעלים של רכב כזה, חשוב לי לדעת האם יש בעיות או תקלות ספציפיות בדגם הזה? האם הוא נחשב רכב אמין? והם זה באמת כל כך יקר להחזיק רכב כזה? לפי הבחור שאני רוצה לקנות ממנו את הרכב הוא אומר שהביטוח זה עולה בסביבות 6200, טיפולים שגרתיים במוסך נע בין 1000 - 1200... לי נשמע סביר... הרכב עשה 140.000, יד 2, במחיר של 100 אלף. ותודה מראש
הודעה אחרונה מאת ANISE, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 869 צפיות
במסגרת חיפושי אחר רכב קטן לנסיעות עירוניות בעיקר, נתקלתי בסוזוקי ספלאש 2015 קבלתי לידי בדיקה שביצע המוכר הבדיקה בסה"כ יצאה תקינה, אם כי אשמח לקבל פרשנות מסחרית לשני סעיפים שאני לא שלם לגבי הממצאים שלהם. 1) מנוע= בלוק מנוע=רעש אביזקי מנוע/רצועה/מותחנים וגלגלותת מערכת תזמון=רעש שסתומים, החלף רצועות זימון לפי הוראות יצרן, מערכת שמן=בדוק תצרוכת שמן בנסיעה. הרכב עבר 65,000 ק"מ, כמובן שמדובר בשרשרת ולא רצועת טיימינג בנסיעה לא הרגשתי באי אלו רעשים יוצאי דופן. האם כסת"ח של מכון הבדיקה ? 2)שלדה = תכוני מרכש משמעות נמוכה=תקוני מרכב וצבע, סימני פגיעה מאחור, סימני פגיעה לפנים סימני פגיעה בדופן ימין, סימני מילוי חומר, מעיכות ושריטותבצבע + פגמים נזק לפגושים, …
הודעה אחרונה מאת yossil07, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי להורים שלי יש מאזדה 3 2006 שאני משתמש בו... הבעיה היא צריכת הדלק. בקיצור אני רוצה לקנות רכב משל עצמי עד 25k חשוב שיהיה חסכוני ואמין. מוכן להתפשר על כל השאר.
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
אז אחרי הורדה של c4 מסדר היום עקב בדיקה בעייתית, מצאתי אוריס 2011 עם קילומטרז נמוך עם מחיר קצת גבוה (יחסית ל סי 4... כ40 אלף). אשמח לדעת האם יש מחלות טיפוסיות לדגם והאם יש הבדל משמעותי בין 2010 ל2011... תודה
הודעה אחרונה מאת yuval_rotem, -
איביזה ידנית
מאת GUYSHUK-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברי פורום יקרים! המאזדה 3 2012 שלי מזדקנת והתיקונים מתחילים לעלות לי על העצבים (והכיס) אני מבקש את עצתכם ברכישת רכב חדש. הרכב הוא משני במשפחה של שלושה ילדים (6000 ק"מ בשנה) ואני מעוניין ברכב חדש ידני. חשבתי על איביזה חדשה ידנית 999 סמ"ק. האם הרכב מומלץ? מה האלטרנטיבות למשהו אחר ידני במחיר שלו? מחירו 79000.. והאם יש מבצעים על הרכב? ראיתי שהוצע לתקופה מסויימת ב 69000 ... אני חובב רכבים באופן כללי ומחפש רכב שירגש קצת במידת התקציב הזה...(מאזדה 3 היא הדבר הכי רחוק מזה) כיאה למשפחה צעירה ושורדת במדינה ישראל הקשוחה כלכלית - כל שקל הוא חשוב תודה!
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלומות. חבר, נמוך אך בעל משקל, מאס בקורולה הספרטנית שלו (2011 אאל''ט) מחפש רכב נוח בשלל האספקטים - מושבים, בולמ''ז וריכוך מהמורות, כניסה ויציאה, סביבת נהג לא צפופה, העברות הילוכים (להבדיל מדאצ'יה רובוטית למשל). חובה מזגן יעיל. אשמח להמלצות בטווח המחירים שבכותרת. חדש או יד שניה בא בחשבון. אישית נטיתי לרנו מגאן דיזל חדשה, אבל אני לא יודע אם הנוחות של הצרפתיות של פעם עדיין אקטואלית היום.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
מכרתי לסוחר, והוא אמר דברים על הרכב והייתי שמח לדעת אם הוא שיקר או אמר את האמת 1 2 3 4
מאת ארתור 1985-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 48 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
מכרתי את הסוזוקי אלטו הידנית 2011 שלי לסוחר אחרי שלא הצלחתי למכור אותה בפרטי ונמאס לי לגרור את זה. הסוחר כמובן ניסה להוריד את המחיר בכל שיטה שהייתה לו בארסנל והיו כמה דברים שנשמעו לי מפוקפקים או לא חשובים במיוחד. בנוסף בבדיקה הממוחשבת אמרו דברים שלא ידעתי אם הם חשובים או לא והייתי שמח אם תוכלו להאיר את עיני כדי שאוכל להחכים במכוניות הבאות. אשמח אם תענו רק על אחת מהשאלות כי זה באמת ארוך. 1. קניתי את הרכב חדש מהחנות. הרכב לא עבר שום תאונות. הסוחר מסתכל בתא המטען, ורואה שיש שם מריחה של סיליקון אומר לי "הרכב עבר תאונה כנראה בדרך לארץ ואם יש נזק של פחות מ3% ירידת ערך אז לא מדווחים ללקוח הקונה שהרכב אכן עבר תאונה כזאת" - האם זה נכון? האם אם יש מריחת סיליקון כזאת זה אומ…
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לחברים. אני מחפש רכב עד מודל 2005 בערך,התקציב שלי דל ביותר לצערי ולכן האופציות שמצאתי די מצומצמות. מכורח הנסיבות אני אצטרך לישון במכונית לפחות פעמיים בשבוע ולכן המרווח הפנימי של המכונית חשוב לי ביותר,כל הכיסאות למעט של הנהג יפורקו מהרכב לשם אחסנה של ציוד. מסחריות גדולות הן יקרות בקניה ויקרות באחזקה ולכן ההעדפה היא למיני וואן,אני אינני נוסע הרבה ולכן חשוב לי המרווח הפנימי יותר מכל הפרמטרים-אבל יש לי בעיית חוסר תקציב רצינית,הלוואי ויכולתי להרשות לעצמי לרכוש מסחרית גדולה כמו הדוקטו או הטרפיק. המכוניות שאני מתעניין בהן וחשוב לי לבחור נכון הם. מאזדה פרמסי הונדה שאטל קיה קרניבל יונדאי טראג'ט תודה לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת malick67, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם השתחררתי מהצבא ומתכנן לקנות רכב השנה כמובן שהדרישות שיהיה ידני זריז חסכוני יחסית קל לתחזוקה וכו בתקציב של 40-60 שנתונים 2012-14 אבארט,אלפא מיטו,פיזו 208 gti ואופל קורסה opc הן האופציות הראשונות שעלו רציתי עזרה אולי בצמצום האפשרויות בעיק מחפש משהו שיהיה כיפי לנהיגה הגה מתקשר אחיזה בפניות וכו הבנתי שהאופל עושה אתזה מצוין הקטע שקצת קשה למצוא והן בקו העליון של התקציב והבנתי שגם חלקים קשה להשיג ויקר מהשאר לא כלכך הצלחתי להבין מאנשים את התמונה כי כל אחד שהיה לו אחד מהם אומר שהוא מדהים ולא מאוד אובייקטיבי... תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת אביב משעל, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 744 צפיות
נתקלתי ברכב שעונה על כל אחד מהסעיפים שהגדרתי באוטו שאני מחפש. בובה מבחינה מכנית, קילומטראז׳ ממוצע, יד ראשונה, מטופל במוסך יבואן, ללא תאונות. אבל שתי דלתות צבועות מחדש בגלל חומצה או ביצה. המוכר נידב את המידע בעצמו עוד לפני הבדיקה. הצבע כחול מטאלי. האם זה משהו שצריך להדאיג אותי? כמה, אם בכלל, צריך להוריד על זה?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 901 צפיות
מכון יד יצחק בראש העין - האם מומלץ? אם לא- אשמח על מון טוב באזור פתח תקווה-ראש העין ושאלה כללית - בכל מצב הייתם עושים בדיקה לרכב לפנ יקנייה, גם אם הרכב נראה מעולה, עם היסטוריית טיפולים של מורה, והמוכר "חצי" מוכר ונראה אמין ומסודר וכו' וכו'... ? אחלה יום
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לאחר חפירה ארכיאולוגית ביד 2 וכל חברות הליסינג למיניהם מתלבטים בין יונדאי IX35 שנתונים 2010-2013 שנכנסים בתקציב ליונדאי אלנטרה/סקודה אוקטביה 2014-16 השאיפות בסדרי העדיפויות 1 רכב מרווח, צריך להכיל 2 כיסאות בטיחות מאחור 2 בגאז גדול 3 צריכת דלק סבירה אשמח אם מישהו שמבין בנושא יוכל להסביר את ההבדלים בין העלויות אחזקה של רכב לגי'פ תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 993 צפיות
אז ביליתי את הבוקר בלבדוק C4 דיזל 2013 (104K קילומטרז') וקיבלתי את הריג'קטים הבאים: מערכת דלק/הצתה: צריכת שמן ולחץ עוקה מבלאי, לחץ דחיסה לא זהה, רעשים במנוע + מגלגלות ואביזרים, רעש מערכת תיזמון ושסתומים, לתקן קורוזיה וסימני נזילה, לנקות \ לתקן מערכת קירור. מגדש טורבו רועש. העברת הכוח: החלפת הילוכים לקויה, השהייה בשלוב ומעבר הילוכים, תושבת תיבת הילוכים חלשה, ,לתקן הערות מחשב לפי הדו"ח. נסעתי לבדוק אצל מוסך מתמחה ומומלץ , אבל בגלל השעה והלחץ, לא יכלנו להישאר לבדיקה מלאה והסתפקנו רק בבדיקת מחשב שהעלתה שאין בעיה ניראית בגיר, אבל שיש התראה במערכת נגד זיהום אוויר שיכולה להיות יקרה לתיקון. מעבר לכך לא היו התראות מיוחדות על המנוע. ידוע לי שהרכב לא עבר …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
היי, ברצוני לרכוש את הרכב הנ"ל. הוא עונה על כל דרישותיי גם מבחינת בטיחות וגם מבחינת מחיר וכמובן מבחינת אמינות. המיצובישי לנסר החדשה ספורטבק בשנתונים האלה נע בין 50-60K. כמובן שאני מחפש אחת שמורה עם ק"מ נמוך ופרטית ויד 1. הבנתי שהאוטו קצת שותה דלק בעיר 1.11 אבל סביר. הרכב יהיה רכב שני בבית עוד חודשיים בערך אז לא קריטי לא נסע בו המון אלא מדי פעם כמו פעם ביום בערך. הרכבים האלה נראים שמורים מאוד כל מה שהסתכלתי והבנתי שאין לו כלכך שוק אבל כשמעלים אותו למכירה ובמידה והוא במצב תקין הוא "נחטף" לקונה אחר. אשמח לחוות דעת מהניסיון האישי שלכם עם רכב זה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sportcar123, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעתי שבגרסה הזו אין כבר הרבה בעיות וביקורים במוסך זה נכון? והאם זה מומלץ לזוג עם 2 ילדים וכסאות בטיחות? תודה.
הודעה אחרונה מאת Gosser1860, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, אז גדלנו קצת עם תינוקת ובנוסף יש צורך בעוד רכב ולכן אנחנו רוצים לקנות רכב נוסף שיהפוך לרכב ראשי והיונדאי i20 2012 תהפוך לרכב משני לנסיעות קצרות לעבודה של אשתי. המחשבה היא לקנות רכב בן 3-4 סדאן\משפחתי סטנדרטי אמין בטוח, מרווח יחסית בשביל כיסא ילדים (ואולי 2 בהמשך), וצריכה סבירה (נוסע 15 אלף בערך, כשרוב הק"מ בינעירוני) . איבזורים ופוזה לא מעניינים. התקציב הוא יחסית גמיש אבל מעדיף לא לבזבז סתם המליצו לי הרבה על הטיוטה קורולה שהיא יפנית, אמינה, משמרת ערך וכו', אך האם התוספת מחיר בקניה בשבילה אל מול מתחרות באמת שווה את המחיר? האם באלטרנטיבות יהיה כל כך הבדל? תודה
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי לכולם. אנחנו נשואים פלוס תינוקת, עם עוד אחד בדרך בעז''ה! אין לנו רכב כרגע, ורוצים לקנות בקרוב את הרכב הראשון שלנו. צרכים: רכב אמין תחזוקה זולה נוח למשפחה רכב שנוכל להישאר איתו עד לגריטה לא איכפת מביצועים, העיקר שיביא מנקודה A ל B בצורה נוחה. מה אומרים על סובארו b3 2010 מנוע 1.5? קראתי עליה המון ביקורות. הרוב אומרים שהיא אמינה - שזה טוב מאוד הרוב אומרים שהיא נוחה ומתאימה למשפחה - שזה מעולה אבל כולם מתלוננים על צריכת דלק מוגזמת - שזאת בעיה! אני יודע שיש ניסאן טידה, טויוטה קורולה ועוד רכבים מאותה קטגוריה שאמינים לא פחות וצורכים פחות דלק, אבל יש 2 נקודות שבגללן אני בכל זאת נוטה ל b3: 1) בשנתיים הקרובות רוב הנסיעות לנו הן עירוניות…
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש רכב משפחתי מרווח מאחור למושבי בטיחות וסל קל, חזק בעליות, תא מטען מרווח 480-500 וחסכוני. חשבתי על סקודה אוקטביה קומבי 2015. אופל אסטרה סטיישן 2016, וקיה סיד סטיישן גרסת הדיזל אוט'. מה עדיף לקחת? רוב הזמן הנסיעות בעיר עם עליות. ומה הסיכונים בגיר של הסקודה 2015? ואם יש הצעה אחרת?
הודעה אחרונה מאת AloniM3,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 990 אורחים (הצג רשימה מלאה)