Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם השתחררתי מהצבא ומתכנן לקנות רכב השנה כמובן שהדרישות שיהיה ידני זריז חסכוני יחסית קל לתחזוקה וכו בתקציב של 40-60 שנתונים 2012-14

אבארט,אלפא מיטו,פיזו 208 gti ואופל קורסה opc הן האופציות הראשונות שעלו

רציתי עזרה אולי בצמצום האפשרויות בעיק מחפש משהו שיהיה כיפי לנהיגה הגה מתקשר אחיזה בפניות וכו הבנתי שהאופל עושה אתזה מצוין הקטע שקצת קשה למצוא והן בקו העליון של התקציב והבנתי שגם חלקים קשה להשיג ויקר מהשאר לא כלכך הצלחתי להבין מאנשים את התמונה כי כל אחד שהיה לו אחד מהם אומר שהוא מדהים ולא מאוד אובייקטיבי... תודה לעוזרים :)

פורסם

מיטו - רכב די גרוע, ואני מצנזר את עצמי פה מאוד, היתה לי אחת לכמה ימים, הייתי נמנע.

אבארט ו OPC אחלה רכבים כל אחד למטרה אחרת - שניהם די ישברו לך את הגב ביום יום.

ה 208 לדעתי הכי מוצלחת מהרשימה שלך וגם הכי פחות מיושנת (מסך מגע, DRL וכד')

פורסם

מיטו מדובר כמובן על התלתן גם היא דיי גרוע?

אין לי בעיה לשבור גב ביום יום כי הנסיעות היומיות שלי קצרות יחסית ה208 קראתי שזריזה אבל הביפנים נראה מצועצע קצת השאלה אם היא באמת עם הגה מתקשר ואחיזה טובה

פורסם

קל לתחזוקה כוונתי שקל להשיג חלקים מנסיון העבר היה לי רכב שממש קשה להשיג לו חלקים (גם במורשה לא היה תמיד ולהביא במיוחד היו דורשים מחירים דמיוניים עם זמן הגעה לא קצר לחלקים) אין בעיה שהחלקים יקרים ברכבים האלה אבל שיהיו ברי השגה

• תוכן חדש...