Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10 מנוע 1.0 או מנוע 1.2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב יונדאי מדגם i10, שנת 2014-2015, גיר אוטומט, תקציב של 40,000.

גר בהר אדר ונוסע לנתיב המהיר פעם- פעמיים בשבוע. בנוסף אעשה נסיעות בינעירוניות בסופי שבוע (ים המלח, תל אביב, ולצפון).

השאלה שלי:

לאור הנתונים שרשמתי למעלה - איזה נפח מנוע יהיה לי הכי חסכוני בדלק? נפח מנוע 1.0 או נפח מנוע 1.2?

נוסע לאט בכביש, לא מחפש מהירויות או נסיעה ספורטיבית :)

תודה ענקית למגיבים שיודעים מנסיון אישי

פורסם

היונדאי לא הכי חסכונית בקטגוריה, אני מניח שהליטר יהיה מעט יותר חסכוני, אך חלש יותר בהתאם.

מאחר ואתה גר באזור הררי לדעתי ה1.2 עדיפה, ואם אתה נוסע רגוע אתה אמור לקבל צריכה סבירה יותר.

פורסם

תשובה לעניין, תודה רבה!

ידוע לך מה צריכת הדלק (האמתית) של נהג רגוע, בנסיעות עירוניות וגם בנסיעות בינעירוניות, ב 1.2?

פורסם

1.0 אוטמטית חלשה מאוד. כמובן שהיא יכולה לנסוע בכל כביש בארץ אבל נדרשת למאמץ גדול וזה לא נעים.

בלי לחשוב יותר מדיד הייתי בוחר ב 1.2.

1.0 אפשרי רק על גיר ידני.

פורסם (נערך)

הליטר הידנית באמת מאוד חסכונית + היא סוחבת לא רע.

אם אתה הולך בוודאות על אוטומט אז רק 1.2

לאקסית שלי היה ליטר אוטומט והייתי נוסע לה לא קצת באוטו, שמיים וארץ לעומת הידנית שלי.

עריכה אחרונה על ידי yulianx
פורסם

מנסיון עם מנועי 1.0 ו 1.2 יש פער מורגש מאוד, לכן 1.2 הוא הבכירה הטובה יותר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...