Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים!

המאזדה 3 2012 שלי מזדקנת והתיקונים מתחילים לעלות לי על העצבים (והכיס)

אני מבקש את עצתכם ברכישת רכב חדש.

הרכב הוא משני במשפחה של שלושה ילדים (6000 ק"מ בשנה) ואני מעוניין ברכב חדש ידני. חשבתי על איביזה חדשה ידנית 999 סמ"ק.

האם הרכב מומלץ? מה האלטרנטיבות למשהו אחר ידני במחיר שלו? מחירו 79000.. והאם יש מבצעים על הרכב? ראיתי שהוצע לתקופה מסויימת ב 69000 ...

אני חובב רכבים באופן כללי ומחפש רכב שירגש קצת במידת התקציב הזה...(מאזדה 3 היא הדבר הכי רחוק מזה)

כיאה למשפחה צעירה ושורדת במדינה ישראל הקשוחה כלכלית - כל שקל הוא חשוב

תודה!

פורסם (נערך)

האיביזה הידנית רכב טוב, זריז, מרווח מושבים נוחים אך המתלים מכוילים לצד היותר קשיח, איכות החומרים פשוטה.

הידנית לא ממש מאובזרת והסלון ניראה פשוט.

אך האיביזה בטיחותית עם בלימה אוטונומית.

הייתי בודק את רנו קליאו, אמנם הדגם החדש כבר הוצג, אבל רנו עושים מבצעים טובים על הקליאו, לא מזמן התםרסה ב65 אלף עם רמת איבזור ואיכות חומרים עדיפה על האיביזה.

אבל הרכב צפוף יותר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מיטב זכרוני מי שבירר לאחרונה בנושא הקליאו אמר שנותרו יחידות אחרונות במלאי.

היצע הסופרמיני הידנית הוא דיי דליל,מלבד האיביזה(האופציה העדיפה) יש את הפאביה באזור ה80 אלף אבל כמעט ללא אבזור, סוזוקי סוויפט שמאובזרת ומתנהגת אך נטולת אבזור בטיחות, ובלנו ידנית מרווחת אבל גם נטולת אבזור בטיחות ופשוטה מבפנים.

מעבר לתקציב יש את הג'אז הידנית והפולו.

פורסם

אני לא אהבתי את האיביזה.

כמו שיוליאן כתב הרכב נוקשה, אני מניח שהרכב יסע ברובו בתוך העיר (6000 ק"מ) ומכיווון שתוך העיר יש המון בורות ופסי האטה אז לא יהיה נוח...

בנוסף תיבת ההילוכים לא היתה נעימה, ההילוכים הוחלפו עם "קרעחץ" כזה.

בכל מקרה קח אותה לנסיעת מבחן.

פורסם

קליאו ידנית מאובזרת יותר ועם סלון נאה יותר (כשמשווים את הגרסאות הידניות) פלוס כיפית יותר לנהיגה מהאיביזה וזולה ממנה ב 15 אלף אם נשארו במלאי עוד רכבים (מחליפים דור והם מעיפים את מה שנשאר ב 65 אלף שקל)

החסרונות זה שהיא צפופה יותר מהאיביזה (יש מצב שזה דיל ברייקר במקרה שלך עם 3 ילדים), מעט חלשה יותר ועם מזגן בינוני בנוסף לזה שנוקשה מבחינת מתלים ככה שנוחות הנסיעה לא גבוהה במיוחד אבל זה בא ביחד עם התנהגות מהנה.

לי יש את הרכב ואני אוהב אותו מאוד אבל הוא לא לכל אחד, תבדוק ותראה.

פורסם

מנסיון של שני איביזה ידניות לא היו רעשים בהעברת הילוכים.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...