ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,567 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אהלן, אנחנו זוג פלוס ילד בן חצי שנה וצריכים לקנות רכב שני לבית,הרכב הראשון הוא 308SW 2015 ואנחנו מחפשים רכב שני שישמש את אשתי אבל שתהיה לו היכולת להכיל עגלה כשהיא תהיה עם הילד,כמובן שבנסיעות המשפחתיות ניסע בפיג'ו אבל צריכים עוד רכב. התקציב שהגדרנו(ואנחנו רוצים שהוא יהיה כמה שיותר נמוך) הוא 35-40 אלף ש"ח בטווח הרחוק רוצים עוד ילד(בשנתיים - שלוש הקרובות) והרכב הזה שנקנה מתוכנן להיות אצלינו 4-6 שנים לכן צריך להתחשב גם במצב ששני ילדים יסעו ברכב ושהוא יוכל להכיל את הציוד של שניהם. אזמח לדעת על מה אתם ממליצים מנסיונכם. תודה, זיו.
הודעה אחרונה מאת galbh, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הציעו לי מהעבודה כמה רכבים ואני מתלבט בן ה4 האלה קיה נירו LX סקודה אוקטביה (גרסה בסיסית) סוזוקי VITRA טורבו 1 ליטר סוזוקי קרוסאובר החדשה 1.4 טורבו מיותר לציין שצריכת דלק ואמינות פחות חשובה בגלל הליסינג. אני אוהב רכבים גבוהים אבל גם איבזור ואיכות נסיעה (לכן הכנסתי את הסקודה לרשימה) מה הייתם לוקחים?
הודעה אחרונה מאת mottis, -
-
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, אני מחפש רכבים ולרוב אני מוצא אבל מדי פעם אני נתקל לדוגמה ביונאי I30 שאני מחפש את הרכב במדויק ולא מוצא. בעיקר ביודנאי אני רואה L/F מה זה אומר? לגבי מחירון האם תוכלו לעזור לי למצוא את הדגם המדוייק? ועוד דוגמה אני מחפש I-35 ואני רואה את הדגם והכל ויש רק עד שנת 2014..יכול להיות שהאלנטרה זה ה-I35 החדשה?
הודעה אחרונה מאת sportcar123, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני ממש מתלבט לפני רכישת רכב שיהיה לי כיף להסתכל עליו ולנסוע בו. אני מחפש רכב יחסית מיוחד ולא רכב מאוד נפוץ. בהתחלה נדלקתי על המיטו תלתן אבל הבנתי שעלולה להיות בעיה בהגה במהלך הנהיגה. במקביל אני כבר כמה חודשים מחכה לסיוויק 2017 החדשה, אך לא מוצא נורמאלית ביד2. מאוד נדלקתי על הרכב מכל הבחינות, ולצערי לא רואה כאלו במחיר הגיוני. חשבתי לקנות רכב קבריולט משומש וראיתי שעד 80אלף רוב הרכבים בשנתון מאוד נמוך (אני מחפש רכב מ 2012 ומעלה). יש המלצה על קבריולט בתקציב הזה? אופציה נוספת היא רנו קליאו קולקשיין - אני אוהב את המראה של הרכב והרבה זמן רציתי לקנות אותו. קיים חשש לגבי האמינות ולגבי מחיר המכירה בעתיד. אפשר לקנות בפחות מ70אלף אחת…
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר הרבה חיפושים בסוף הגעתי לשני הרכבים האלה ואני לא בטוח איזה מהם יותר כדאי. מאליבו 3.5 לקצ'ורי או מאזדה 6 2.5 פרימיום. אני נוסע בערך 11-12 אלף ק"מ בשנה כאשר רוב הנסיעה היא בין עירונית. צריכת הדלק היא לא בעיה מבחינתי. ראיתי ששניהם מאובזרים היטב כמו למשל ריפודי עור וגג נפתח. אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם ניסיון עם הרכבים האלה, במיוחד בנוגע לאמינות, עלות אחזקה וטיפולים וכו'. יש לציין שאני לא מעוניין באקורד או מונדאו. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
התלבטות קשה מצד אחד אוקטביה 2016 1.8(style) מטוס. 0-100 ב7.5 שניות. אבל מליסינג. ועם 90 אלף ק״מ מצד שני גולף 2015 1.4 60 כ״ס פחות, 2 שניות יותר, מבוגרת ב8 חודשים, אבל מפרטי ורק 57 אלף קילומטר. נראת שמורה. וזולה ב6 אלף ש״ח הצרכים: בעיקר נסיעה לעבודה במרחק של כמעט 40 ק״מ
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתחיל תקופת ליסינג חדשה דרך מקום העבודה ומתלבט בין איביזה סטייל לבין פיג'ו 2008 אקטיב-גו. שתי המכוניות 2019, ואני יכול לקבל את שתיהן במחיר דומה, כך שזה לא שיקול בהחלטה. רוב הזמן אני נוסע לבד והרבה מתוך זה בדרכים בינעירוניות. מחפש רכב שישרת אותי 3 שנים בנעימות, בביטחה, ללא תקלות ועם כח זמין כשצריך. עשיתי בשתיהן נסיעת מבחן. האיביזה הרגישה נמרצת יותר והפיג'ו הציגה נסיעה רכה יותר. אמנם על הנייר ה-2008 משויכת למשפחת הג'יפונים אבל בפועל לא ממש הרגשתי את זה בתנוחת הישיבה. מבחינה עיצובים (פנים וחוץ) ומבחינת המערכות (מולטימדיה, בקרת שיוט אדפטיבית ועוד), האיביזה נתנה לי רושם חדשני יותר לעומת הפיג'ו שנתנה תחושה קצת מיושנת. חשובה לי האמינות של כל מערכות …
הודעה אחרונה מאת aHero, -
- 0 תגובות
- 510 צפיות
שלום רב. לנוכח פרסומים מפחידים בנושא הזה, האם יש צורך לבדוק שהרכב החדש עם 0 ק"מ שאני רוכשת מחברת אלדן משועבד?
הודעה אחרונה מאת yael888, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת natco, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 540 צפיות
שלום רב, לקחתי רכב לבדיקה בסעיף "שילדה ומרכב ליקויים בעל משמעות נמוכה" רשום: "פגיעה תיקוני פח וצבע ומלוי חומר לאורך סף שמאל" האם זה פגיעה בשסי\שילדה\מרכב ? האם יש ירידת ערך? תודה, ליאור
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 0 תגובות
- 488 צפיות
היי מישהו מכיר את הקורולה החדשה lounge ההבירידית? מוכרים אותה בערך במחיר של הסנס , רק שהיא ביבוא מקביל. כוללת סאן רוף ראיתי למישהו קיים או מכיר מישהו שיש לו? איך זה עובד עם היבוא מקביל והאם זה שווה, ראיתי שאין בזה זיהוי תמרורים ושטח מת תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת saharh135, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי, לאחר הרבה לבטים והתלבטויות פה בפורום ועם אנשים מבחוץ הבנתי שעליי להביא רכב גדול יותר לזוג ובעתיד לעוד . התקציב שלי הינו 55-60K וניסיתי לבדוק את היודנאי I30 - I35 - I25 וכל המכוניות הללו פשוט זוועה מבחוץ ומבפנים. קילומטר גבוה וליסינג וכו'. או שאפשר למצוא בליסינג משהו טוב ואני לא יודע. בכל מקרה ראיתי את הניסאן גוק שבאיזה מקום מזכיר לי את הקיה ספורטאג...קצת גדול עם בגאז בסדר גמור. איך האוטו מבחינה מכאנית? האם הוא שווה את העלות של 50-55K? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מעוניין ברכישת 208 דיזל יש לי כמה שאלות 1. איך האמינות שלה? יש מחלות ? 2. מה העלות של הטיפולים והתדירות? 3. מה העלות של החלפת קלאץ'? 4. האם המשאבת ad blue עושה בעיות? 5. כמה חתיכות שלה עלו לכביש? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 865 צפיות
מתעניין ברכב מסוג הונדה סיויק החדשה es, 1.8, שנתון 2007, ראיתי שהמחירון בלוי יצחק הוא 23k, המוכר דורש 20, עם אופציה מבחינתי להתגמש, למי שמכיר את הרכב, המלצות, טענות יועילו, מה לבדוק ברכב, דיברתי עם המוכר וגם חבר, המוכר די אמין נתן פרטים זהים, אני עוד מעט ילך לראות חזותית את הרכב, תודה
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
- 2 תגובות
- 611 צפיות
מחר הולך לראות B3 באזור כפר סבא רעננה אשמח להמלצה למכון בדיקה אמין שיבדוק תרכב. תודה
הודעה אחרונה מאת admtaynov13?, -
טיוטה מתהדרת בתצרוכת דלק עדיפה על פני האיוניק. עם זאת למרות מנוע ה 1800 שמנפיק רק 98 כ"ס ו רק 14.5 קג"מ עם הספק משולב של 122 כ"ס. על פניו נתונים עלובים מול האניוניק עם מנוע 1600 והספק של 141 כ"ס עם מומנט של 27 קג"מ כבר מ 1000 סל"ד. לא מבין איך הצליחו לסרס את הטויוטה ל122 כ"ס(מנוע בנזין מספק 132 כ"ס ומנוע החשמל 71 כ"ס =203 משולב) ואיך מנוע חלש שדורש לחיצה יותר כבדה על הדבשת ההאצה יותר חסכונית בדלק מהאיוניק.אני מאד מבולבל ומבקש הסבר. רוב הנסיעות שלי נמצאות בגליל המערבי שמלא בעליות תלולות, ירידות ,עיקולים,בלימות , האצות. לצפת,נצרת,כרמיאל,טבריה. לכן אני חושב שאני צריך רכב שיתן יותר כוח בעליות ולא בשביל להרביץ מהירות אלא בשביל לחסוך בדלק. אז מה לדעתכם יותר מתאים לי…
הודעה אחרונה מאת Shitu, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום קיבלנו הצעת ליסינג לרכבים הנ"ל מה מהם המומלץ ביותר ?
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 811 צפיות
היי, אני מתחיל לימודים בקרוב, ותוך כדי צריך להגיע לפחות פעמיים בשבוע מירושלים לתל אביב. עדיפות לרכב ידני, עם עלות תחזוקה זולה יחסית. ראיתי הצעה על i10 משנת 2013 עם 116 ק"מ ב20 אלף. האם הרכב מומלץ? יעמוד בנסיעה בינעירונית בצורה סבירה? אין לי צורך להיות הכי מהיר על הכביש. במידה ויש רעיונות לרכבים אחרים ידני, אשמח מאוד לשמוע! תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום לכולם, התחלתי לאחרונה להשתעשע ברעיון של רכישת פוקוס 1.5 טורבו מליסינג. אני מניח שבסכום של סביבות 45K ניתן לקבל פוקוס טרנד סדאן(המרכב המועדף עלי) 2016 עם נסועה של 70K ק"מ בערך. הרכב חזק, דינאמי ובעל תא נוסעים איכותי יחסית ובאופן כללי קשה לי לראות איך אני מקבל תמורה טובה יותר לכסף. הבדלי האבזור בין רמות הגימור לא גדולות יחסית ופחות מפריעות לי, כמו כן את גאנטים המכוערים שמגיעים בגרסת הטרנד תמיד אפשר להחליף. יש לציין כי אבא שלי מכונאי רכב ולכן יש לי יתרון קל מבחינת עלויות תחזוקה. אני מאמין שאחזיק ברכב שנתיים-שלוש בהנחה שהרכב ללא תאונות ובעל היסטוריית טיפולים מלאה, האם לדעתכם כדאי? תודה
הודעה אחרונה מאת Krd, -
היי לכולם , כיום אני נוסע על ספורטג׳ 1.6 בנזין שנת 2017 רכב נחמד מאוד אך עצל מאוד . כמי שאוהב התנהגות כביש ונוחות נסיעה זה פחות מה שאני מקבל ממנו . הוא כן נוח לנו כרכב משפחה ומדרכות אבל פה זה נעצר . אני מתבלט בין הספורטג׳ מנוע 2 ליטר עם 155 כוחות סוס לבין פורד קוגה מנוע 1.5 ליטר עם טורבו ו 182 כוחות סוס על פניו בכל פרמטר נראה שהופרד מוביל על הקיה למעט עיצוב חיצוני שאני חייב להגיד שהקיה יפה וגם לפורד יש קטע ... אבל זה עניין של טעם . אשמח לשמוע אם היה פה משהו עם התלבטות דומה .
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר אין ספור חיפושים ברשת (בין היתר בפורום הזה), התלבטויות וכו' אני פונה להתייעצות. אני צריך המלצה לרכב שעונה על הדרישות הבאות: 1. תנוחת ישיבה גבוהה (הרכב הקודם היה קרוסאובר 2016 אז לפחות כמוהו) 2. בטיחותי 3. חסכוני בדלק 4. אוטומט התלבטתי אם לקנות רכב חדש אך לאחר שספגתי ירידת ערך חדה במכירת הרכב הקודם שנקנה מהיבואן אני חושב שאעדיף לקנות רכב בן כ-3 שנשמר על ידי בעליו. עד כה התעניינו בפורד קוגה (לא עונה על החסכוני בדלק), סיטרואן קקטוס (לא עונה על תנוחת הישיבה הגבוהה), אופל מוקה (סך הכל יכול להתאים אם כי גם לא ממש חסכוני), דאסטר (לא בטיחותי), סוזוקי ויטרה (מנוע עצל - כמו של הקרוסאובר הישן). אודה מאוד על המלצות נוספות.
הודעה אחרונה מאת Stolero1405, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 703 צפיות
בן 25, עבודה מסודרת, רווק וכרגע נוסע על טרנטה משנת 2000 מזה כבר 6 שנים. נוסע בערך 10-12 אלף קילומטר בשנה. לא רוצה רכב חסכוני או האצ'בק, מחפש סדאן. התקציב הוא 60 אלף. הסתכלתי על הרבה רכבים והמאזדה 3 מצאה חן בעיניי מאוד. בתקציב הזה ראיתי שניתן להשיג אחת שנתון 2014-2015 עם מנוע 1.5 ברמת גימור קומפורט ללא בעיה. העניין הוא שיש עוד רכב שמעניין אותי אפילו יותר, שאני כבר שנים חולם עליו, ועכשיו הוא נמצא בהישג יד. אלפא 159. ניתן להשיג אחת שנת 2010-2011 עם מנוע 2.2 ורמת הגימור הכי גבוהה ב30 עד 35 אלף. ככה שירידת הערך תהיה מאוחריי. ממה שהבנתי דגם ה-2.2 הוא די אמין, אך האחזקה שלו יכולה להיות יקרה. הטיפולים אולם לא יעלו כמו באאודי, אך יותר יקרים ממאזדה. אותו דבר בנוגע לחלקים ו…
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 979 צפיות
שלום מחפש רכב שני לבית, תקציב 30k והפיינליסטיות הן גולף או אודי a3 5 דלתות משנתו עם 09-11 כאשר כמובן העדיפות היא לשנתון כמה שיותר גבוה. ראיתי שיש כמה מנועים (1.2/1.4/1.6)מה הכי מומלץ ? גיר: האם כל הדגמים הגיעו עם dsg או שחלק עם אוט פלנטרי רגיל ? עדיף לחפש אחד שכבר הוחלפו בו קלאצים ומח גיר ? הסיבה שהאודי נכנסה למשוואה היא שהמכלולים זהים ואני לא רואה סיבה לקחת גולף כשאפשר לקחת אודי באותו מחיר ( למעט שנתון כמובן ) המלצות נוספות ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 494 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב מעניין בתקציב של עד 30,000 לרכב כשהעדיפות היא לשלם כמה שפחות. רכב מעניין זה רכבים בסגנון של מאזדה 3 ספיריט, פוקוס \ מונדאו טיטניום. הייתי מאוד קרוב לקנות פוקוס גיאה 2008, אך היא חמקה לי מבין האצבעות ואין לדעת מתי תעלה עוד אחת כזאת ללוח. אם אפשר - ההעדפה היא לידני, אבל אני רואה שרוב הרכבים בסגנון אינם מוצאים במהדורה ידנית. הדרישות שלי מהרכב: * אמינות - רכב פשוט מכנית! לא דיזל, לא טורבו, לא רובוטי, לא מחשבים ולא חיישנים - מינימום מודרניזציה שיכולה להתקלקל ולעלות לי הרבה כסף. (חריגה - אם יש אחריות - לדוגמא כמו בגיר של הפוקוס) * אבזור מקורי - סאנרוף, מערכת סאונד, keyless, גלגלי מגנזיום - כל המרבה הינו משובח. * רכב חז…
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן, מתלבט לגבי רכישת פולקסווגן גולף 2013 מנוע 1200, דגם Trendlline עם 105 כ"ס גיר DSG 7 - לפי iCar צורה חדשה השאלה לגבי אמינות המנוע ובעיקר הגיר? זה הגיר הרטוב או היבש?
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
אהלן, אני מחפש המלצות מניסיון על מכוני בדיקה לפני קניה שפתוחים מאוחר, נניח עד 6 או 7. טווח החיפוש הוא בכל האיזור שבין תל אביב לירושלים. תודה
הודעה אחרונה מאת Eddard, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, הגיע הזמן להחליף את הרכב של אישתי. רכב שני במשפחה (רכב ראשי של העבודה). הרכב הוא רנו מגאן 2015 מהחברה (בעלים 00) עם בערך 57000 ק"מ. 1. אישתי רוצה אוטו יותר גדול - לכיוון של ג'יפ צעצוע. הצעתי לה את הדאסטר. ידועות לי המגבלות הבטיחותיות שלו (אשר אינן מגבלות לדעתי). מה דעתכם באופן כללי על הרכב ? כמובן בגרסא האוטומטית. עשינו עליו נסיעת מבחן ולדעתה/דעתי הוא מאוד נוח ופונקציונלי. די שקט ובאמת שווה כל שקל. 2. מחירון של הרנו הוא 54 אלף ש"ח. בסוכנות הציעו לנו טרייד אין (כמובן לפני בדיקה) 42 אלף שח (או 45 לא זוכר). מה אתם אומרים ? האם שווה לפרסם ביד 2 או לעשות טרייד אין ? תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת khalil, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 672 צפיות
היי, מחפש רכב מיני אוטומט חסכוני ובטיחותי עד 30 אלף שקל שנת 2013 - 2014 (יצויין כישמש גם לנסיעות בין עירוניות בין תל אביב לירושלים או אשדוד לדוגמה) מה הייתם ממליצים לקנות? יונדאי I10 סוזוקי אלטו? או סופר מיני כמו I20 סוויפט, מיצובישי ספייס סטאר או ניסן מיקרה?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, התלבטתי לא מעט איזה רכב לקנות, ועד שהחלטתי שאני הולך על מאזדה 3, עלה לי רעיון אולי דווקא לקנות מאזדה 6. ראיתי מאזדה 6 שנתון 2011 שעשתה 117,000 ק״מ יד שנייה במחיר של 37K (אפשר להסתדר איתו על 35K) שזה בערך מחיר של מאזדה 3 בשנתון הזה... אני חייל משוחרר, יש לי כסף בצד לקנות אוטו, השאלה היא מה רמת הקושי של להחזיק מאזדה 6 לעומת מאזדה 3? האם יש הבדל משמעותי? אני מדבר על - הבדלים בצריכת דלק טיפולים תקופתיים ביטוח רכב וטסט אשמח לשמוע אם למישהו יש/היה ניסיון עם שני הרכבים האלה תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
היי, החלטתי בסוף ללכת על קיה פיקנטו למשפחה. אין משהו אחר שנכנס לי עד תקציב של 50K ולפחות שנת 2013. משהו יותר ישן מזה כבר הרבה זמן על הכביש ואני חושש מזה. דעתכם בעניין בבקשה?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- שביט
- Haim_gds
- viper83
- Camaro 92
- T_A
- nglancer
- matan_mil
- Itzik-b
- Igalz
- davemustaine87
- tomerR