ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעתי שבגרסה הזו אין כבר הרבה בעיות וביקורים במוסך זה נכון? והאם זה מומלץ לזוג עם 2 ילדים וכסאות בטיחות? תודה.
הודעה אחרונה מאת Gosser1860, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, אז גדלנו קצת עם תינוקת ובנוסף יש צורך בעוד רכב ולכן אנחנו רוצים לקנות רכב נוסף שיהפוך לרכב ראשי והיונדאי i20 2012 תהפוך לרכב משני לנסיעות קצרות לעבודה של אשתי. המחשבה היא לקנות רכב בן 3-4 סדאן\משפחתי סטנדרטי אמין בטוח, מרווח יחסית בשביל כיסא ילדים (ואולי 2 בהמשך), וצריכה סבירה (נוסע 15 אלף בערך, כשרוב הק"מ בינעירוני) . איבזורים ופוזה לא מעניינים. התקציב הוא יחסית גמיש אבל מעדיף לא לבזבז סתם המליצו לי הרבה על הטיוטה קורולה שהיא יפנית, אמינה, משמרת ערך וכו', אך האם התוספת מחיר בקניה בשבילה אל מול מתחרות באמת שווה את המחיר? האם באלטרנטיבות יהיה כל כך הבדל? תודה
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי לכולם. אנחנו נשואים פלוס תינוקת, עם עוד אחד בדרך בעז''ה! אין לנו רכב כרגע, ורוצים לקנות בקרוב את הרכב הראשון שלנו. צרכים: רכב אמין תחזוקה זולה נוח למשפחה רכב שנוכל להישאר איתו עד לגריטה לא איכפת מביצועים, העיקר שיביא מנקודה A ל B בצורה נוחה. מה אומרים על סובארו b3 2010 מנוע 1.5? קראתי עליה המון ביקורות. הרוב אומרים שהיא אמינה - שזה טוב מאוד הרוב אומרים שהיא נוחה ומתאימה למשפחה - שזה מעולה אבל כולם מתלוננים על צריכת דלק מוגזמת - שזאת בעיה! אני יודע שיש ניסאן טידה, טויוטה קורולה ועוד רכבים מאותה קטגוריה שאמינים לא פחות וצורכים פחות דלק, אבל יש 2 נקודות שבגללן אני בכל זאת נוטה ל b3: 1) בשנתיים הקרובות רוב הנסיעות לנו הן עירוניות…
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש רכב משפחתי מרווח מאחור למושבי בטיחות וסל קל, חזק בעליות, תא מטען מרווח 480-500 וחסכוני. חשבתי על סקודה אוקטביה קומבי 2015. אופל אסטרה סטיישן 2016, וקיה סיד סטיישן גרסת הדיזל אוט'. מה עדיף לקחת? רוב הזמן הנסיעות בעיר עם עליות. ומה הסיכונים בגיר של הסקודה 2015? ואם יש הצעה אחרת?
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום הגיע זמן להחליף ליסינג מהעבודה. הקארוק רלוונטי רק בגרסת 1.0 ,אטקה כבר לא במלאים לצערי.מישהו יכול לספר על התנהלות ביום יום איתה? נוחות,כביש מהיר? פקקים? היתה לי אוקטביה ליסינג בעבר אז אני מכיר את השילוב מנוע גיר למרות שהיא היתה חזקה יותר. תודה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי חברים, אני מחפש רכב להורים שלי שנוסעים רק בתוך העיר, משהו כמו 1500 ק"מ בשנה. הם לא צריכים משהו מהיר, לא משהו מדהים ביופי, שיהיה אוטו חוסך, בטחוני, ואמין. כרגע התמקדתי על כמה דגמים. Hyundai - i20/i10 Nissan - Micra Kia - Picano Mazda 2 אמרו לי להתרחק בפיג'ו כי קשה למכור אותם, השאלה אם זה בכלל רלוונטי להורים שלי עקב הק"מ הנמוך שהם יעבירו עם האוטו. אשמח לעצות בתחום הכספי הנ"ל. תודה!
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 839 צפיות
היי חברים , אני מחפש רכב שני לאחר שהרכב של מת ויש לי התלבטות בין 2 רכבים : 1 סקודה פביה ידנית שנה 2012 ומעלה בסביבות ה 30 אלף ש"ח 2. יונדאי I20 ידנית שנה 13 ומעלה בסביבות ה - 25-30 אלף שח הרכב ישמש אותי לנסיעות של עבודה אני עצמאי ולא יודוע לי כמה ק"מ אני יעשה בשנה אבל לא מאמין שהעבור את ה 20 אלף יש לי ילדה בת 1.5 ואת אישתי וזה יהיה רכב שני במשפחה הראשון זה סובארו b-3 (שחוץ מהצריכת דלק אין לי טענות אליו ) על מה אתם הייתם ממליצים לי ...? מה שחשוב לי לדעת זה מה עלות הטיפולים הרגלים של זה מול זה ומה באמת יותר נוח לנסיעות כי גם נסיעות ארוכות לפעמים יהיו לי
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
מדובר במאזדה 2 דינאמיק- הצורה הישנה. הרכב נלקח לבדיקה ממגרש טרייד אין (לא סוחר מדרכה ולא יבואן- משהו באמצע,מדובר במגרש בצפון שעובד עם היבואנים) ונבדק ב מ.מ.מ שהם המכון אחד הקפדנים אם לא ה... והיה שם אדם שאני אישית מכיר וסומך עליו אבל היות וזה לא בשבילי,אלא בשביל חבר מתבקשת ההתייעצות. לגבי השילדה המכון אומר שאין משמעות גבוהה- גם לא בתיקוני הכנף האחורית. מבחינה מכנית- רצועת מנוע,שני צמיגים חייב להחליף ולבצע טיפול 90K. המוכר התחייב לתקן את הליקויים+לבצע טיפול 90K (אעפ"י שהרכב עבר 68,000 ק"מ בלבד). הטסט של הרכב בחודש 7/19. מחירון לטענת הסוחר 36K מוכן למכור ב 35K לאחר שמתקן את הליקויים על חשבונו.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לרכוש קיה פיקנטו רמת גימור ספורט, 1.2 ידנית, עם בערך 65 אלף קילומטר, שאלה לי מבחינת אמינות. תחזוקה. דלק. כמה הרכב זול ואמין מהבחינות הללו? והאם הרכב מרגיש נעים לנסיעה (אני קצת סולד מהנסיעה של ה-איי10 לדוגמא).
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
שלום, הייתי שמח לעזרת הפורום פה בנושא הבא. אנחנו זוג, מחפשים כרגע לקנות רכב לא יקר, אבל גם לעשות קניה חכמה. יש לי הצעת קניה ממישהו שאני מכיר על פג'ו 308 137,0000 ק"מ ב18 אלף ש"ח מנוע הוחלף עשה סה"כ 100,000 ק"מ. בגלל שאני לא ממש מבין ברכבים וזה הרכב הראשון שאני קונה אשמח לעזרת הפורום להבין כמה דברים. אקדים שמבחינתי, כרגע, תוך חמש שנים לגרוט את הרכב בתנאי שיעשה לי את העבודה כמו שצריך ולא אבלה כל היום במוסך. השאלה הכי חשובה מבחינתי אם אני מסתכל עכשיו חמש שנים קדימה, באיזה סיטואציה מצבי טוב יותר בשנים הקרובות, רכב שעולה סביב 30,000 (ואולי יותר) ויכול להימכר במחיר סביר בשקלול כל ההוצאות שבאות בתחזוקה השוטפת שלו, או רכב כזה זול יחסית ש…
הודעה אחרונה מאת ידידיה כהן, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 27 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
הי חושב על קניית היברידי. אני מבין שהסוללה עובדת בעיקר בעיר עד למהירות נמוכה ואז נכנס לפעולה מנוע הבנזין. במידה ואני גר באזור הררי ונוסע בעיקר נסיעות ארוכות עם ללא פקקים האם גם אז ההיברידי יבוא לידי ביטוי ויכול להיות חסכוני ?
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 859 צפיות
שלום, מחפש רכב בתקציב של עד 30K-32K. שימוש: לאמא +2 תינוקות מאחורה (פעם/פעמיים בחודש עוד 2 אנשים). נסיעה של 7K-8K לשנה, בשילוב עירוני ובין עירוני. דלק הוא לא ה"אישו" המרכזי. יותר חשוב לי תחזוקה נמוכה ובטיחות. מהדגמים שראיתי וקראתי בפורום חשבתי על כמה דגמים. יונדאי I35, שנת 2011 - 2012. מאזדה 3, 2011 - 2012. טויוטה קורולה, 2010. הטויוטה נראת הכי מתאימה רק שבשנתונים האלה יש בעיה בביטול כריות אוויר ורק 2 חלונות חשמליים. אם למישהו יש עצה אחרת, להגיד שזה לא משנה או אישור למשהו שהצעתי אשמח לשמוע.
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 912 צפיות
שלום לכולם. אודה לעזרתכם המקצועית. אני מחפש רכב להורים שלי בני 65 , נוסעים בעיקר בתוך העיר ומדי פעם מחוצה לה. מחפשים רכב חסכוני אמין ונוח , עם בידוד רעשים יחסית טוב ושייתן תמורה למחיר. הציעו לי גולף 2012 105 כוחות סוס. הרכב יד שניה מפרטי עם 77,000 קילומטר , בבדיקה שעשיתי מול חברות הביטוח ללא תאונות ומבוטח במקיף ברצף, עבר את הטיפולים בחברה. ב2017 החליפו לו מח גיר וכן מצמדים חדשים. נסעתי על הרכב אתמול, נוסע חלק ללא רעידות. השאלה שלי, האם הרכב הזה אמין? או שהדגמים הללו ידועים בבעיותיהם והם מבקרים במוסך כל הסמן. הציעו להורים שלי לקחת יפניות בגלל האמינות, אך נראה לי לא הגיוני לשלם מחיר על רכב פחות נוח עם מנוע אטמוספרי רגיל . השאלה אם יש צדק בדבר…
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, במחירים האלה שווה להתעסק עם המכוניות הללו? גיר DSG עדיין עם בעיות כל שני וחמישי במוסך? ועוד שאלה ברשותכם. רנו קליאו דור החדש 2016 היא תקינה מבחינת הכל?
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, הייתי לא מעט במגרשי חנייה מאלבר/אלדן ועד לטרייד מוביל וכלמוביל. הם יעשו כל שביכותלם למכור לי ועליתי על אחד בשנייה האחרונה לפני "ההסכם" הבנתי שהוא משקר אותי ובבדיקה גם הייתי מבין זאת אך חבל על הכסף. עכשיו הייתי בשלמה סיקסט וראיתי I20 עם 71 אלף קילומטר שנת 2015 שהייתה בליסינג ועכשיו מוציאים אותה למכירה בפרטי. כרגיך, המוכר אומר "הכל מצויין, אין תאונות ואף לא שריטות". "מה שהיה שרוט הלך להשבחה ולאחר מכן מוצע למכירה". אלו מילים של המוכר. מעבר לזה אני חושב שאני אלך לבדוק בשלמה אין לי מה להפסיד כי הרכב שם ולא אצטרך להמתין עד שיעבירו מסניף אחר או כמו בכל מוביל אמרו לי "עד סוף שבוע הבא". הייתי בטרייד מוביל הכי גרועים שיכולתי להגיע אליהם! פשוט מעצבנים ברמה …
הודעה אחרונה מאת sportcar123, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם קראתי כבר בכמה שרשורים שהפיקאסו מ 2014 הוא רכב 7 מקומות מומלץ בעל אמינות טובה. הסתכלתי על מחירונים ודגמים וקצת הלכתי לאיבוד עם הפרטים . , נראה שבכל שנה הם הוסיפו משהו חדש לרכב מבחינת מפרט ומבחינת מערכות בטיחות. אשמח אם מישהו יוכל לשות לי קצת סדר. תודה נ.ב אשמח גם להמלצה על דגם ספיציפי מומלץ (דיזל / בנזין) ומאיזה שנתונים יש מערכות בטיחות אקטיביות (לא מובילאיי!!) ומה המחירים הראלים שאפשר לרכוש אותם
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לרכב שאני מעוניין לקנות מדובר בהונדה סיוויק האצ'בק 2006 עם גיר רובוטי. מה אני יודע: יודע שהרכב אמין, יש אענות לפה ולפה לגבי צריכת הדלק ( לא באמת מדאיג אותי). בנוגע להתנהגות כביש ונוחות אני שלם עם זה. אבל מה בנוגע לגיר הרובוטי? אמין? יש בעיות בדרך כלל? מה צריך לבדוק? למה צריך להשים את הדגש? המון המון תודות
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כרגע מתלבט בין שני הרכבים האלה סובארו אמפרזה B3 שנתונים 08 09 רמות גימור RXI מנוע 2.0 150כ"ס 4X4 או מזדה 3 ספיריט גם אותם שנתונים בגדול אני נוסע לרוב לבד ברכב, מעדיף לשלם כסף לתחנת דלק ולא למוסך בגדול מה שחשוב זה אמינות אבזור וביצועים חסכון בדלק המזדה נסחרת במחירים מאוד יקרים ביחס לשנתון והמחירון (גם יד 2 וגם לוי יצחק) הסובארו זולה מאוד ועל פניו נשמעת עסקה טובה יותר, ידוע הקטע של צריכת דלק גם אם יצא 1-10 זה טוב (נוסע רגוע מאוד בלי האצות מיותרות.) על מה צריך להסתכל שקונים את הרכבים האלה? הבנתי למזדה יש "בלאי מואץ" של תושבות שעולות יקר. תודה.
- 5 תגובות
- 984 צפיות
שלום, מה אתם אומרים על ההצעה הבאה? סיטרואן סי 4 פיקאסו 5 מושבים ליסינג לשעבר 74,000 ק״מ שנתון 2016 חודשיים אחריות יצרן ללא תאונות בבדיקה של המוכר יצא תקין אבל אקח ל 2 בדיקות מטעמי. אצל גבע ובמעבדה. הרכב נראה טוב 56,000 ₪.
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי , אני מחפש לקנות רכב ספורט עדיפות לקבריולט עד 400 אלף שקל , אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את זה. אני נוסע בדרך כלל רק עם החברה , ככה שהמקומות מאחורה לא כאלה חשובים לי , עדיפות ליד 2 ולא רכב חדש בינתיים ההתלבטות שלי זה בין bmw i8 2016 לבין mercedes c300 cabario 2019 , חשוב לי המראה שימשוך את העין וגם יתן לי חווית נהיגה אשמח להצעות ואם מישהו מכיר מקרוב את הרכבים הנ״ל אשמח גם לשמוע חוות דעת תודה
הודעה אחרונה מאת Maximiliano, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ערב זח, גמלה בליבי(נוסח הרוצחים בויינט) החלטה גורלית מאין כמוה- למכור את הפיגו 307 2003 ולהשתדרג. מה שאני רוצה זה רכב מעניין, כלומר: רכב סקסי או זאב בעור כבש או גיפ. כמובן ששילוב הקריטריונים יתקבל בברכה(אם כי בד"כ היצע שכזה יעלה יותר). פרטים נוספים: אני נוסע כ 12k בשנה, צריכת דלק לא פרמטר קריטי, גירים ידניים ואוטומטיים באים בחשבון(אני אוהב לנהוג, אך אוטומט לא ירתיע אותי אם הרכב מגניב). רכבים שמצאתי בתקציב ועניינו אותי: אלפא מיטו 170כס ידני, אלפא GT, אלפה גולייטה מפלצתית אחת, וולוו s60 t5, וולבו c30 230hp, לנציה דלתא, פיגו 208 gti(אם כי עולה 65k), גיפ ליברטי... רוב הרכבים שנתון 2011-2013, חוץ מהליברטי שהוא שנת 2007 כמדומני. אשמח לחוות דעת על הרכ…
הודעה אחרונה מאת method, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נמצא לפני עסקת ליסינג על אחד מרכבי סופר מיני : מאזדה 2, יונדאי i20, פיז'ו 208, סוזוקי באלנו וסיאט איביזה. לפי מה שקראתי וניסיתי להבין, האיביזה היא הכי "אוטו" מבינהן, אך אני דווקא פוזל לנתונים של ה 208. מה תהייה הבחירה הכי מוצלחת לדעתכם? תודה Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ilanbs87, -
-
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני מתלבט מאוד בין קיה ספורטאז (1.6 בנזין) לרנו קדג'אר(1.5 דיזל) מהשנים 2016-2017 עבור משפחה של שני מבוגרים ושני פעוטות. צפויה נסועה ממוצעת 15-17K עם רכיב לא מבוטל בתוך העיר. בשני הרכבים בולטת לטובה נוחות הנסיעה ושניהם נאים בעיניי (אם כי הקיה כבר נראה לי מעט גנרי כי הוא כ"כ נפוץ). החשש שלי הוא מצריכת הדלק הגבוהה בקיה ומצד שני מעלויות אחזקה יקרות צפויות ברנו , שהוזהרתי בעניינן על ידי חבר בעל ניסיון עם רנו וצרפתיות באופן כללי. רציתי לדעת הכצעקתה? האם הקיה כזאת זללנית דלק והרנו יקר לאחזקה? יש דרך איכשהו להשוות מחירי טיפולים במוסכים מורשים? אשמח לעצה מבעלי ניסיון וכמובן לשמוע על דברים נוספים שאינני לוקח בחשבון - לדוג' שוק יד שניה וכיוב'.
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, איך הרכב שנתון 2015-2016? יש הבדל בין ההאצב'ק לסדאן? שתי המכוניות 1.4 עם 109 כ"ס. דעתכם? רכב לזוג + 1 (תינוק) צריך מקום לעגלה.
הודעה אחרונה מאת sportcar123, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לקנות רכב וחשבתי לחסוך התעסקות וכאב ראש בכל מה שקשור ללחפש משומש ולקנות חדש או בעצמם 0 ק"מ. ראיתי אצל אלדן ספארק 2019 אוטומטי (שונא ידני) ומבקשים עליה 69,000 בערך (אפשר אולי למצוא קצת יותר זול אבל זו לא הנק'). יש לי 2 חששות, 1. שבגובה שלי (יחסית רזה אבל מטר שמונים ושש) אני ארגיש צפוף (בראש, ברגלים, בצד?) 2. אני כן רוצה רכב שיהיה נוח לנסיעות בין עירונית, השאלה כמה הרכב ירגיש נוח, בטוח, ויחזיק מעמד בכביש המהיר? -- אני לא צריך להסיע אנשים מאחורה יותר מדי ככה שפחות אכפת לי איך מרגיש שם, ולא אכפת לי תא מטען. אגב אני לא נעול על הרכב הזה פשוט הוא משך את תשומת לבי בגלל הבפנים שלו ומחיר שפוי יחסית לרכב מהניילונים. תודה.
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, פונה אליכם להתייעצות לפני רכישת רכב פנאי לאישתי. הרכב הקודם שנהגה בו היה סוזוקי קרוסאובר ידני 2016. דברים שלא מוכנה להתפשר עליהם ברכב הבא: 1. אוטומט 2. תנוחת ישיבה מעט גבוהה מפרטי (כמו הקרוסאובר שהיה לה בערך) 3. חסכוני יחסית בדלק 4. בטיחות חשבנו להוציא עד 80 אש"ח לרכב משומש או לקנות דרך המבצע שיש עכשיו בחבר את הסטוניק לדוגמה. הסטוניק לאחר ההנחה תעלה סביב ה110-115 אש"ח ומנגד ראיתי שאפשר למצוא קקטוס 2018 במחיר של 65-75 אש"ח ביד 2. האם הסטוניק שווה עוד 40-50 אש"ח? לי נשמע שהקקטוס לוקחת מבחינת VFM. רק מציין שבמעלה הדרך נפסלו הרכבים הבאים (מיד 2 כמובן): קשקאי דיזל (יקרה מידי) קדג'אר דיזל (אישתי לא אהבה את העיצוב), סופרטאז' (צריכת דלק ג…
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 15.7 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחר כמה בדיקות לאור רכישת ג'יפון חדש בקרוב, שני הדגמים שהתלבטתי בינהם היו המיצובישי אקליפס קרוס וההונדה HR-V החדשות. מבחינת מחיר, ההונדה יותר מתאימה לטווח מחירים שאני מחפש. האם יש כאן בעלי HR-V שרכשו אותו בשנה-שנתיים האחרונות ויכולים לתת לי חוות דעת עליו? עשיתי נסיעת מבחן אבל אין באזור שלי הרבה במפרים או עליות תלולות כדי לבדוק את המנוע 1.5 טורבו שלו כמו שצריך. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת avi60769, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 470 צפיות
פרסמתי כאן בטעות במקום בפורום טכני - אפשר בבקשה להעביר את זה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים, אני רוצה לקנות רכב יד שניה וחזרתי לאופציית הידני ההתלבטות היא בין יונדאי i20 לבין דאציה אנחנו זוג פלוס ילדה ויש לי כבר רכב אחד גדול סובארו b3 של אישתי האמת שאני מאוד אוהב רכבים גדולים אבל מסתדר גם עם הקטנות... התקציב הוא עד 35 אלף שקל צה אומרים על מה הייתם הולכים??
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
היי, אז בדקתי היום סיטרואן C4 דיזל 2013 עם כ 100K ק"מ. אשמח להמלצה על מוסך מתמחה שיוכל לבדוק את מצבו כמו שצריך לפני הקניה. כמו כן, אשמח לדעת האם יש טעם להגיע קודם למכון בדיקה או ישר למוסך... תודה
הודעה אחרונה מאת yuval_rotem,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 594 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nir eli
- הרקוליטו
- אלעדית
- BEEKER
- yor2
- Froyne
- יצחק מכירות
- Rongaflugen
- ציטי
- itaysamurai
- nadavd4
- hans