Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ,

אני מחפש רכב שני לאחר שהרכב של מת

ויש לי התלבטות בין 2 רכבים :

1 סקודה פביה ידנית שנה 2012 ומעלה בסביבות ה 30 אלף ש"ח

2. יונדאי I20 ידנית שנה 13 ומעלה בסביבות ה - 25-30 אלף שח

הרכב ישמש אותי לנסיעות של עבודה אני עצמאי ולא יודוע לי כמה ק"מ אני יעשה בשנה אבל לא מאמין שהעבור את ה 20 אלף

יש לי ילדה בת 1.5 ואת אישתי וזה יהיה רכב שני במשפחה

הראשון זה סובארו b-3 (שחוץ מהצריכת דלק אין לי טענות אליו )

על מה אתם הייתם ממליצים לי ...?

מה שחשוב לי לדעת זה מה עלות הטיפולים הרגלים של זה מול זה

ומה באמת יותר נוח לנסיעות כי גם נסיעות ארוכות לפעמים יהיו לי

פורסם

סקודה פאביה / פולקסוואגן פולו/ סיאט איביזה זה אותו רכב, עם מנוע 1.4 וגיר רגיל זה אחד הרכבים ה-אמינים ביותר, חסכוניים ביותר, רק חשוב להקפיד לקנות רכב שטופל כראוי ועבר החלפת רצועת טיימינג (לא לסמוך על המוכר, לדרוש קבלה או להחליף בעצמך אחרי הקנייה).

הייתה לי I20 שנת 2009 אוטומטית כ- 6 שנים, והיו לי במשפחה הרבה רכבי VAG עם מנוע 1.4 גיר רגיל, ורכבי ה VAG היו אמינים הרבה יותר עם גיר רגיל.

ועוד לא דיברתי על איכות החומרים המזעזעת ב I20.

פורסם (נערך)

אם אני לא טועה, בשנתון הזה שווקה גם פאביה סטיישן ידנית עם מנוע 1.2TSI מוחלש (86 כ"ס) - גם תרוויח שימושיות עדיפה (תא מטען ענקי ושימושי) וגם ביצועים עדיפים עם צריכת דלק חסכונית.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

שים לב שבאותה הנה הייתה גם פאביה עם מנוע 1.4 אטמוספרי ומנוע tsi בעל שני הספקים - 86 כ"ס ו105.

מנועי tsi יהיו חזקים מאשר המנוע של היונדאי.

לדעתי הפאביה גם נוחה יותר אם כי נותנת תחושה של רכב צר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...