Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי מרווח מאחור למושבי בטיחות וסל קל, חזק בעליות, תא מטען מרווח 480-500 וחסכוני.

חשבתי על סקודה אוקטביה קומבי 2015. אופל אסטרה סטיישן 2016, וקיה סיד סטיישן גרסת הדיזל אוט'.

מה עדיף לקחת? רוב הזמן הנסיעות בעיר עם עליות. ומה הסיכונים בגיר של הסקודה 2015? ואם יש הצעה אחרת?

פורסם

אם רוב הנסיעות בתוך העיר אז הסבירות להחלפת מצמדים בגיר של הסקודה יגדל. למיטב הבנתי, עלות התיקון אינה זולה.

אופציה נוספת, אם כי קשב למצוא אקזמפלר במצב טוב, היא רנו פלואנס דיזל. היא חזקה וחסכונית בגלל מנוע הדיזל, היא גם מרווחת מאוד, נהגתי בגרסת הבנזין וגם ישבתי כנוסע מאחור וניתן לומר שהמרחב הפנימי טוב מאוד.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

הראשונה בחירה לא טובה לעיר (תעשה חיפוש DSG7),השנייה- אם רמת האמינות זהה לדגמים של שני שנתונים אחורה אז עדיף שלא ולגבי הקיה הייתי בודק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הסקודה הכי חזקה במה שרשמת, אם אתה לא מפחד תיקח מונדאו 2 ליטר טורבו שיותר חזקה משלושתן בהרבה ויש לך ים של מקום, ב40 אפשר לשים את היד על טיטניום 2012 או 2013 רכב מפנק וחזק מאוד גרסת 5 דלתות תא מטען ענקי, חסכונית היא לא ממש אבל על כח משלמים.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...