ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,567 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
אהלן, אני חייל משוחרר שצריך לקנות רכב, בגדול אני מחפש רכב שיספיק לצרכי עבודה וטיפה מעבר, וחשוב לי שצריכת הדלק תהיה סבירה לפחות והוא יהיה אמין מהבחינה שלא יהיה צורך בתיקונים יותר מדי אם אני מטפל בו כמו שצריך. אני לא מבין מי יודע מה ברכבים, וקיבלתי את ההצעה הבאה: מאזדה 3 2005, נמכר למוסך בקלנסווה (מוסך ערבי מורשה, שההורים שלי מכירים כאמין) אחרי שעבר איזה רף קילומטרים מסוים. בעל המוסך קנה אותו במחיר מוזל, עשה לו טיפול overall והחליף ראש מנוע (שלפי מה שהוסבר לי, הופך את מס' הקילומטרים ללא רלוונטי כי המנוע אחרי זה הוא "כמו חדש"?). כלומר הרכב עבר את כל הבדיקות והטיפולים שצריך במוסך ויש לי התחייבות מהמוסך שהוא פיקס, כמו כן יש לו טסט לשנה, ובעל המוסך מתחייב לטפל ללא עלות אם…
הודעה אחרונה מאת asafkov, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
נגיד ויש לי רכב יד 2 למכירה. יש לו ביטוח מקיף + חובה רק לי ולאישה. מגיע קונה ... באופן טבעי הוא מעוניין להרגיש את הרכב בנסיעה עצמית שלו .. איך מתנהלים ? הרי אם קורה משהו - אין ביטוח - לא ? מה נהוג ?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים . מצאתי רכב לטעמי וסיכמנו את כל תנאי המכירה. לצערי הרכב משועבד לבנק של בעל הרכב מאחר והוא לקח כנגד הלוואה לקניית הרכב. על מנת שהוא יסיר את השעבוד ויוכל לעשות לי העברת בעלות עליו לשלם את חובו לבנק . אין לו כסף לשלם והוא מתכנן על הכסף של מכירת הרכב. הוא מסכים שנלך יחד לבנק נפרע את החוב ונקבל מהם אישור ולאחר מכן אקח את הרכב אליי וכעבור כמה ימים כשהשעבוד יוסר נבצע העברת בעלות. כמובן הכל יחד עם זכרון דברים או פגישה אצל עורך דין. אני קצת חושש מזה? האם זה תקין? האם יש דרך אחרת פחות מסוכנת ?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 689 צפיות
שלום לכולם , אני מחפש רכב נוח וחזק לנסיעות יומיומיות לבירה מהמרכז , פתחתי כאן ת'רד לפני כמה חודשים עם בקשה להמלצות של מיני\סופר מיני. כעת הבנתי שהחיפוש הנכון יותר הוא סופר מיני\משפחתית ולכן אודה לעזרתכם בהמלצה לרכב שיהיה נוח בתוואי הנסיעה הזה מבחינת עמידות , נוחות וחוזק. התקציב הוא באיזור ה 70 אלף עם גמישות של 10/15 אלף מעלה. בחנתי אוריס היברידית והתרשמתי ממנה לטובה , היא שקטה ונוחה אך אשמח לדעת האם לדעתכם היא אופציה טובה לתוואי הנסיעה הזה - הכוונה בעיקר שתשמור על קצב טוב ללא מאמץ כבד. בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בינה לבין האוריס שהיא לא היברידית , האם חוץ מהשקט יש הבדל גם בכוח ובסחיבה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אשמח לשמוע האם למישהו הייתה חוויה, ובפרט - איך זה מתנהג בפקקים ממש..תודה! קיבלתי הצעה מאלבר על בערך 2,800 ש"ח (+מקדמה) ל - 30 חודשים עבור הדגם הרלוונטי
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 526 צפיות
מבקש את עזרתכם בהחלטה על איזה רכב ללכת. 1. יונדאי i30cw שנת 2013 יד 2 (שתיהן פרטיות) 66 אלף ק"מ. 2. סקודה אוקטביה סטיישן שנת 2013 יד 2 (ראשונה ליסינג) גימור elegance, ק"מ 91 אלף. 3. קיה סיד סטיישן שנת 2015 יד1 ק" 115 אלף. איזה רכב יהיה אמין יותר לאורך 4-5 שנים? באיזה רכב יש אבזור מפנק יותר? Sent from my SM-J730F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אנחנו זוג עם תאומים בדרך ומחפשים רכב שיתאים לנו כמשפחה. כולל נסיעות לעבודה כ-30 ק"מ לכל כיוון. חשוב תא מטען מספיק גדול לעגלת תאומים וכל מה שנדרש, מושב אחורי שיהיה נוח עם 2 כסאות בטיחות. הרכב יפה ומגניב, והבנתי שנוסע טוב, היברידי זה יתרון, השאלה רק אם מתאים למשפחה. אנחנו מחפשים רכב בן שנתיים-שלוש...
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, ברשותי מזה כמעט שנתיים פיאסטה ידנית 2013. הרכב כבר עם 135K ק"מ (מתוכם כמעט 40K אצלי בשנתיים האלה) וצריכת דלק ממוצעת של 1:15. הנסועה היומית הקבועה שלי היום היא כ80 ק"מ, וזה עתיד לעלות ל120 ק"מ. האם העליה הזו בנסועה מצדיקה החלפה של הרכב? כיוון שהרכב כבר "סובל" מנסועה גבוהה, המכירה כנראה לא תהיה פיקניק. אני עושה את רוב הנסיעות שלי לבד ופרט לזה שהוא קצת עגלה, אין לי שום סיבה קונקרטית להחליפו, פרט להגדלת המרחק הנ"ל.
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים. יש לי תקציב של גג 88 אלף בתקציב הזה יכול להיכנס לי קיה ספורטג' שנת 2016 דגם בסיסי ביותר מנוע 1600 או צורה ישנה יותר שנתון 2014 מדגם בכיר ex עם מנוע 2000 ריפודי עור גג נפתח ועוד כמה פינוקים.. מתלבט ממש מה כדאי? הנסיעה היא לרוב עירונית אך מדי פעם יהיה טיולים מחוץ לעיר. נוסעים כ10k בשנה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אאודי TT 2014. האוטו על הנייר במצב לא רע בכלל. לקנות את הרכב זה פחות הבעיה אני יותר מתעניין לגבי התחזוקה השוטפת שלו. כמה עולים טיפולים שוטפים, בעיות נפוצות, מחיר האגרת רישוי. הבנתי שלרכבים האלה ולגרמניות בכלל יש בעיות בגיר ויש לי הרגשה שגיר של רכב כזה יעלה לי הרבה. אז אשמח לדעת מניסיון או יודע שלכם. תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
רכב עד 25k
מאת NoaLale-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 767 צפיות
היי, אני מחפשת רכב עד 25,000₪. החל משנתון 2012 חשוב לי שהרכב יהיה קודם כל אמין, אחר כך חסכוני(עדיפות ל1 ל16ק"מ לפחות, וחזק (שלא ארגיש שאני רוצחת אותו בעקיפות
הודעה אחרונה מאת ay115, -
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
היי אז רציתי לקנות מאזדה 3 אבל החלטתי למתוח את התקציב ל30. הבעיה עם המאזדה היא שהיא לא חסכונית. ראיתי שניתן להשיג את הפיגו' בשנתון יחסית גבוה די בזול. יש לי את הסטיגמה לגבי צרפתיות ופוחד מהקטע של האמינות, כמה האוטו אמין? מדבר על האוטומט לא הרובוטי, איך הצריכת דלק? יש אוטו אחר מומלץ במחיר הזה שהוא אמין ויחסית חסכוני? תודה!
הודעה אחרונה מאת me5000, -
אודי A3 חדשה
מאת hemi-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, חברים. אחרי שצמצמתי אפשרויות אני שוקל להזמין A3 חדשה. בביקור בסוכנות קיבלתי הצעה, על הדגם המאובזר ביותר עם מנוע 2.0, כולל כל מערכות הבטיחות במחיר של 207,000 ש"ח. נראה מעניין, למרות שמעבר לפינה כבר מתחממת מחליפה. האם ידוע לכם אם תיבת ה DSG מגיעה עם קלאצ'ים יבשים או רטובים בדגם זה? אמנם העיצוב הפנימי כבר פחות מרגש אבל נראה טוב בסך הכל. חסרה לי מצלמת נסיעה לאחור (תמיד אפשר להשלים) ובעיקר מסך מגע וחיבור לאנדרואיד אוטו (שבסוכנות נמסר לי כי יש אפשרות להתקין בתוספת תשלום). אשמח לחוות דעת מניסיון באשר לכדאיות הרכישה, בעיות ידועות, תחזוקה ושמירת ערך. חמי
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני עומד לרכוש מאזדה 2 דמיו 2016 (76000 קלומטר) מליסינג. בבדיקה שנערכה בדינמומטר נמצאו בין השאר נזילות שמן מנוע. לדעת הבוחן יש אטם שצריך החלפה, הוא לא יודע איזה. בחברת ליסינג אמרו שיקחו את הרכב למוסך מאזדה פתח תקווה ויתקנו במידת הצורך. השאלה היא האם שווה לקנות רכב שיש לו נזילת שמן גם אם היא תוקנה? האם זה מעיד משהו על המנוע\רכב? אם חוזרים אלי עם תשובה שתקנו אטם במוסך האם זה מספק? ומה קורה אם חוזרים אליי עם תשובה שהמוסך בדק וזה לא נזילה? אודה על עזרתכם אורי
הודעה אחרונה מאת uriemails, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 952 צפיות
אהלן חברים זה קצת ארוך אבל אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שקצת מבינים. אני כרגע מחפש לקנות רכב לתקופה של 3 עד 4 שנים בתור סטודנט. רוב הנסיעות שלי הן בתוך העיר (ירושלים) אבל בוא נגיד שפעם בשבוע שבועיים מחוץ לעיר גם. התקציב שלי הוא 30 אלף רק שלא אשקר כואב לי לשים את הכל 30 בפעם אחת כי זה לא נגמר אפעם בקניית הרכב ביטוחים טסט שמתקרב או איזה טיפולון קטן.. הגעתי ל3 אופציות שמעניינות אותי הראשונה: טויטה אוריס 2012 שעשתה 130 אלף, בעצם האוטו של ההורים שלי שהם כרגע מחליפים ככה שהוא אצלנו מקילומטר הראשון. מחיר: 20 אלף (מתחת למחירון) חסרון מנוע 1600 אוטו יחסית גדול למה שאני מחפש. אופציה ב': יונדאי I20 הסתכלתי ביד 2 יש כל מיני מציאות נחמדות שנתונים…
הודעה אחרונה מאת Ron Druyanov, -
- 4 תגובות
- 937 צפיות
שלום, אני מחפש רכב משפחתי בתקציב נמוך של 15000 ש"ח, אין לנו הרבה דרישות ופינוקים פשוט שיביא אותנו ממקום למקום. בעבר היה לנו מגאן והיינו מרוצים ולפני נסיעה לחול מכרנו אותה במחיר רצפה בגלל השוק הנמוך. הייתי רוצה ללכת על אותו כיוון רכב עם שוק נמוך. חשבתי על רנו פלואנס 2011-2012. מה אתם אומרים? עוד רעיונות?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, מחפש כבר תקופה רכב. חשבתי בעיקרון לקנות דיזל ידני בסגנון של הסנדרו סטפוויי אבל אני לא מוצא שמורים בתקציב שרציתי. בגלל שלוקח זמן ואני כבר רוצה להחליף את שלי (מאזדה 2) חשבתי על הסטפוויי או הרנו קפצ׳ור עם המנוע המדובר. למישהו יש ניסיון עם המנוע הזה? איך האמינות שלו? תקלות נפוצות? אני סקפטי לגבי אורך החיים של מנועי הטורבו המזעריים האלה. מה גם שראיתי כמה רכבים שהחליפו להם כבר מנוע. אשמח לדעתכם, תודה. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנחנו זוג צעיר, ללא ילדים, וברשותנו כבר רכב קטן ספורטיבי (שמתפקד בעיקר כרכב פנאי) ומחפשים המלצה לרכישת רכב נוסף גדול יותר (I20 \ מאזדה 2 ושות'), אוטומטי, אמין וחסכוני שרוב הזמן ייסע נסיעה עירונית של 10 ק"מ ליום ואחת לשבועיים נסיעה בינעירונית (100 ק"מ לכיוון), לכן אשמח לרכב יחסית נוח. הכיוון הוא לרכבים קוראינים \ יפנים. בתחילה בדקתי I20 אך ראיתי שמבחינת נוחות ואמינות לא היא מככבת. מאזדה 2 נשמעת מעניינת, מה מומלץ לחפש? התקציב הוא בסדר גודל 40 אש"ח, אפשר לחרוג במידך הצורך. רוב הזמן הרכב יהיה בשימוש של סטודנטית שחונה בחניות שהחונים בהם פחות אכפתיים לרכבים שם, לכן רצוי רכב שהפחחות שלו תהיה זולה (). כרגע בדיוק ה-206 שמתפקדת כרכב משני בשלבי גסיסה מתקדמים ואפילו המכונאי…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מבצע ניסאן קשקאי 1 2
מאת RabiAuto- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, כיום נוסעים על הונדה סיויק האצ'בק 2014 ולאור המבצע של ניסאן בימים האחרונים שמציע ניסאן קשקאי דיזל ב-136K חשבנו להשתדרג. קצת התאכזבתי לגלות באותיות הקטנות לגלות שמדובר בשילוב היוצא דיזל 1.6+תיבה רציפה ולא בשילוב החדש דיזל 1.5+תיבה רובוטית כפולת מצמדים (אגב, בניגוד למה שטענה נציגת ניסאן בטלפון כשביקשתי פרטים נוספים לצורך קביעת פגישה, שאלתי ספציפית על השילוב ונאמר שזהו השילוב החדש, אבל נניח שהיא לא מכירה יותר מדי...). במבחני הרכב השונים לא מצאתי קטילה של הגיר אבל יש לי חוויה לא נעימה מגירים רציפים בעבר (קורולה דור קודם ואטראז'). לא מצאתי הבדלים נוספים במפרט בין הדגמים. מה דעתכם? האם במחיר כזה ובתנאי שיהיו תנאי טרייד אין ומימון נוחים (על פ…
הודעה אחרונה מאת RabiAuto, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 666 צפיות
אני רוצה לקנות רכב ראשון למטרת הגעה לעבודה, חברה וכו'. מה שבראש שלי וכרגע וודאי זה hyundai Getz 2005 מנוע 1300 70 כ''ס ידנית, הרכב הזה הוא של חבר של אבא שלי אז זה מאוד אמין ובדוק (מחיר בערך 5000 ורכב עובד מעולה) אשמח קודם לדעת דעות על הרכב, צריכת דלק, אמינות, אם כדאי וכו'. שנית, יש לי התלבטות בגלל שביטוח של לא נסעת לא שילמת לא עובד על רכבים מ2005 אלא רק מ2008, אז אולי כדאי לי לקנות רכב שנתון 2009+ ולעשות ביטוח שלא משלמים עליו כזה הרבה? (קיבלתי הצעת מחיר מכל מני ביטוחים של 5 אלף - אני נהג חדש)
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 890 צפיות
צריך רכב לנסיעות בתוך העיר, בעיקר בית-עבודה. משהו כמו 15 ק"מ ביום. 4000 בשנה. רכב אמין כדי להימנע מבילויים במוסכים.. תקציב 25K לא משנה ידני\אוטומט גודל - זה רק לי בעיקרון, אז לא משנה כמה מושבים מאחורה באילו דגמים כדאי להתמקד? תודה
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
היי חברים. אני לפני קניית אוטו ראשון, ובסופו של דבר הגעתי להתלבטות בין שני רכבים- האיביזה והגולף. דיברתי עם בחור שנשמע אמין לגבי גולף 2012. טופל בצמפ'יון, 75 אלף קילומטר נקי מתאונות. צריכה של אחד ליטר ל-15ק"מ בעיר לטענתו. מה שמטריד אותי זה הגיר- הוא אמר שהרכב עבר עדכון תוכנה ומאז כבר לא מקרטע במעבר בין הילוכים. אמינות זה מאד חשוב לי. לא בא לי להתחיל להתעסק עם בעיות ברכב עכשיו. מה אתם אומרים? יש סיכוי שהבעיה הזו תחזור? אני מבין שעם כל הגולפים זה סוג של הימור, אבל אם הבעיה הזו קרתה אני מניח שהיא עלולה לחזור למרות שטופלה... אשמח לייעוץ. תודה רבה חברים וסופ"ש נעים.
הודעה אחרונה מאת B4 לגיל 40, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי, אשמח להצעות לרכב משפחתי עד 40K עם קילומטר עד 90K ויש נמוכה. יש דבר כזה לדעתכם? תתנו לי פשוט סוגים ודוגמאות ואני אחפש. התייאשתי כבר!! תודה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן. חבר ראה כזאת עם נתונים טובים. הרכב 1.6 אוטומטי. לא טורבו. אשמח לקבל כל מידע על בעיות ידועות או ממה להזהר ולבדוק. תודה.
הודעה אחרונה מאת galbh, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 495 צפיות
היי, מה לדעתכם לגבי האוטו? הצרכים הם רכב שני במשפחה (צריך רכב משפחתי). דלק סביר ונסיעה פעם ביום קרובה או פעמיים ביום גג. דעתכם? חיפשתי על עוד הרבה רכבים לפני הרכב הזה אך המענה עבורם היה לא תקין. יונדאי I30-35-25 בעייתי רובם ליסינג או שקרנים ונוכלים (סוחרי רכב למיניהם) בקושי אפשר למצוא פרטי ואמינה. מאזדה 3 רק שנת 2012 במחיר נורמלי של 30-40K כל השאר עפים במחיר מקסימום מרצדס. קיה פורטה - יקרה יחסית לרכב הונדה סיוויק סדאן - לא מצאתי משהו טוב.
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 601 צפיות
חברים, צריך את עזרתכם בבחירת רכב. אז ככה - זוג + 3. גילאים 6.5, 3.5 וחודשיים. נוסע בממוצע 20k בשנה. נסיעה בבוקר 25 ק"מ לעבודה, בסביבות 50 דקות בגלל הפקקים. בחזרה המצב פחות נורא וזמן הנסיעה הוא חצי שעה בערך. תקציב איזור 90k. יש מצב למתיחה של התקציב. מעוניינים ברכב מרווח, תא מטען גדול ולא שתיין גדול אם אפשרי. (בגלל הנסיעה שלי לעבודה, במידה ואסע איתו ולא עם המשני של אשתי... ). כרגע ב i30 אנחנו נוסעים עם סלקל מקדימה ואשתי נדחקת באמצע בין שני הכיסאות מאחורה (לכן הדחיפות בהחלפת הרכב). לא מעוניין במיני וואן. חושבים על הכיוון של ג'יפון כלשהו, בגלל הנוחות של רכב גבוה, תא מטען שימושי, ובגלל שעדיין לא היה ובגדול בא לנו האו…
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי, אני רוצה להפתיע את אישתי ולקנות לה את הטויוטה אייגו open tap עכשיו ההתלבטות היא כזאת יש רכב שראיתי מודל 2016 (48,000 ק״מ) פצצה ריפודי מוביל אי ועוד שלל תוספות נחמדות במחיר 45 אלף, קצת פחות מהמחירון. רכב חדש מטויוטה 79 אלף (לopen tap) כמובן שכאן יש ההיתרון של האחריות 3 שנים והכל. מבחינת ירידת ערך ככה או ככה זה כמעט נראה לי אותו הדבר (חוץ מזה שאשלם בערך 9 אלף על הניילונים שזה מחיר שאני מוכן לשלם) השאלה היא כזאת האם שווה להשקיע ברכב הזה מבחינת ירידת ערך? מה שווה לי לעשות לקנות מהחברה או יד ראשונה תודה רבה על העזרה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 831 צפיות
מפרסם עבור חבר(כי כשחיפשתי עבורי קיבלתי כאן מידע שימושי ביותר!) ערב טוב לכל שוכני הפורום, ברצוני להשתדרג קמעה ועל כן עליי למכור את ההונדה ג'אז 2003 ולהתקדם לרכב הבא שלי. מה שאני מחפש הוא רכב קומפקטי, זריז וסולידי. דגמים שעלו בראשי: BMW סדרה 1,Volvo C30 ,VW Golf ושות'- אך אינני מחפש רכב פוזות. פרטים נוספים: - אני נוסע כ 15k בשנה - צריכת דלק רצויה באזור 1 ל 12-15 -גיר אטומטי(על נגזרותיו) -שנתון 2013 ומעלה -אמין מכיוון שהרכב שברשותי כיום הינו בעל 80כ"ס, אני מכוון שהרכב הבא יהיה חזק יותר, נניח 150-160כ"ס. התקציב עבור קניית הרכב בלבד: באזור 50-60K. אשמח לקבל חוות דעת על הרכבים שהוזכרו לעיל, רעיונות נוספים יתקבלו בתשואות. …
הודעה אחרונה מאת method, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 711 צפיות
אשמח לחוות דעת על ניסן מיקרה מודל 2013 גיר אוטומט נפח 1.2 שמעתי בשנתון הזה יש בעיות אשמח לפירוטים ועם משתלם לקנות תרכב אגב הרכב הוא לאישה
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
שלום לכולם זהו אשכול של חוות דעת ומספר שאלות לגבי יונדאי איוניק נדבר על חסרונות יתרונות באופן כללי אני חושב להביא יד שנייה כזו אז מה דעתכם על הרכב באופן כללי? עסקה כדאית? ויש הבדל מהותי בין פרימיום לסופרים ? כי כמעט אין סופרים יד שניה
הודעה אחרונה מאת saharh135,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- שביט
- Haim_gds
- viper83
- Camaro 92
- T_A
- nglancer
- matan_mil
- Itzik-b
- Igalz
- davemustaine87
- tomerR