Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

זהו אשכול של חוות דעת ומספר שאלות לגבי יונדאי איוניק

נדבר על חסרונות יתרונות באופן כללי

אני חושב להביא יד שנייה כזו

אז מה דעתכם על הרכב באופן כללי?

עסקה כדאית?

ויש הבדל מהותי בין פרימיום לסופרים ? כי כמעט אין סופרים יד שניה

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גימור סופרים מוסיף התרעה על רכבים בשטחים מתים (חשוב לדעתי), קיפול מראות צד חשמלי ולוח מחוונים יותר מושקע. ד.א, אפשר להשיג את הסופרים באפס קילומטר אם אתה בקטע של לקרוע ניילונים.

החזקתי את הרכב שנה, עשיתי איתו כ 16K קילומטרים ולא יכול להמליץ עליו - המזגן היה בעייתי, מנוע הבנזין היה נותן קרטוע אלים מדי פעם (אולי הבעלים הנוכחי כבר אחרי החלפת מנוע/ממיר קטליטי, מי יודע), תנוחת ישיבה לא טובה (במקרה שלי) שלא מאפשרת לגמוע נסיעות ארוכות מבלי לגמור את הברכיים, בידוד רעשי כביש בדרכים בינעירוניות זוועתי - פשוט אין מצב לנהל שיחה עם מישהו שיושב במושב האחורי (אלא אם עוברים למוד של צעקות).

צריכת הדלק היא למעשה הדבר היחיד שטוב ברכב הזה (שזה מה שרבים מרוכשיו מחפשים). לגבי כל השאר, שחרר - או שאולי שווה לך לבדוק את הנירו, שמבוסס על אותם המכלולים, מכוער יותר (עניין של טעם) אבל גם מרווח יותר מאחור.

פורסם

תודה רבה על התגובה

1)לגבי הבידוד רעשים, עד כדי כך רועש? באיזו מהירות אי אפשר לנהל שיחה ברכב? נשמע ממש מוגזם (אני נוטה להאמין לך מן הסתם, אין לך אינטרס לשקר)

2) מה הכוונה מזגן בעייתי? לא מקרר פשוט ?

פורסם

כבר מ 50-60 קמ"ש נכנסים לתא הנוסעים רעשי צמיגים/כביש מוגזמים לטעמי. באשר למזגן - מדובר על מצב שבו אתה מדליק אותו במלוא העוצמה ולא יוצא אוויר קר, בכלל. ניתן לשמוע את המדחס (חשמלי) צורח לשמים, אבל בפועל לא עושה שום דבר. לאחר כמה זמן זה היה מסתדר מעצמו אז פשוט "חייתי עם זה" עד שנפטרתי מהרכב.

פורסם

על בידוד רעשים אחרים כאן גם יעידו שהוא בעייתי.

באשר לכל השאר, כנראה שנפלתי על לימון אבל הוא מספיק חמוץ בכדי שאני אמנע מלהמליץ עליו.

פורסם

אצלי שלושה חודשים.

בידוד רעשים באמת רע במיוחד.

נוסע בעיקר בעיר ובנסיעה רגועה במיוחד מגיע ל-16 ק"מ לליטר בלבד. חשבתי שיהיה חסכוני יותר בצורה משמעותית.

כל מי שנוסע במושב שלידי מתלונן על משענת הראש שלא מאפשרת לשבת בצורה נוחה כי היא בולטת מאד קדימה.

המזגן מעולה ולא נתקלתי בו בשום בעיות עד עתה.

אני בדגם של ליסינג אז ללא מראות מתקפלות וכל השאר שיש בדגם היקר מעט יותר.

הראות דרך המראה המרכזית מזעזעת בגלל החלון האחורי שאי אפשר לראות דרכו כלום. בזמן גשם המצב אפילו יותר גרוע.

בקיצור - רכב סתמי לחלוטין. מכיוון שגם מבחינת צריכת הדלק הוא לא מדהים, לא הייתי הולך עליו שוב.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם
אצלי שלושה חודשים.

נוסע בעיקר בעיר ובנסיעה רגועה במיוחד מגיע ל-16 ק"מ לליטר בלבד. חשבתי שיהיה חסכוני יותר בצורה משמעותית.

כל מי שנוסע במושב שלידי מתלונן על משענת הראש שלא מאפשרת לשבת בצורה נוחה כי היא בולטת מאד קדימה.

הראות דרך המראה המרכזית מזעזעת בגלל החלון האחורי שאי אפשר לראות דרכו כלום. בזמן גשם המצב אפילו יותר גרוע.

בקיצור - רכב סתמי לחלוטין. מכיוון שגם מבחינת צריכת הדלק הוא לא מדהים, לא הייתי הולך עליו שוב.

תודה על התגובה

התגובות ממש מורידות מהרכב

אני מנסה להבין למה הוא כלכך נמכר אם אנשים אומרים שהוא רכב כזה פח..

עד כדי כך גרוע?

אני מתקשה להאמין

פורסם
אצלי שלושה חודשים.

1 ל- 16 בנסיעה עירונית בעיקרה זאת צריכה מצויינת, כמעט כל רכב אחר לא היברידי יצרוך בתוואי נסיעה כזה במקרה הטוב 1 ל- 10.

ודרך אגב גם את צריכת הדלק הזאת אתה יכול לשפר כנראה בנסיעה שצופה את פני הדרך ולא סתם נסיעה רגועה.

מה תוואי הנסיעה שלך, מישורי/ הררי?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

שמע, תל אביב גבעתיים זה ההארדקור של ההארדקור של נסיעה עירונית. 1 ל 16 בתנאים כאלו זה מעולה וחלום לכמעט כל רכב לא היברידי שתמצא בשוק.

פורסם

600~ ק"מ למיכל בתוואי עירוני בלבד זו ממש לא צריכה בדיונית עבור האיוניק. כל רכב בנזין אחר היית מתדלק פעמיים אם לא פעמיים וחצי בשביל אותו הטווח ותוואי.

Sent from my Tricorder

פורסם

אוקי, מניסיון של יותר מ85 אלף קילומטר אני מאוד ממליץ על הרכב.

צריכת דלק של 1-18 משוחב, בנסיעה של אדם נמרץ!

0 תקלות בכמעט 90 אלף קמ בשנה.

מלבד טיפולים והחלפת מנורות פעמיים שום דבר לא התקלקל.

בידוד רעשים לא טוב, אבל אפשר לחיות עם זה. גם בנסיעה ב100 קמש אפשר לנהל שיחה ברכב.

המזגן בשונה ממה שנרשם כאן, מעולה!

יש לנו בבית, מאליבו, טיפו, ורפיד המזגן באיוניק לא נופל מאף אחד מהם.

הרכב שלי ירד מהכביש בגלל נהג משאית שהחליט לעבור צומת באור אדום.

הרכב נמעך והעביר אותי צומת! אבל שרד בכבוד יצאתי ללא פגע.

לא אומר שזה רכב מושלם ,יש טובות ממנה ( ראה ערך הקורולה החדשה) אבל כשלעצמו ולמחיר שלה ביד 2, זה רכב מעולה.

אני מחכה שיהיו כאלה יוצאות ליסינג במחירים טובים כדי לרכוש אחת לאשתי במקום הראפיד.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

• תוכן חדש...