Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF Trendline 2012 - האם לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היאריס אמינה ויחסית חסכונית, וכנראה תקיים את הציפיות שלך מטויוטה(בהנחה ותוחזקה כנדרש).

הנקודות החלשות שלה הן ביצועים , נוחות נסיעה, איכות פנים ובידוד רעשים.

נוחות נסיעה עדיף שתבדוק בעצמך, כי מה שלא נוח לי לאו דווקא לא יהיה נוח לך.

הבנתי. תודה על הייעוץ אחי.

כן הבנתי שיש לה קטע עם בידוד רעשים וזה קצת מפריע לי. נוחות ברמה הזו זה גם חשוב לי.

בנוסף היאריס 2013 והלאה מגיעות גם ל- 60 אלף שקל וזה טיפה יקר לי.

האמת אני מוצא המון קיה פיקנטו ספורט עם קילומטרז' נמוך ביד 2 אז אולי שווה לי ללכת לנהוג באחת (יש גם סאן רוף שזה פלוס מבחינתי.)

אני חושב שהיה הכי טוב שפשוט שאתחיל לקבוע פגישות עם אלה שרוצים למכור, לנהוג על המכוניות ואז ככה לקבל החלטה.

פורסם

קצת התפזרת התחלת עם משפחתית (גולף), ירדת לסופרמיני (i20, יאריס) ועכשיו ירדת למיני (פיקנטו). כדאי לחשוב מה הדרישות שלך מהרכב. בהצלחה.

פורסם

אשתי עם גולף שעלתה לכביש ב5/11 - אנחנו יד 1

הרכב עם כמעט 100K , והגיר/מכטרוניק - מקוריים לגמרי.

כנראה שלא יעזור כלום אבל לנהג/צורת נהיגה יש תורם.

אין סיכוי שאצלי זה היה שורד כך...

supreb 2016 l&k 280 4*4

• תוכן חדש...