Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו זוג צעיר, ללא ילדים, וברשותנו כבר רכב קטן ספורטיבי (שמתפקד בעיקר כרכב פנאי) ומחפשים המלצה לרכישת רכב נוסף גדול יותר (I20 \ מאזדה 2 ושות'), אוטומטי, אמין וחסכוני שרוב הזמן ייסע נסיעה עירונית של 10 ק"מ ליום ואחת לשבועיים נסיעה בינעירונית (100 ק"מ לכיוון), לכן אשמח לרכב יחסית נוח. הכיוון הוא לרכבים קוראינים \ יפנים.

בתחילה בדקתי I20 אך ראיתי שמבחינת נוחות ואמינות לא היא מככבת. מאזדה 2 נשמעת מעניינת, מה מומלץ לחפש?

התקציב הוא בסדר גודל 40 אש"ח, אפשר לחרוג במידך הצורך. רוב הזמן הרכב יהיה בשימוש של סטודנטית שחונה בחניות שהחונים בהם פחות אכפתיים לרכבים שם, לכן רצוי רכב שהפחחות שלו תהיה זולה (:lol:).

כרגע בדיוק ה-206 שמתפקדת כרכב משני בשלבי גסיסה מתקדמים ואפילו המכונאי המקצוען שלי אמר לי שעדיף לי הפעם להתרחק מאירופאיות.

פורסם

מאזדה 2 מהדור האחרון וגם האחד אולי לפניה לא רכב הכי נוח גם כן אבל בתקציב 40 אם אני לא טועה עדיין במדובר ברכבים שיש בהם נוחות - מבחינת כיול מתלים.

תעשה נסיעת מבחן.

אני לא הייתי פוסל גם רכבים כמו קיה פורטה או מיצולנסר ודווקא הייתי הולך על המנוע 1.8 - יש לדגם הזה אמנם צריכת דלק יותר טובה אבל גם מתלים יותר טובים (בייחוד האחוריים) וגם גיר רציף עם שישה נקודות העברה - רכב נוח, פרקטי וסה"כ אמין ופשוט לתחזוקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפורטה אם אני לא טועה ענקית. לא נראה לי שהיא תכנס בתקציב.

מה דעתך על סוזוקי סוויפט 2013?

פורסם

הדורות החדשים של פג׳ו בכמה רמות מעל מה שיש לך עכשיו ולאו דווקא נופלים תחת הסטיגמות של האירופאיות בכלל והצרפתיות בפרט.

אם זה משהו רלוונטי, יש פג׳ו 308 סטיישן 2015 מליסינג בלי סוף בלובינסקי טרייד ומדברים כאן בפורום על מחירים ממש טיפה יותר גבוהים מהתקציב שרשמת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הפורטה אם אני לא טועה ענקית. לא נראה לי שהיא תכנס בתקציב.

מה דעתך על סוזוקי סוויפט 2013?

הפורטה נראית לך ענקית ביחס למה שאתה רגיל אליו.

הסוויפט מהשנתונים האלה - מדובר ברכב מעולה סה"כ עם מנוע VVTI

הבלמים מאחורה ממה שזכור לי בסוויפטים הם בלמי תוף אבל ביחס לרכבי סופר מיני תמיד התרשמתי מהן במובן הנוחות.

תא מטען - בוא נאמר שה500 תרגיש לך עם תא מטען של רכב משפחתי לעומת הסוויפט. פשוט הזוי, הדבר היחיד שסוזוקי לא יודעים לתכנן זה תא מטען - תכלס זה עוד תא כפפות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...