Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לרכוש מאזדה 2 דמיו 2016 (76000 קלומטר) מליסינג. בבדיקה שנערכה בדינמומטר נמצאו בין השאר נזילות שמן מנוע. לדעת הבוחן יש אטם שצריך החלפה, הוא לא יודע איזה. בחברת ליסינג אמרו שיקחו את הרכב למוסך מאזדה פתח תקווה ויתקנו במידת הצורך. השאלה היא האם שווה לקנות רכב שיש לו נזילת שמן גם אם היא תוקנה? האם זה מעיד משהו על המנוע\רכב? אם חוזרים אלי עם תשובה שתקנו אטם במוסך האם זה מספק? ומה קורה אם חוזרים אליי עם תשובה שהמוסך בדק וזה לא נזילה?

אודה על עזרתכם

אורי

פורסם

כרקע לרכב מעבר לנזילות שמן יש רעידות בנסיעה במהירות - אמרו שיעשו איזון גלגלים. עוד יעשו כיוון פרונט. הוחלפו צמיגים לאחרונה ובלמים אחוריים.. בלמים קדמיים הוחלפו ב45K. קצת פלסטיקה שבורה שגם אותה אמרו שיסדרו.

פורסם
השוק מוצף ברכב הזה אין סיבה להתקע על דגם ספצפי שלא נשמע מדהים במיוחד

זה דגם לא מוצף בכלל. בכל יד2 בכל השנתונים האפשריים בכל הארץ יש 16 דמיו.

השאלה שלי היא מבחינה טכנית למי שיש נסיון בטיפול בנזילות שמן

פורסם

לדעתי עדיף לחפש אחת ללא הנזילה. אם לא מוצאים, אז לדרוש תיקון ולא לסמוך על המילה שלהם אלא לקחת למוסך שאתה סומך עליו שיחפש נזילות מהמנוע. אין צורך כמובן שיעשה בדיקה מלאה כי הרכב רק נבדק. הבעייה היא שאם הנזילה ממש חלשה, אפשר לשטוף את הרכב מלמטה ועד שהשמן יתחיל להצטבר שם שוב זה יקח זמן. לכן חשוב שאם כבר הם מטפלים במוסך מורשה, לבקש מהם הוכחה לטיפול.

פורסם

תודה על התשובות המחכימות. לשמחתי אין מעבר לנזילות בעיות בשלדה. אם יתקנו במוסך מורשה אבקש אישור.

אני אכן שוקל לבטל את העסקה אך האמת שאין הרבה אופציות כרגע של אותו הדגם... מכירים תחליף ראוי מבחינת אמינות? קיה ריו? יונדאי 25?

פורסם

השאלה היא מה מצב הפלסטיקה? ראית את השברים? איפה הוא? לדעתי רכב יחסית חדש ששברו לו את הפלסטיקה זה משהו לא ראוי(זה אולי סימן כללי לאיך התייחסו לרכב במהלך התקופה שלו בליסינג) - זה דברים שלרוב אם יתקנו הם יקרקשו ולא יהיו מושלמים אף פעם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה על התגובות. אכן נראה שלא התייחסו בצורה טובה לרכב יש פלסטיקה רועדת בפנאל הקדמי ושבורה בדלתות ובגג. נוטה לרדת מהעסקה ולחפש פריט שמור יותר. הייתי להוט לסגור אבל הרכב באמת נראה הרבה יותר ישן מגילו ולא שמור

• תוכן חדש...