Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טויוטה לא תומכת באנדרואיד אוטו, רק אפל קאר פליי, ואסור לפרוץ את המערכת, ולהתקין יו טיוב, אם זה מה שאתה מתכוון. אתה יודע שזה אוטו ואפשר למות או להרוג אנשים. זה לא צחוק

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

בסדר

לא בהכרח בזמן נסיעה וכאלה

יש עוד מגוון אפליקציות שימושיות שאפשר להשתמש..

פורסם
כל מה שהוא רלוונטי לרכב פתוח, כל מה שמסוכן סגור. אל תתעסק עם זה.

לדוגמא ספוטיפיי, יש את זה בכל הדגמים של סיאט

ובטויוטה מה שהבנתי אין בכלל..

זו נגיד אפליקציה יחסית חיונית למי שאוהב לשמוע מוזיקה..

פורסם

ספוטפיי יש לך באפל קאר פליי. אין בעיה. אפליקציות ניווט, רדיו אינטרנטי, אפליקציות סטרימינג של מוזיקה. וזהו, זה מה שנותן אפל קאר פליי, שם לב שטויוטה לא תומכת באנדרואיד אוטו, בכל הדגמים.

פורסם
ספוטפיי יש לך באפל קאר פליי. אין בעיה. אפליקציות ניווט, רדיו אינטרנטי, אפליקציות סטרימינג של מוזיקה. וזהו, זה מה שנותן אפל קאר פליי, שם לב שטויוטה לא תומכת באנדרואיד אוטו, בכל הדגמים.

בשביל אפל קאר פליי צריך אייפון לא ?

פורסם

פתחתי לפני כחודש שרשור דומה וקיבלתי תשובה מהיבואן המקביל לגבי הארכת האחריות על הסוללה מהשנה ה- 5 עד ה-12 - אני חושב שמישהו פה למעלה אפילו שם לינק לאותו שרשור. צריך לשים לב ל-

1. זה לא הארכת אחריות אלא ביטוח בכפוף לבדיקה - אתה משלם 300 ש"ח כל שנה, עושים בדיקה, אם היא יוצאת תקינה - מבטחים לשנה. הסיבה שיש שמוצע ביטוח זה כי זה משתלם לחברת ביטוח. קרי הסוללה לא אמורה להתקלקל. ואם היא תהיה בדרך להתקלקל - אז לא ייתנו לך ביטוח בתחילת השנה.

2. השיקול פה הוא כאילו בקלות המכירה ביד2, אבל עניין הסוללות הבלויות נשמע כמו הנפצה - ע"פ הוראות יצרן אין צורך להחליף, בניגוד למשל לשרשרת טיימינג ושאר רכיבים שדווקא כן מחליפים כל 100 אלף ק"מ וכו'. בקיצור - שייתנו לי ביטוח על משאבות וטיימינג - זה ביטוח שאני באמת אעריך (ומעניין למה אין הארכת אחריות בתשלום על שרשרת...).

פורסם
כן

אז מה זה עוזר לי חח

צריך משהו שתומך באנדרואיד

פתחתי לפני כחודש שרשור דומה וקיבלתי תשובה מהיבואן המקביל לגבי הארכת האחריות על הסוללה מהשנה ה- 5 עד ה-12 - אני חושב שמישהו פה למעלה אפילו שם לינק לאותו שרשור. צריך לשים לב ל-

1. זה לא הארכת אחריות אלא ביטוח בכפוף לבדיקה - אתה משלם 300 ש"ח כל שנה, עושים בדיקה, אם היא יוצאת תקינה - מבטחים לשנה. הסיבה שיש שמוצע ביטוח זה כי זה משתלם לחברת ביטוח. קרי הסוללה לא אמורה להתקלקל. ואם היא תהיה בדרך להתקלקל - אז לא ייתנו לך ביטוח בתחילת השנה.

2. השיקול פה הוא כאילו בקלות המכירה ביד2, אבל עניין הסוללות הבלויות נשמע כמו הנפצה - ע"פ הוראות יצרן אין צורך להחליף, בניגוד למשל לשרשרת טיימינג ושאר רכיבים שדווקא כן מחליפים כל 100 אלף ק"מ וכו'. בקיצור - שייתנו לי ביטוח על משאבות וטיימינג - זה ביטוח שאני באמת אעריך (ומעניין למה אין הארכת אחריות בתשלום על שרשרת...).

תודה על התשובה המפורטת!

בבדיקה מול יבואן מקביל שביצעת

יש לי כמה שאלות

איזה יבואן זה היה?

המחירים היו טובים?

מה בנוגע לטיפולים וכדומה ?

באמת שווה לקנות מיבואן מקביל ?

תודה רבה

פורסם (נערך)
למי שרוכש רכב קורולה חדש ביטוח הסוללה פחות מהותי שכן בחמש השנים הראשונות יש אחריות על המערכת ההיברידית כולל הסוללה ובתקופה זו לא עושים ביטוח סוללה נוסף אצל היבואן.

התשלום השנתי לביטוח הסוללה הוא מהשנה השישית ועד השנה ה- 12 ומעט אנשים שרוכשים רכב חדש מחזיקים רכב לטווח זמן כזה. להם הביטווח ייתן שקט נפשי אבל הביטוח רלבנטי יותר ליד השניה שתרכוש את הרכב. הביטוח גם יקל את המכירה ליד השניה.

ומה קורה אם אתה מוכר את הרכב אחרי 4 שנים? אתה חושב שהרוכש לא יעדיף רכב שניתן להאריך לו את האחריות?

לגבי סעיף 1, אתה טועה.

אם הגעת לעשות את הבדיקה לפני תום האחריות הקודמת והרכב לא עבר את הבדיקה הנוכחית אתה רשאי להפעיל את הביטוח כי הסוללה התקלקלה.

כלומר, אם שרמת על רצף אחריות/ביטוחי של הסוללה לא אמור להיות לך בעיות.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ומה קורה אם אתה מוכר את הרכב אחרי 4 שנים? אתה חושב שהרוכש לא יעדיף רכב שניתן להאריך לו את האחריות?

לגבי סעיף 1, אתה טועה.

אם הגעת לעשות את הבדיקה לפני תום האחריות הקודמת והרכב לא עבר את הבדיקה הנוכחית אתה רשאי להפעיל את הביטוח כי הסוללה התקלקלה.

כלומר, אם שרמת על רצף אחריות/ביטוחי של הסוללה לא אמור להיות לך בעיות.

תודה רבה

פורסם

כתבה שעשו השבוע על שיטות הלא אתיות שנוקטת היבואנית יוניין מוטורס מול יבוא מקביל

• תוכן חדש...