Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחר חפירה ארכיאולוגית ביד 2 וכל חברות הליסינג למיניהם

מתלבטים בין יונדאי IX35 שנתונים 2010-2013 שנכנסים בתקציב ליונדאי אלנטרה/סקודה אוקטביה 2014-16

השאיפות בסדרי העדיפויות

1 רכב מרווח, צריך להכיל 2 כיסאות בטיחות מאחור

2 בגאז גדול

3 צריכת דלק סבירה

אשמח אם מישהו שמבין בנושא יוכל להסביר את ההבדלים בין העלויות אחזקה של רכב לגי'פ

תודה רבה לעוזרים:beerchug:

פורסם

הגרוש שלי, הצמיגים של ג'יפונים לרוב גדולים יותר ולכן יקרים יותר להחלפה בממוצע. אינני יודע בדיוק כמה.

לגבי ג'יפון, יש לו יתרון בדמות אי צורך בכיפוף הגב כשמושיבים את הילדים בספסל האחורי. לחובתו, הנסיעה פחות דינאמית הודות לכיול המתלים ומרכז כובד גבוה יותר, כמו כן, צריכת הדלק תהיה גבוהה יותר מסדאן.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

לא רק צריכ(ח)ת הדלק שערורייתית ,גם מחירי החלפים לא להיט גדול (כאחד שבדק את האופציה ומצא אותה כלא ריאלית).

אוקטביה עם DSG7 במיוחד מליסינג זה הימור כמו לשחק רולטה רוסית (לא רק מצמדים שעלותם 4-4.5K,אלא בעיקר מחשב הגיר שעלותו כמעט כפולה לפחות בחברה,אם כי יש מקומות שמתקנים בעלויות שפויות יותר9.

מבין ה 3 הללו,האלנטרה עדיפה אם כי הייתי מעדיף סיוויק 2013 (על אף מחירי הטיפול הלא זולים) או טויוטה קורולה גם במחיר של ירידת שנתון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש נימוק לעדיפות של סיוויק או קורולה? כי לפחות על הנייר ומההתרשמות שלי אין להן שום יתרון על יונדאי i35, קיה פורטה, מאזדה 3 או כל משפחתית אחרת מאותן שנתונים. אשמח אם תספק סיבות וטענות מהותיות ולא סתם תזרוק אמירות חסרות בסיס ומטרה לאוויר.

פותח השרשור, סקודה אוקטביה היא משפחתית מצויינת, מרווחת, נוחה וזריזה. הגיר אכן היה נקודה רגישה כשהיה חדש אך אמינותו הולכת ומשתפרת אך כדאי לקחת בחשבון שטכנולוגיה מתקדמת יותר ומכלולים מורכבים רגישים יותר לתקלות.

בכל אופן, אוקטביה בשנתונים המדוברים כבר לא נמצאת באחריות ולכן כדאי לבדוק עלויות טיפולים וחלפים במוסכים שמתמחים במותג ולאו דווקא במוסכי היבואן. אם קיים חשש מעלויות האחזקה כדאי לבדוק קודם עלויות ביטוח, טיפולים קרובים, צמיגים ותקלות שכיחות בדגם.

ג'יפון באותו התקציב יהיה ישן יותר כך שהוא חשוף יותר לבלאי וגם את זה כדאי לקחת בחשבון עלויות האחזקה. כמו שכבר אמרו מידות הצמיגים משתנות, צריכת הדלק גבוהה יותר, מחירי הביטוח אחרים (בדרך כלל מדובר ברכבים גניבים יותר) וגם אגרת הרישוי גבוהה יותר. מצד שני תקבלו רכב שימושי יותר עם תחושת מרחב פנימי עדיפה ואפשרות לטיול שבילים קליל מדי פעם.

פורסם (נערך)

ה i35 והקיה סבלו כאן ממחלות של מערכת היגוי החל מקופלונג הגה ועד מסרקי הגה וסליל כריות אוויר מה שאין בטויוטה ובמאזדה.

מאזדה 3 1600 חלש והרכב משתלם בגרסת הספיריט עם מנוע 2000 שם הרכב זריז יותר ובאמצע 2009 היתה מתיחת פנים והרכב קיבל גיר בעל 5 הילוכים במקום 4.

אם זה יהיה הכיוון נדרשת ירידה בשנתון אם זה התקציב.

אפשרות אחרת מעניינת היא זו:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?673809-פג-ו-308-סטיישן-2015.

נכון שהיא לא סדאן ולא ג'יפ אבל היא יותר ממשפחתית וניתן להשיג שנתון גבוה מאוד במחיר נמוך.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למה שלא תלך על הספורטאז' זה רכב עם שוק מאוד חזק שבקלות גם תוכל למכור אותו בעתיד והוא מאוד אמין, מבחינת תצרוכת דלק סבירה ויש בהבחלט מקום מאחורה גם ל2 כיסאות בטיחות..

• תוכן חדש...