Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן הלוואה כנגד קרן השתלמות הכי משתלם יש לך ריביות של כלום בפיתה, אבל שאלה אחת ! - למה דווקא קורולה ?!

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
אכן הלוואה כנגד קרן השתלמות הכי משתלם יש לך ריביות של כלום בפיתה, אבל שאלה אחת ! - למה דווקא קורולה ?!

אסביר מיד :)

1) איך הולך התהליך של לקחת הלוואה כנגד קרן השתלמות? אני לא מבין בזה כלום האמת

2) קורולה רכב מאוד שלם וחדשני

יש בו את כל מערכות הבטיחות - עיצוב די חדשני - היברידי

רכב חכם לטווח ארוך (ככה אני רואה את זה)

אם יש איזו הצעה דומה לרכב דומה ומשתלם אשמח לשמוע

פורסם
אסביר מיד :)

1) איך הולך התהליך של לקחת הלוואה כנגד קרן השתלמות? אני לא מבין בזה כלום האמת

2) קורולה רכב מאוד שלם וחדשני

יש בו את כל מערכות הבטיחות - עיצוב די חדשני - היברידי

רכב חכם לטווח ארוך (ככה אני רואה את זה)

אם יש איזו הצעה דומה לרכב דומה ומשתלם אשמח לשמוע

הלוואה מקרן השתלמות היא סוג של פרעון מוקדם שלה.

אתה מקבל את הסכום עכשיו ומשלם ריבית קטנה כל חודש ובסוף תקופת קרן ההשתלמות - סכום ההלוואה מקוזז מהיתרה.

שים לב שהמושב האחורי של הקורולה מאוד צפוף.

אני הייתי מעדיף את האוקטביה שקיבלה שדרוג באבזור כבר ברמת הבסיס.

פורסם
הלוואה מקרן השתלמות היא סוג של פרעון מוקדם שלה.

אתה מקבל את הסכום עכשיו ומשלם ריבית קטנה כל חודש ובסוף תקופת קרן ההשתלמות - סכום ההלוואה מקוזז מהיתרה.

.

לא נכון!

זאת הלוואה רגילה לחלוטין, חוץ בנקאית, כאשר הנכסים הצבורים שלך משמשים כערובה. היתרון בהלוואה כזאת שהיא ניתנת לרוב בריבית מאד אטרקטיבית (P-0.5%) מבלי לפרוע את קרן ההשתלמות שממשיכרה לצבור ריבית דריבית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

שים לב שהמושב האחורי של הקורולה מאוד צפוף.

אני הייתי מעדיף את האוקטביה שקיבלה שדרוג באבזור כבר ברמת הבסיס

המושב האחורי של הקורולה מרווח לשני אנשים, מרווח הרגליים גדול ודומה לאוקטביה (כל עוד במושב הנוסע ליד הנהג לא יושב גבר בגובה ממוצע ומעלה עם רגליים מקופלות בתשעים מעלות שאז מבנה הדשבורד מולו שבולט בחלקו העליון יחייב הסטת המושב אחורה על חשבון מרווח הרגליים של הנוסע מאחור. ישיבה עם רגליים מקופלות בזוית גדולה יותר תאפשר כניסתם של הרגליים מתחת אותו חלק בולט בדשבורד ואז לא תהיה בעיה בכל מקרה. לאישה לא תהיה כל בעיה גם בזויות רגליים של תשעים מעלות). התחושה בקורולה קלסרופובית יותר עקב קירבה של קורות הצד מעל חלונות הצד למרכז הרכב.

לשלושה גברים בגובה ממוצע יהיה צפוף במושב האחורי בקורולה עקב קירבה לראשיהם של קורות הצד מעל חלונות הצד.

קורולה סדאן לא הייתי רוכש בכל מקרה, רק סטיישן, הסדאן נחות מבחינת המבנה שלו וגם רמת החומרים נמוכה יותר וחסרה משענת יד מרכזית מתכוונת.

האוקטביה לצרכן הפרטי היא קניה פחות בטוחה לעומת הקורולה מבחינת אמינות, אחזקה וירידת ערך.

האוקטביה גם נמצאת לפני החלפה שתתרחש במהלך השנה הקרובה.

השילוב של מנוע ה- 1 ליטר ים גיר ה- dsg לא טוב במצבים מסויימים. עם כבר אז רק עם מנוע ה- 1.5 שזו יחידת הנעה מצויינת ועדיפה מבחינת הביצועים והשקט שלה על הקורולה. הקורולה כמובן חסכונית יותר.

כמו כן לא הצלחתי להגיע באוקטביה לתנוחת נהיגה נכונה ללא הפרעה לרגל ימין, בגובה מושב בינוני. בשבילי זה פוסל את הרכב על הסף. בקורולה לעומת זאת ניתן להגיע לתנוחת נהיגה נכונה.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לא נכון!

זאת הלוואה רגילה לחלוטין, חוץ בנקאית, כאשר הנכסים הצבורים שלך משמשים כערובה. היתרון בהלוואה כזאת שהיא ניתנת לרוב בריבית מאד אטרקטיבית (P-0.5%) מבלי לפרוע את קרן ההשתלמות שממשיכרה לצבור ריבית דריבית.

איפה אני יכול לקחת הלוואה כזו ?

המושב האחורי של הקורולה מרווח לשני אנשים, מרווח הרגליים גדול ודומה לאוקטביה (כל עוד במושב הנוסע ליד הנהג לא יושב גבר בגובה ממוצע ומעלה עם רגליים מקופלות בתשעים מעלות שאז מבנה הדשבורד מולו שבולט בחלקו העליון יחייב הסטת המושב אחורה על חשבון מרווח הרגליים של הנוסע מאחור. ישיבה עם רגליים מקופלות בזוית גדולה יותר תאפשר כניסתם של הרגליים מתחת אותו חלק בולט בדשבורד ואז לא תהיה בעיה בכל מקרה. לאישה לא תהיה כל בעיה גם בזויות רגליים של תשעים מעלות). התחושה בקורולה קלסרופובית יותר עקב קירבה של קורות הצד מעל חלונות הצד למרכז הרכב.

לשלושה גברים בגובה ממוצע יהיה צפוף במושב האחורי בקורולה עקב קירבה לראשיהם של קורות הצד מעל חלונות הצד.

קורולה סדאן לא הייתי רוכש בכל מקרה, רק סטיישן, הסדאן נחות מבחינת המבנה שלו וגם רמת החומרים נמוכה יותר וחסרה משענת יד מרכזית מתכוונת.

האוקטביה לצרכן הפרטי היא קניה פחות בטוחה לעומת הקורולה מבחינת אמינות, אחזקה וירידת ערך.

האוקטביה גם נמצאת לפני החלפה שתתרחש במהלך השנה הקרובה.

השילוב של מנוע ה- 1 ליטר ים גיר ה- dsg לא טוב במצבים מסויימים. עם כבר אז רק עם מנוע ה- 1.5 שזו יחידת הנעה מצויינת ועדיפה מבחינת הביצועים והשקט שלה על הקורולה. הקורולה כמובן חסכונית יותר.

כמו כן לא הצלחתי להגיע באוקטביה לתנוחת נהיגה נכונה ללא הפרעה לרגל ימין, בגובה מושב בינוני. בשבילי זה פוסל את הרכב על הסף. בקורולה לעומת זאת ניתן להגיע לתנוחת נהיגה נכונה.

אז הקיר של הטויטה החדשה אתה אומר לא משהו?

הוא אמין לפחות ?

פורסם
איפה אני יכול לקחת הלוואה כזו ?

?

כבר כתבתי לך, בחברה שמנהלת את קרן ההשתלמות שלך.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...