Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברי הפורום נכבדים,

רציתי לשאול לגבי רכישת טויטה קורולה 2019 חדשה

ברשותי כרגע איביזה 2016 ואני רוצה להתקדם לרכב הבא שלי

אך יש לי כמה מכשולים ושאלות

1) מי שמכיר את האוטו, מה אתם חושבים עליו ?

2)באיזה תוכנית כדאי לקחת את האוטו לדעתכם. שיצא גם סביר מבחינת ההחזרים כל חודש.

3) זה רכב שאני מעוניין להמשיך איתו כמה שנים טובות ולא בהכרח להחליף כמו שאני עושה עם הסיאט שיש לי כרגע, אז תוכניות לטווח ארוך גם יכול לבוא בחשבון.

תודה רבה ושיהיה דיון פורה

פורסם

נוחה יחסית וחסכוני, בידוד רעשים בינוני ומערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית.

מאחר ואתה יורד ממנוע טורבו וגיר רובוטי תרגיש מחסור מסוים בביצועים.

ללוח המכוונים צריך להתרגל, לטעמי הוא מסורבל.

מעבר לכך היא עושה הכל דיי טוב.

זה בנוגע לדגם ה5 דלתות.

פורסם
נוחה יחסית וחסכוני, בידוד רעשים בינוני ומערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית.

מאחר ואתה יורד ממנוע טורבו וגיר רובוטי תרגיש מחסור מסוים בביצועים.

ללוח המכוונים צריך להתרגל, לטעמי הוא מסורבל.

מעבר לכך היא עושה הכל דיי טוב.

זה בנוגע לדגם ה5 דלתות.

מה החסרון בהתקנה מקומית של מולטימדיה?

ואגב יש לך המלצה לגבי תוכנית המימון ?

פורסם

לגבי מימון אין לי המלצות.

לדעתי (וגם מניסיוני המר ברכב שלי) , מעדיף להימנע מהתקנות מקומיות בכל מחיר.

במקרה של הקורולה המערכת לא הכי מוצלחת יש בה באגים וממשק לא נוח. מה שכן היא משתמשת במסך של הרכב ומציעה וויז בלי לגעת בפלאפון.

פורסם
לגבי מימון אין לי המלצות.

לדעתי (וגם מניסיוני המר ברכב שלי) , מעדיף להימנע מהתקנות מקומיות בכל מחיר.

במקרה של הקורולה המערכת לא הכי מוצלחת יש בה באגים וממשק לא נוח. מה שכן היא משתמשת במסך של הרכב ומציעה וויז בלי לגעת בפלאפון.

ואם זו מערכת מקורית ?

מה החסרון במערכת מקומית ?

פורסם

זו מערכת בהתקנה מקומית שמולבשת על המערכת המקומית.

חוץ מהחסרונות שכבר ציינתי בנוגע למערכת הספציפית הזו, בתהליך ההתקנה המקומית יכולים להשבר קליפסים (כי פותחים וסוגרים פאנלים פנימיים), ואז אתה נוסע באוטו חדש עם רעשים וקרקושים לא רצויים מהפלסטיקה.

פורסם

מהתרשמותי באולם התצוגה (בדגם הסדאן) כניסה למושב האחורי מהדלת האחורית לא נוחה ודורשת להתכופף הרבה (ובטח לא נוח להכניס חשם ילד לכיבא בטיחות), הפלסטיקה הפנימית מאוד לא איכותית.

מהתרשמותי מיחידת ההנעה הזהה באוריס סטיישן - המנוע האטמוספרי בשילוב תיבה רציפה לא נעים לנסיעה.

מנסיוני, איוניק או נירו עדיפים בעיקר בגלל הגיר הדו מצמדי.

פורסם (נערך)

בהנחה שמדובר בהברידית גרסת הלימיטד עם מערכת מקורית, חישוקים קטנים יותר, שוקלת יותר, צורכת דלק קצת יותר וללא גלגל רזרבי. מעניין למה היא שוקלת יותר הנתונים זהים. בקורולה מלפני שנה המערכת הלא מקורית עובדת מצויין עבורי, לא השוותי למקורית.

בכל מקרה תעשה נסיעת מבחן.

עריכה אחרונה על ידי none77
פורסם
מהתרשמותי באולם התצוגה (בדגם הסדאן) כניסה למושב האחורי מהדלת האחורית לא נוחה ודורשת להתכופף הרבה (ובטח לא נוח להכניס חשם ילד לכיבא בטיחות), הפלסטיקה הפנימית מאוד לא איכותית.

מהתרשמותי מיחידת ההנעה הזהה באוריס סטיישן - המנוע האטמוספרי בשילוב תיבה רציפה לא נעים לנסיעה.

מנסיוני, איוניק או נירו עדיפים בעיקר בגלל הגיר הדו מצמדי.

הגיר כלכך גרוע ?

בביקורות וחוות דעת שראיתי ביוטיוב דווקא מעצימים את חווית הנסיעה ואת הרוגע..

זו מערכת בהתקנה מקומית שמולבשת על המערכת המקומית.

חוץ מהחסרונות שכבר ציינתי בנוגע למערכת הספציפית הזו, בתהליך ההתקנה המקומית יכולים להשבר קליפסים (כי פותחים וסוגרים פאנלים פנימיים), ואז אתה נוסע באוטו חדש עם רעשים וקרקושים לא רצויים מהפלסטיקה.

נקווה שזה לא כזה מזיק..

מעבר לזה איך הרכב?

בהנחה שמדובר בהברידית גרסת הלימיטד עם מערכת מקורית, חישוקים קטנים יותר, שוקלת יותר, צורכת דלק קצת יותר וללא גלגל רזרבי. מעניין למה היא שוקלת יותר הנתונים זהים. בקורולה מלפני שנה המערכת הלא מקורית עובדת מצויין עבורי, לא השוותי למקורית.

בכל מקרה תעשה נסיעת מבחן.

לא הבנתי מה דעתך אז על האוטו ? ^^"

ועל תכנית המימון למישהו יש עצה בעניין?

פורסם

תוכנית מימון אמורה להתאים ללווה באופן אישי - לכל אחד יכולת החזר אחרת.

בלי קשר, מימון דרך היבואן היא לרב האופציה היקרה ביותר (מוכרים לך כסף ב...כסף). הלוואה ע"ח קרן השתלמות תהייה אופציית המימון הכי זולה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
תוכנית מימון אמורה להתאים ללווה באופן אישי - לכל אחד יכולת החזר אחרת.

בלי קשר, מימון דרך היבואן היא לרב האופציה היקרה ביותר (מוכרים לך כסף ב...כסף). הלוואה ע"ח קרן השתלמות תהייה אופציית המימון הכי זולה.

תודה,

היכן אוכל למצוא פרטים נוספים על ההלוואה הנ"ל ?

פורסם
הגיר כלכך גרוע ?

בביקורות וחוות דעת שראיתי ביוטיוב דווקא מעצימים את חווית הנסיעה ואת הרוגע..

נקווה שזה לא כזה מזיק..

מעבר לזה איך הרכב?

לא הבנתי מה דעתך אז על האוטו ? ^^"

ועל תכנית המימון למישהו יש עצה בעניין?

אני ואשתי מאוד מרוצים, אם יתאפשר אחרי ה3 שנים של ליסיניג תפעולי לרכוש אותו בשמחה נעשה את זה. דגם sun, פרטיים בדר"כ רכשו gli, אבל מדובר על הדגם הישן לא היברידי, אין תחליף לנסיעת מבחן.
פורסם
אני ואשתי מאוד מרוצים, אם יתאפשר אחרי ה3 שנים של ליסיניג תפעולי לרכוש אותו בשמחה נעשה את זה. דגם sun, פרטיים בדר"כ רכשו gli, אבל מדובר על הדגם הישן לא היברידי, אין תחליף לנסיעת מבחן.

סליחה על חוסר ההבנה

איזה דגם יש ברשותכם כרגע ? את הישן GLI ?

פורסם
תודה,

היכן אוכל למצוא פרטים נוספים על ההלוואה הנ"ל ?

בחברה בה אתה מנהל קרן השתלמות (ילין לפידות, אלטשולר, וכד')

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...