Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי תקציב של 30 אלף שקל.

אני יותר מתחבר לצורה של המאזדה, אבל ראיתי שהטויטה עם 124 כוח סוס,

לעומת 105 כוח סוס של המאזדה. זה אומר שהטויוטה יותר חזקה לא?

והאם שווה לרדת בשנתון כדי לקחת מאזדה ספיריט?

כלומר עדיף מאזדה 3 אקטיב/קומפורט 2011-2012

או

מאזדה 3 ספיריט 2009?

עד כמה זה משמעותי מבחינה מכאנית?

תודה.

פורסם

הטויוטה אכן חזקה יותר מהמאזדה.

למיטב זכרוני ב2009 היה את הדור הראשון והשני של ה3 (שנת מעבר) וב2012 עבר רענון קל. מכאנית למיטב זכרוני אין הבדל בין 2009 ל2011

פורסם
הטויוטה אכן חזקה יותר מהמאזדה.

למיטב זכרוני ב2009 היה את הדור הראשון והשני של ה3 (שנת מעבר) וב2012 עבר רענון קל. מכאנית למיטב זכרוני אין הבדל בין 2009 ל2011

כלומר שאתה ממליץ לקחת ספיריט 2009 מאשר אקטיב 2011-2012?

פורסם

אם הייתי קונה משומש הייתי מעדיף את המנוע החזק יותר ( היו לי 3 מאזדות כאלה עם מנוע 1.6 כרכב חלופי והייתי מרוצה מהן). מצד שני יש פה תוספת של שלוש שנים על הכביש. אין לי המלצה חד משמעית, שתיהן בסופו של יום יקחו אותך מA לB.

פורסם
אם הייתי קונה משומש הייתי מעדיף את המנוע החזק יותר ( היו לי 3 מאזדות כאלה עם מנוע 1.6 כרכב חלופי והייתי מרוצה מהן). מצד שני יש פה תוספת של שלוש שנים על הכביש. אין לי המלצה חד משמעית, שתיהן בסופו של יום יקחו אותך מA לB.

מנוע 2.0 עם 150 כוח סוס לעומת 1.6 עם 105 כוח סוס,

זה הבדל מורגש? והאם קיים גם הבדל בצריכת דלק?

ויש לך מושג איך המאזדה 3 בהשוואה ללאנטיס 323 מנוע 1800?

הלאנטיס שלי כמעט ולא ראתה מוסך, ובגלל זה אני ממשיך עם מאזדה, אבל יש לה חיסרון של צריכת דלק לא משהו

פורסם

מאמין שהפער בביצועים מורגש. שתיהן לא חסכוניות במיוחד, עם ה1.6 הייתי מוציא 1-10 בממוצע משולב. מצד שני גם הקורולה 2011 שהייתה לי בבית בזמנו הייתה מוציאה צריכה דומה.

פורסם (נערך)

קשה לי להאמין,שיש סיכוי למצוא קורולה 2011 ב 30K.

בעצם,אולי אפשר- אחת כזו שמחוברת משתיים כאלו במגרש מכוניות עלום שם,שבעליו סוחר סוג ז'.

מאזדה 3 ספיריט בשנתון 2009 היו 2 צורות (ישנה וחדשה)- באמצע 2009 היתה מתיחת פנים והגיר בעל 5 הילוכים (ולא 4 כמו קודם לכן) והרכב שותה מעט פחות דלק.

השוואה של לנטיס 1800 למאזדה 3- אפילו לא בצחוק לפחות לא מבחינה של אבזור בטיחותי,רכב שמגיע עם שרשרת תזמון לעומת חגורה (מעט יותר מודרני).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...