Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת אלבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. מצאתי באינטרנט עסקת רכב חדש ב- 0 קילומטרים. נציג האתר הפנה אותי לחברת אלבר. בחברה לא מתכחשים לפרסום אבל אומרים שהמחיר הוא כ-4000 ש"ח יותר מהפרסום. מלבד אגרת רישוי מציעים תוספות כמו טיפול ראשון וכיסוי ביטוחי למראות ולפנסים. האם יש טעם להמשיך את הקשר עם החברה? זאת אפילו אם אצליח לחזור למחיר שפורסם או קרוב מאוד אליו. השאלה היא אם אפשר לסמוך על האמינות שלהם לנוכח התנהלות זו? מעבר לכך, האם למישהו יש המלצות / דיס-המלצות על החברה?

פורסם

אתה משלם יותר אבל מקבל מתנות, הייתי בודק כמה עולים המתנות הללו כמו אגרת רישוי והטיפול לרכב שאתה מחפש.

ובודק אם זה שווה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אגרת הרישוי אינה מתנה כנראה וזו הסיבה, לפער בין ההצעות.

לגבי אלבר, אבי רכש מהם רכב משומש פעמיים - סיוויק 2005 שנמכרה לאחר 3 שנים ומאזדה 3 ספיריט שברשותו כבר 9 שנים.פרט לצמיגים, מצבר וטיפול שוטף לא היו דברים חריגים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלום רב. מצאתי באינטרנט עסקת רכב חדש ב- 0 קילומטרים. נציג האתר הפנה אותי לחברת אלבר. בחברה לא מתכחשים לפרסום אבל אומרים שהמחיר הוא כ-4000 ש"ח יותר מהפרסום. מלבד אגרת רישוי מציעים תוספות כמו טיפול ראשון וכיסוי ביטוחי למראות ולפנסים. האם יש טעם להמשיך את הקשר עם החברה? זאת אפילו אם אצליח לחזור למחיר שפורסם או קרוב מאוד אליו. השאלה היא אם אפשר לסמוך על האמינות שלהם לנוכח התנהלות זו? מעבר לכך, האם למישהו יש המלצות / דיס-המלצות על החברה?

האם הפרסום אליו ענית הוא של אלבר? או של צד שלישי?

בעקרון הרבה חברות עושות פירסומים עם מחירים מפתים כדי שלקוחות יגיעו לאולם התצוגה ואז כבר יתקעו להם מה שמתאים להם.

מעריך שהם לא היחידים שמוכרים את הדגם הזה, כדאי לבדוק גם אצל המתחרים. אוויס / אלדן / אוטוסנטר ואחרים.

בעקרון אחרי הרכישה לא אמורה להיות לך שום אינטרקציה עם החברה כי מדובר ברכב חדש באחריות. מה שכדאי לבדוק זה זמני אספקה כי לעיתים הם מוכרים משהו שחסר במלאי, ואז תאלצי לחכות זמן ארוך לקבלת הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הפרסום הוא של צד שלישי. אחרי שמורידים אגרת רישוי נשארים עם הפרש של 2500 בערך (לא יודעת כמה זה בדיוק אגרת רישוי).

יכול להיות שהרבה נוהגים כך ובכל זאת זה לא מכשיר את התופעה הזו בעיני.

לגבי זמני אספקה, טוב שהפנית את תשומת לבי.

• תוכן חדש...