Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התקציב שלי 40,000.

מחפש רכב כשנת 2014-2016 עם עד 45-50 אלף קילומטר.

ההתלבטות בין, פיקנטו ספורט אוט׳ - לא קל למצוא אחת שהיא לא ידנית בתקציב הנ״ל.

או אלפא מיטו.

דרישות: אמינות.

נהיגה מהנה ולא משעממת.

שובבות (אוהב לפעמים לצאת לנס הרים עם הרכב ולהנות קצת מהכבישים).

אלה הדברים החשובים לי,

אני סטודנט לעתיד, לכן אין לי צורך ברכב גדול.

(בן 22).

פורסם

ברצינות, מה הקשר בין שני הרכבים?

ואיך הם קשורים לנס הרים?

לך על פיקנטו אם אתה מחפש אמינות וראש שקט.

אני בטוח שתמצא פיקנטו ספורט בתקציב שלך, 2016 נמכרות סביב 55K כיום לרכב שמור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבין שתי אלו להנאה מנהיגה- חד משמעית אלפא.

לא שהאלפא זה איזה רכב ספורט מטורף, אבל לצאת עם פיקנטו לנס הרים לא נשמע לי כייף.

אני הייתי מחפש מיטו 155 כוח סוס ידנית.

להנאה מנהיגה לא הייתי מחפש אוטומט בכלל. גם יותר דלק, גם גיר איטי וגם סיכוי גבוהה יותר לתקלה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כשאני אומר נס הרים, לא, ממש לא להשתולל במהירות גבוהה ולרדת את הפיתולים כן אמברקס מורם, אלא נסיעה רגועה על מהירות שיוט שארגיש שאני לא נרדם בכל סיבוב.

הקשר בין הרכבים הוא המלצות שקיבלתי על שניהם,

נאמר לו על הפיקנטו שעדיף ידני כיוון שהידני קצת יותר פלפל.

אני גר במרכז כך שהנסיעות שלי על רוב שעות היום הן בפקקים, דעתכם?

פורסם
כשאני אומר נס הרים, לא, ממש לא להשתולל במהירות גבוהה ולרדת את הפיתולים כן אמברקס מורם, אלא נסיעה רגועה על מהירות שיוט שארגיש שאני לא נרדם בכל סיבוב.

הקשר בין הרכבים הוא המלצות שקיבלתי על שניהם,

נאמר לו על הפיקנטו שעדיף ידני כיוון שהידני קצת יותר פלפל.

אני גר במרכז כך שהנסיעות שלי על רוב שעות היום הן בפקקים, דעתכם?

הפלפל היחיד בפיקנטו ידנית זה אם תביא מהבית, נשמע לי שאתה מכיר בעיקר ילדים שמתרגשים מהחלפת הילוכים בעזרת היד ומרגישים שהם במכונית ספורט, זה היה אמור להיגמר בערך בגיל 17 אחרי הטסט.

מיטו תהיה מהנה לנהיגה, אבל לסטודנט שחיים בפקקים ומחפש אמינות היא לא תתאים, אלא אם יש מספיק כסף בצד לתחזוקה מתאימה?

הפיקנטו ספורט היא רק רמת גימור מאוד טובה, מבחינת אמינות זהה לאלפי הרכבים שעל הכביש וחורשים את הארץ ללא בעיה.

אף אחת מהן לא מיועדת לנסיעה בפיתולים מרגשים, זה רק יכול להסתיים רק עבורך.

פורסם

לא מכיר את המיטו אז לא יכול להעיד אבל יכול להגיד לך שבתור בעלים של פיקנטו (לא ספורט, אבל אותו רכב עם עיצוב שונה וג׳אנטים), כל קשר בין המילים מהנה לנהיגה/ספורטיבית/נס הרים/פיתולים וכדומה לפיקנטו הוא מקרי בהחלט וגם במקרה הזה זו טעות.

כן יכול להגיד לך שהיא מרגישה מעט יותר זריזה מרכבים אחרים באותה קטגוריה שבחנתי בזמנו (אייגו/ספייסטאר/108/אלטו) ולא יותר מזה.

אם אתה מחפש זריזות ואמינות בתקציב הנ״ל הייתי שוקל לחפש גם מזדה 2, לדעתי בתקציב הזה תוכל למצוא רכב מסביבות 13-14 שיהיה הרבה יותר זריז מהפיקנטו.

פורסם

זה בסדר.

גם שאומרים (וכפי שנאמר כבר) "פיקנטו ספורט" - זה לא בדיוק ספורט.

מבין השתיים שאין כל קשר ביניהן, המיטו תתן לך יותר ריגוש והנאה.

תקפיד רק לברור לך רכב שטופל כהלכה.

alfa 156 2.5.

פורסם

לדעתי חפש מאזדה 2 או פיג'ו 208 טורבו, הם יתנו לך חווית נהיגה וגם לא יענישו אותך בתחזוקה יקרה מידי.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

פיקנטו? ספורט? פלפל?

סע בפיקנטו רגילה ותראה איך זה מרגיש, המיתוג ספורט הינו אך ורק רמת גימור, הקשר בין ספורט והרכב הזה זה רק המדבקה מאחור על התא מטען.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אין קשר בין פיקנטו להנאה מנהיגה, אל תקנה את המילה ספורט שהצמידו לשם של הדגם, יותר כיף לנהוג על טרקטור.

זה רכב סבבה למטרה שלשמה יועד, אבל הוא לא כיף ואין לו ממש אופי או ערך מוסף, הוא נטו בא להעביר אותך בנוחות סבירה ובאמינות טובה ממקום למקום, וכמובן שהיתרונות הגדולים שלו הם בהתניידות עירונית נוחה.

פורסם

לפיקנטו יש מתלים רכים מאוד וצמיגים קטנים יחסית - אתה מרגיש את הגוף של הרכב הזה רוכן בפניה למכולת.

(לאחותי יש פיקנטו) הרכב סופר חמוד ולנהיגה מנהלתית בתוך העיר גם נוח. אמין, זול לתחזוקה - רק דברים טובים.

אבל לנהיגה טכנית - תיקח את האלפא. יש לה צמיגים גדולים יותר, מתלים טובים יותר ואין בכלל מה לדבר על העיצוב שובה הלב שלה פנים וחוץ.

לא יודע אם יש שוני במתלים בפיקנטו GT LINE אבל זה גם ככה מחוץ לתקציב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבאת 2 אופציות כ"כ לא קשורות, שאני אנסה לתת לך רכב באמצע שאולי באמת ייתן לך פחות או יותר את מה שאתה מחפש, בדוק את הסוניק RS.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יותר עניין אותי שאתה סטודנט בן 22 שרוצה להחזיק מיטו או רכב יחסית יקר, לקחת בחשבון את ההוצאות מסביב / יישור קו ביטוח וכו'..?

כי אם לחשוב כלכלי - הייתי מעדיף את הפיקנטו.

Opel Adam S 2017

פורסם

כלכלי - אכן, פיקנטו.

עוד אופציית "ביניים" שאולי היא בכלל לא כזאת ביניים - DS3

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...