Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.0 או 1.5?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ליסוע ב1.0 אני מרגיש שתמיד הרכב בהילוך גבוה מדי .

לפחות בתנועה עירונית .

גם מול 1.2 הישן.

עם זה אני מסכים והתייחסתי לכך במבחן שערכתי בזמנו לראפיד https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2893/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%93-1.0-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8---%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A (שלה מנוע מוחלש עם 95 כ"ס ו-16.3 קג"מ בלבד שזמינים כבר ב-1500), אבל הרגשה זאת נובעת מהעובדה ששיא המומנט ב-1.0 מגיע רק ב-2000 ואילו במנוע ה-1.2 הקודם הוא הגיע ב-1400 (למרות שהיה נמוך יותר), אבל זה לא עושה את המנוע חלש. לחיצה מרומזת והגיר מוריד הילוך או שניים והמכונית מאיצה יפה מאד. אני גם די מחבב את האופי של מנוע ה-1.0 - מרגיש חי ועליז יותר מה-1.5.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
זה כבר סיפור אחר.

השוויתי בין 1.0 סטייל לאמביינט 1.5 .

אאלט אקסקלוסיב כבר לא קיים יותר והכל נכנס לאמביינט וסטייל.

בכל אופן, בגרסת ה 1.2 הישנה הייתי נוסע בהילוך D מבלי לכבות את ה Start and stop. ב 1.0 אני מכבה start and stop ונוסע בהילוך D בלבד.

הוא לא ממהר כ"כ להעלות הילוכים וליפול לבור מומנט כשצריך קצת כח, ומצד שני בנהיגה רגועה מאוד לא רואה הבדלים משמעותיים בצריכת דלק.

באופן כללי מרגישה זריזה יותר מה 1.2

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

גם אם זה כך עדיין יש חיישני רוורס מקוריים + מצלמה מקורית שטובים בהרבה ממה שמתקינים בהתקנה מקומית.

יש גם התרעה על רכב בשטח מת.

הנעה ללא מפתח זה פינוק, אבל נוח יותר ממה שציפיתי.

פורסם

נסעתי שלושה ימים אחרונים ברכב חלופי איביזה עם מנוע 1.0TSI, כשהרכב שלי עם 1.8TSI היה במוסך.

השילוב בין מנוע 1.0TSI וגיר DSG7 ללא ספק הפתיעה אותי לטובה, די הזכיר לי את מאזדה 2 מנוע 1.5.

בנסיעה יומיומית לא צריך יותר מזה, אבל:

1. עקיפות הרבה פעמים פחדתי לעשות איתו, המנוע נוסע לא רע אבל לא תמיד מספיק אותו.

2. בניוטרל הרכב רועד בגלל שמנוע 3 צילינדרים.

לסיכום, שילוב טוב, מספיק לרכב מיני או רכב גדול יותר בנסיעה רגועה.

פורסם

מנסיעות מזדמנות בארונה של בת זוגי מנוע 1.0 ליטר, הרכב זריז ברמה מפתיעה , לחיצה קלה על הדוושה והרכב מזנק קדימה , שום בעיה עם עקיפות במישור ואו בעליות.

גם הסקודה עם מנוע הליטר עושה את המוטל עליה ויותר , שום בעיה של כוח .

מנוע 1.5 ליטר הוא בגדר מותרות ורצון לתרום למדינה בדמות שווי שימוש גבוהה יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא יודע מקס, לא שמעתי התלהבויות מ ה1.5 שלהם, אמרו אפילו שהוא די אנמי ומכויל חזק לחיסכון - אם לבחור לא אכפת מרייסים ברמזור שייקח את 1.0

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...