Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אני מברר בנוגע לאקזמפלר יחסית שמור, קילומטרז של 110 אלף אמיתיים (של חבר)

הבנתי שהיו דגמים פחות חסכוניים ומוצלחים של הגטז, האם מדובר בדגם היותר מוצלח? רמת גימור GLS עם סנרוף אם זה משנה.

האם ישנן מחלות כלשהן בדגם הזה שכדאי לשים עליהם דגש כשאני בודק את הרכב (לא במכון)?

צריכת דלק של נסיעה 50/50 צפויה?

עלויות אחרות?

יש שרשרת או רצועת טיימינג?

פורסם

היה לי רכב כזה משנתון 2006,מניח שאין יותר מידי הבדלים אולי למעט אבזור:

א.צריכת דלק: 1:9-10 בעיר,1:12-13 בחוץ -הרכב יחסית לרכב קטן אינו חסכוני בדלק.

ב.גיר אוטומטי מאוד רגיש לאי החלפת שמן/שימוש בשמן לא לפי התקן הדרוש SP-3- אם אין הסטורית החלפת שמן כל 3 שנים או 45K ק"מ,וותר על הרכב.

ג. ברכב יש רצועת טיימינג ובהחלפתה,רצוי להחליף משאבת מים ומותחן יחד איתה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מנוע 1600 לא השתנה לאורך כל שנות הייצור, הוא כנראה פחות חסכוני מ 1.4 אבל בהפרש לא גדול.

זה הדגם הטוב ביותר של הגטס, בשנה הזו אמור להיות עם בקרת יציבות. סנרוף מקורי חשמלי מאוד בסיסי, לא בטוח שסנרוף זה יתרון בשנים האלו. איבזור "מקסימלי" שהגיע בגטס.

הגה כוח חשמלי ולא הידראוולי כמו שיש בגטסים אחרים.

יחסי העברה בגיר ארוך יותר מב 1400, מה שאומר סל"ד נמוך יותר במהירות נתונה.

לבדוק כמו כל רכב אחר, שטופל בזמן בשמנים ובנזלים הנכונים.

• תוכן חדש...