Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

מצאתי קיה סיד LX סטיישן דיזל 2016 בסוכנות טרייד אין די קטנה לא מהגדולות המפורסמות

הרכב היה שייך לאלדן בליסינג תפעולי נהג פרטי צמוד 93k קילומטראז' טסט לשנה עד 3/20 נסעתי עליו מרגיש מעולה עוצמתי וחלק. חיצונית כמובן הכל מצויין.

1. בנוגע לדו"ח טיפולים מפורט הסוכן טוען שאין לו פירוט הטיפולים עצמם אלא רק דף של אלדן (מצורף) שמראה שביצעו את הטיפול הנדרש ע"פ יצרן כל 30k ושאין לו איך להשיג את זה מאלדן או בכלל.

זה הגיוני? שמוכרים רכב בלי להראות פירוט של מה שנעשה בתוך הטיפולים התקופתיים??

2. ברשיון רכב (מצורף) כתוב שהוא משועבד, הסוכן טוען שהשיעבוד הוסר אך לא הוציא לי אישור רשמי לזה ודוחה את זה בטענה שזה עניין של שנייה וחצי שאסמוך עליו וחבל להתעכב על זה כרגע.

עשיתי בדיקת שיעבוד באינטרנט. בדו"ח רשם המשכונות כתוב שלא היה משכון מ1994!!

גם אם השעבוד בוטל כמו שטוען הסוכן איך יכול להיות שבדו"ח כתוב שלא היה משכון אף פעם???

אלא אם כן שעבוד ומשכון אלה דברים שונים?!

3. המחיר הראשוני שהוא מבקש זה 63,000₪

מה המחיר ההוגן לדעתכם ולאיזה מחיר כדאי להתמקח? אני לא טוב בהתמקחויות לכן רוצה לדעת ולהחליט מה המחיר ההוגן עבורי ולהודיע חד משמעית שזה המחיר שאני מוכן לו ואם מתאים נתקדם.

אודה מאוד מאוד לתשובתכם תודה

פירוט טיפולים.jpeg

דו''ח משכון.png

רשיון הרכב.jpg

עריכה אחרונה על ידי yulianx
פורסם

שלום,

יש לי רק שאלה קשה אחת - מדוע הרכב הזה לא נמכר ישירות מהמגרש של חברת אלדן עצמה והועבר למגרש קטן של סוחרים?

הרי מדובר ברכב דיזל שלא נסע הרבה (יחסית לרכב דיזל בליסינג ).

התשובה ההגיונית היחידה שאני מוצא - חברת אלדן לא רוצה למכור את הרכב בעצמה, כי הוא לא עומד בסטנדרטים שלה (למשל, בגלל תאונת שלדה\אבדן להלכה ).

אני ממליץ לך מאוד לבדוק טוב את הרכב, ולא במכון בדיקות סמוך למגרש הסוחרים\מכון אליו שולח אותך הסוחר לבדיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין היסטוריית טיפולים, יש שעבוד, שאלות שיש לך מנופנפות ב"אל תתעכב על זה", הרכב נמכר ע"י סוחר חיצוני ולא אלדן עצמה, איזה עוד סימנים אתה צריך כדי לא להתעכב על זה, לקחת את הרגליים, ולטוס משם?

אם אתה קונה את הרכב הזה ומגלה שבנוסף לזה שברור שהוא לא היה רכב רכב צמוד ולא באמת טיפלו בו כמו שצריך, הוא גם מורכב משלוש שברולט אופטרות, אל תבוא לפה להתבכיין לנו אחר כך מה עושים עם זה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

טיפול כל 30K ולא כל 15K או שנה יכול להיות רק סיבה אחת טובה למה אלדן לא מוכרת את הרכב הזה במגרש שלה.

אם אתה מקושר למישהו באלדן אז לפי מס' רכב יוכלו לתת לך את שאר הסיבות.

אישית,לא הייתי "קונה את המציאה",שבמקרה הטוב עברה הזנחה ותחזוקת שבר ובמקרה הגרוע מחוברת מכמה רכבים דומים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לדעתי קיה וגם יונדאי הגדילו מרווחי טיפולים ל30k או שנה בחלק מהדגמים. זה בעיקר בגלל הליסינג. אם אמורים לעשות כל 20k אז עזוב את זה שהרכב לא באחריות יצרן, הסיכויים שתקבל הנחה או "רצון טוב" מהיבואן קלושים, כי הרכב לא עמד בתנאי האחריות.

גם פיגו פעם עשו את זה ואכלו אותה.

לקחת רכב ליסינג לטיפול זה עלות אדירה. צריך עובד שיסיע אותו לשם. צריך לאסוף אותו חזרה, שיחזיר את הרכב. או לשלוח את הרכב על מובילית שגם זה סיפור.

גם ככה הליסינג מטפלים במוסכים מקומיים קרובים ולא מהמוסכי יבואן ברוב המקרים , כך שלא רואים כסף מהטיפולים שלהם.

השאלה אם לא משכו טיפולים כמו שקורה לעיתים קרובות.

מעבר לזה, לרוב כל הרכבים המבוקשים ועם פוטנציאל מכירה מהיר, נשארים אצל חברת הליסינג למכירה. יש רכבים תקינים לגמרי רק עם קמ גבוה שהם מעבירים לסוחרים או אם יש להם כבר מלאי גדול של רכבים מאותו סוג שעוד לא מכרו. יש להם כמות מסויימת של רכבים שהם יכולים לאחסן ולמכור. תחשוב על שוק ירקות, קצת יותר משוכלל. קונה פוטנציאלי היה חותך אותם במחיר אם היה מגיע למגרש ורואה 100 מכוניות מאותו סוג ושנתון...

אז מה עושים? כל רכב בעייתי, שישכב אצלם או ימכר במחיר נמוך, עובר לסוחר רכב. כנ"ל רכב שעשה אובדן להלכה.

שים לב שחברת הליסינג לא מבטחת רכבים, כך שחיפוש במאגר היסטורית ביטוח כנראה לא יעזור.

מכיוון שיש חובת גילוי הוגן והם בעלי הרכב, הם לא יכולים להסתיר מידע קריטי.

כשהרכב נמכר לסוחר, הוא מציג לך דף טיפולים שיתכן שמכיל טיפולים בלבד, ללא תיקון תאונות. הוא יציג גם בדיקה ממכון ובכך הוא סיים את חובת הגילוי נאות. בעיות נוספות אם היו, הוא יטען שלא ידע, הליסינג יטענו שהעבירו מידע, וכו. לך תיקח את שניהם לבית המשפט...

פורסם

עדיפות מקור לרכישת רכב, במיוחד אם אתה לא בקיא בתחום הזה, בסדר יורד:

1. רכישה מאדם פרטי יד 00 (בעל הרכב).

2. רכישה ממגרש טרייד אין של היבואן (קרסו טרייד אין, טויוטה סלקט, וכו')

3. רכישה ממגרש ליסינג/טרייד גדול ומוכר (אלבר, אוויס, אלדן וכו')

4. ...

5. ...

6. ...

.

.

.

.

9,540. רכישה מסוחר מתכות הודי בחבל קשמיר.

9,541. רכישה מסוחר ממגרש קטן ולא מוכר, שכחלק מתהליך המכירה משתמש בצמד המילים "סמוך עלי".

פורסם
עדיפות מקור לרכישת רכב, במיוחד אם אתה לא בקיא בתחום הזה, בסדר יורד:

1. רכישה מאדם פרטי יד 00 (בעל הרכב).

2. רכישה ממגרש טרייד אין של היבואן (קרסו טרייד אין, טויוטה סלקט, וכו')

3. רכישה ממגרש ליסינג/טרייד גדול ומוכר (אלבר, אוויס, אלדן וכו')

4. ...

5. ...

6. ...

.

.

.

.

9,540. רכישה מסוחר מתכות הודי בחבל קשמיר.

9,541. רכישה מסוחר ממגרש קטן ולא מוכר, שכחלק מתהליך המכירה משתמש בצמד המילים "סמוך עלי".

נכתבו בפורום הרבה דברים חשובים וחכמים. זה כנראה הכי חשוב וחכם. רק הייתי מוריד את ה"00" ביד כי גם 01, 02 ו-13 זה בסדר, כל עוד זה בעל הרכב. אבל זה בטל בשישים לעומת המשקל של שאר הדברים שנכתבו בהודעה הזאת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שכחת את האחרון:

9,542. רכישה מסוחר ממגרש קטן ולא מוכר בנתניה, שכחלק מתהליך המכירה משתמש בצמד המילים "סמוך עלי".

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

3. המחיר הראשוני שהוא מבקש זה 63,000₪

מה המחיר ההוגן לדעתכם ולאיזה מחיר כדאי להתמקח? אני לא טוב בהתמקחויות לכן רוצה לדעת ולהחליט מה המחיר ההוגן עבורי ולהודיע חד משמעית שזה המחיר שאני מוכן לו ואם מתאים נתקדם.

אודה מאוד מאוד לתשובתכם תודה

המחירון הרשמי 85,000 שח

משוקלל 68,000 שח

ב 63,000 זו קניה לא רעה בכלל, אבל צריך לברר היסטוריה בצורה מסודרת וכמובן לקחת לבדיקה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אוקי, ברחתי ממנו כמו מאש..

נכנסתי היום לקרסו טרייד אין בראשל"צ

מצאתי שם שיש להם אפילו מבחר של הרכב הנדיר הזה קיה סיד סטיישן דיזל.

קיבלתי הצעה שנראית טובה

רכב 2016 טסט עד ה1/20

היה בליסינג אצל חברת יס

92,000 ק"מ

מחיר ראשוני מבוקש - 58,000 עם אופציה לגמישות.

לפני שאני מזמין את הרכב ומתחייב (לתשלום 500 דמי שינוע במידה ולא אקנה)

אשמח לחוות דעתכם על הסטוריית הטיפולים שקיבלתי ועל המחיר.

גם ברשיון הזה כתוב שעבוד!!

אמרו שמבטלים את זה בקנייה.. איך אוכל לסמוך על זה? או שככה זה עובד? זה מקובל?

מצרף את הטיפולים יחד עם תוצאות בדיקת המכון שהציגו לי בחברה וצילום הרשיון.

אשמח לחוות דעת תודה

רשיון.jpg

בדיקת מכון.jpg

טיפולים.jpg

פורסם

הרכב שימש את קבוצת בזק - יש להם כמויות מדגם זה.

עניין המעיכות כנראה מהסולם שמוצב כדרך קבע על רכבי שירות של בזק/יס.

לא הייתי שולל, המחיר גם נראה בכיוון חיובי

השמועות אומרות שאם קרסו מתחייבים לתת אחריות במסגרת העסקה במבחן האמת הם גם עומדים בזה.

פורסם

מה לגבי התיקונים שמופיעים?

הילוכים דלתות חשמל בלמים.

אגב התיקון של ההילוכים זה אומר שהוחלף מחשב גיר? אם כן הבנתי שזה יתרון

פורסם (נערך)

רק לי ההיסטוריה נראת מפוברקת ? איפה ההיסטוריה המקורית ? זו עם המחירים וחישוב העבודה .

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...