Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחה עד60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב בטיחותי(לילד) עם מקום אחסון,חסכוני יחסית אבל גם לא גדול(בעיות חניה)

שמעתי הרבה המלצות על הונדה ג'אז 2015(קשה מאוד למצוא)

פורסם (נערך)

מי שמחפש בסוף מוצא.

וזה בדיוק הרכב ששווה לחפש, כי הוא בול עונה לדרישות שלכם.

שני דברים :

ג'אז לא מרגישה חזקה, ועל זה צריך להתפשר.

ברמת אבזור טרנד חסרות מערכות בטיחות, לכן כדאי לחפש רמת אבזור קומפורט.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באוטו סנטר (הטרייד אין הרשמי של מאיר) או בסוכנויות של הונדה פ"ת/כפ"ס/ארז (חיפה) יש להם מבחר צריך רק לדוג את הרכב הנכון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש הבדל בבטיחות בין רמות האבזור.

לטרנד אין שום מערכת בטיחות אקטיבית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

להבנתי יש לו בלימה אוטומטית במהירות עירונית. אין ספק שהמאובזר יותר יהיה סחיר הרבה יותר בעתיד, אבל אני לא משוכנע שהמערכות הנוספות (עד כמה שאני זוכר, בעיקר סוג של מובילאיי מובנה ומשוכלל מעט יותר) שוות את הכסף והחיפוש.

• תוכן חדש...